Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום באולם התצוגה של סקודה בחיפה, וקיבלתי את ההצעה הבאה לרכישת סקודה יטי במסגרת עסקת טרייד אין.

יטי 1.2 אמבישן ידני, עם התוספות שלהלן:

איתוראן

חבילת Simple מחייב מיגון

חיישן שירות דרכים (???)

מיכל דלק מלא + שטיח גומי

המחיר אחרי מע"מ ואגרת רישוי הוא 119,800.

בנוסף, על הרכב שלי (לנסר 2009 מהשכרה עם 80 אלף ק"מ) הציעו לי מחיר של 36,600. זה נראה לי נמוך בצורה מופרזת ואם הם לא יעלו את ההצעה אנחנו כנראה נפרד כידידים, אבל מה דעתכם על שאר ההצעה? האם המחיר סביר?

פורסם

מה מחיר המחירון /בסיס של הייטי וכמה הנחה קיבלת?

מה מחיר המחירון של הלנסר? (לפני שקלול של השכרה).

כמו כן,פורסם שבקרוב תהיה מתיחת פנים לייטי, כדאי לברר גם על זה.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

מחיר המחירון "הרשמי" של היטי הוא 124,000 לפני תוספות מקומיות ואגרה. ההנחה היא ככל הנראה בזכות העובדה שהרכב שוחרר מהמכס לפני שהמיסוי החדש נכנס לתוקף + עוד כמה אחוזי הנחה.

המחירון של הלנסר לא ממש רלוונטי.. אחרי שקלול השכרה זה בערך 51, אבל ראיתי מודעות של רכבים דומים (מבחינת יד קודמת השכרה ומספר ק"מ) שאנשים מתקשים למכור גם ב-47.. אז הייתי אומר ש-45 זה מחיר סביר עבורו.

פורסם
מחיר המחירון "הרשמי" של היטי הוא 124,000 לפני תוספות מקומיות ואגרה. ההנחה היא ככל הנראה בזכות העובדה שהרכב שוחרר מהמכס לפני שהמיסוי החדש נכנס לתוקף + עוד כמה אחוזי הנחה.

המחירון של הלנסר לא ממש רלוונטי.. אחרי שקלול השכרה זה בערך 51, אבל ראיתי מודעות של רכבים דומים (מבחינת יד קודמת השכרה ומספר ק"מ) שאנשים מתקשים למכור גם ב-47.. אז הייתי אומר ש-45 זה מחיר סביר עבורו.

ההנחה על הייטי לא מאוד משמעותית ביחס למחיר שלה. צ'מפיון ידועים בתור יבואן קשה כשזה מגיע למחיר.

עושה רושם שאת הכסף ב"הנחה" שקיבלת תמורת הייטי, הם מחזירים לעצמם בגדול בעסקת הטרייד-אין הזו, ולמען האמת - קשה לי להאמין שתגיע איתם ל-45K תמורת הלאנסר שלך.

עוד דבר קטן שעלייך לקחת בחשבון, עלויות האחזקה של הייטי (חוץ מהדלק) יהיו יקרות יותר מאשר ההוצאות על הלאנסר שלך.

לא בצורה משמעותית - אבל עדיין מדובר בסקודה לעומת מיצובישי.

המחיר של הייטי סביר בסך הכל, וזה רכב לא רע בכלל כשלעצמו, חוץ מנוחות שבאה לידי ביטוי בנסיעות ארוכות, לטעמי לוקה בחסר. אם תקבל 45K בעבור הלאנסר שלך יישאר לך ייטי ב-75K. זו עיסקה לא רעה, אני הייתי שוקל לחיוב.

Big Fan of Heavy Cars with High Torque

(My 1st Owned - Mercedes C200 2009 (CDI

(My 2nd Owned - Suzuki Swift 2013 (Manual

(My 3rd Owned - Honda Accord 2003 (2.0L I-Vtec

פורסם

אם הרכב שוחרר מהמכס אז הוא כבר ״עלה לכביש״= יד ראשונה. ואתה תהיה יד שניה.

אם זה נכון, הרכב לא שווה יותר מ-105000 שקל לפני טרייד.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
ההנחה על הייטי לא מאוד משמעותית ביחס למחיר שלה. צ'מפיון ידועים בתור יבואן קשה כשזה מגיע למחיר.

עושה רושם שאת הכסף ב"הנחה" שקיבלת תמורת הייטי, הם מחזירים לעצמם בגדול בעסקת הטרייד-אין הזו, ולמען האמת - קשה לי להאמין שתגיע איתם ל-45K תמורת הלאנסר שלך.

עוד דבר קטן שעלייך לקחת בחשבון, עלויות האחזקה של הייטי (חוץ מהדלק) יהיו יקרות יותר מאשר ההוצאות על הלאנסר שלך.

לא בצורה משמעותית - אבל עדיין מדובר בסקודה לעומת מיצובישי.

