Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי מאוטוסטור שלוזה מוצרים של כימיכל גייס: גלייז ,אוטם צבע 109, ווקס של פטס' 53 אני מתכוון לשטוף היטב את הרכב ואז לפי הסדר גלייז אוטם ואז הווקס.

האם יש צורך לכסות גומיות וחלקי פלסטיק לא צבועים?

כל חומר אני מורח על כל הרכב מחכה כ-20 דקות ואז מסיר? חוץ מהווקס הספציפי שאותו מסירים מיד.

הרכב פולו החדשה כחול כהה מטאלי, בן 4 חודשים וזה הטיפול המושקע הראשוני עבורו.

תודה.

פורסם

יש ווקסים שיבוש שלהם על הפלסטיק ישאיר סימן,צריך לקרוא הוראות מאחור,כמו כן כול יצרן מגדיר זמן שצריך לחכות,לכן צריך להיות רשום מאחור,אצלי למשל ב WOLFTANG חצי שעה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גלייז זה שם כללי, איזה גלייז רכשת בדיוק?

בקשר לפלסטיקה וגומיות או כפי שזה נקרא "TRIM", אני החלטתי החלטה אסטרטגית, לרכוש מוצרים שלא משאירים סימנים על פלסטיקה וגימורים אחרים, לפחות על הנייר (EZ CREME, OPTI SEAL, COLLINITE 845).

ניסיתי פעם אחת לכסות חלקי פלסטיק במסקינטייפ וזה היה החלק הכי קשה ומייאש בפרויקט.

בקשר להוראות שימוש: מה יותר פשוט מלקרוא מה כתוב על האריזה? אם לא הולך תעלה לפה תמונה של ההוראות באנגלית ונתרגם לך אותן.

עריכה: סטס......גלייז, אוטם ואז ווקס!

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
עריכה: סטס......גלייז, אוטם ואז ווקס!

לפי מה אתה בוחר את הסדר הזה?

לפי זה שגלייז נועד לטשטש מעט סווירלס ולהוסיף ברק ומראה טוב ויושב ישירות על הצבע, אחריו אתה שם אוטם צבע (שזה בעצם ווקס סינתטי), האוטם נועל את הגלייז והצבע ומגן עליהם לאורך זמן.

החסרונות של רוב האוטמים הוא שהם לא מתמקדים במראה בוהק, רטוב, עמוק ושאר התיאורים...לכן אתה יכול להוסיף שכבת ווקס על מנת להדגיש את המראה הבוהק ועמוק.

הווקס לבסוף לא נועד להגנה כי אוטם צבע איכותי מחזיק יותר זמן מווקס.

עריכה: אני לא איזה מומחה בדיטיילינג, כולה בחור שקנה כמה חומרים ובעיקר קרא הרבה בפורום הזה....(הרבה!!!)

פורסם

הווקס בסוף כך גם אמר לי משה מאוטוסטור, הוא נותן את המכה הסופית של הברק שחסר מהאוטם.

גלייז Chemical Guys EZ-Creme

אוטם צבע Chemical Guys Jet Seal 109

w_spacer.gif?id=3665907

w_spacer.gif?id=3665907ווקס