המחיר של הייטי סביר בסך הכל, וזה רכב לא רע בכלל כשלעצמו, חוץ מנוחות שבאה לידי ביטוי בנסיעות ארוכות, לטעמי לוקה בחסר. אם תקבל 45K בעבור הלאנסר שלך יישאר לך ייטי ב-75K. זו עיסקה לא רעה, אני הייתי שוקל לחיוב.

אצלנו במשפחה יש גם רכב מתוצרת מיציבושי וגם רכב מתוצרת סקודה(ייטי ובעבר אוקטביה) ואני אומר לך חד משמעית שהטיפולים של סקודה לא יקרים יותר מטיפולים של מיציבושי, ולגבי הייטי אני עברתי יותר מ13,000 ק"מ עם הרכב כולל מספר רב של נסיעות מהצפון למרכז ונסיעה אחת לאילת ולפני דעתי הרכב נוח מאוד ישיבה גבוהה כמו בג'יפון והכיסאות תומכים אני מאוד מרוצה.

פורסם

ממה שקראתי כאן בפורום, הביטוח על יטי הוא בסביבות ה-5K.. שזה בערך 150 שקל יותר ממה שאני משלם על המיצובישי. אני אחיה עם זה...

פורסם

אוקי, אז במקרה שלך (או של היטי, לעומת האוקטיבה שהיתה לנו) ההפרש זניח..

בעניין הטריידאין - אם בפועל נמכרות מכוניות דומות לשלך בסביבות 45K אני לא חושב שזה נורא 37K - אל תשכח שהם צריכים להרוויח. בפועל, אתה "מפסיד" כ-8K ש"ח ואתה מקבל בתמורה לא מעט לדעתי : אין צורך להתעסק עם המכירה, טלפונים של מתעניינים/מציקים למניהם, היגגרות לבדיקות רכב שאולי חלקן תסתיים ללא קנייה, התמקחויות לא מעטות, ניסינות להורדת מחיר, מחירון שיורד כל חודש (מעט יחסית, אבל עדיין) וכו'. לך תדע אם בסוף כל התהליך הזה של ניסיון מכירת הרכב באופן פרטי היית באמת מקבל 45 או שהיית נאלץ להתפשר על כמה אלפים פחות.

תנסה להעלות להם קצת את המחיר שהם נותנים, או לחילופין לנסות להוציא הנחה של עוד כמה גרושים או אבזור או משהו דומה.

לא ילך? תעשה לך חשבון אם הסכום המדובר שווה לך את כל ההתעסקות עם המכירה או לא

פורסם

והם פחות ממשכורת ממוצעת של עובד חברת חשמל. מה הקשר בדיוק?

אנחנו לא נכנסים פה לדיון של משכורות בכלל ושל משכורת פותח הדיון בפרט. רק ציינתי שהוא צריך, בהתאם למשכורת שלו מן הסתם, לעשות חשבון אם הוא מוכן "לזרוק" 8K בישביל כל הדברים שציינתי או לא. אצלנו ברכב מסוים זה היה כדאי. ברכבים אחרים לא.

במשכורת X זה כדאי ובמשכורת אחרת לא.

ורק לסיום לגבי ההערה שלך - אני לא חושב שאדם עם משכורת ממוצעת הולך וקונה יטי חדש מהחברה.

Any way - בהצלחה.

פורסם

אני לא חושב שאדם פרטי ישלם 45 אלף שקל עם לאנסר השכרה לשעבר.

ההצעת טרייד אין לא רחוקה בהרבה מהמחיר שתקבל עליה(סביבות ה40).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני חושב שחלק לא קטן מהרוכשים הם בעלי משכורות צנועות שלוקחים הלוואות ופורסים לכמה שנים. בכל מקרה, הקשר הוא שאם אתה מוכן לעבוד במשך 200 שעות בחודש או אפילו 100 שעות בחודש תמורת הסכום הזה, למה שאדם סביר יוותר על הסכום הזה בתמורה להתעסקות של 20-30 שעות נניח.

פורסם
אני לא חושב שאדם פרטי ישלם 45 אלף שקל עם לאנסר השכרה לשעבר.

ההצעת טרייד אין לא רחוקה בהרבה מהמחיר שתקבל עליה(סביבות ה40).

יכול להיות שאתה צודק, אבל אין לזה הצדקה אובייקטיבית. הרכב במצב מצוין, מטופל רק במוסך מורשה של הרץ ואפילו יש עליו עדיין אחריות של אוטוסנטר לחצי שנה הקרובה. הוא גם עבר מעט מאוד ק"מ יחסית לרכב השכרה (קניתי אותו עם 63 אלף).

פורסם

מה זה בדיוק מוסך מורשה של הרץ? זה סתם מוסך הסדר שעובד עם החלפים הכי זולים שיש, איך הם משדרגים את עצמם, מורשה הרץ :-D

אז תנסה למכור אותה באופן פרטי, תראה מה מצב השוק, אתה תגלה די מהר שההצעה שלהם ממש לא רחוקה ממה שתקבל בחוץ.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...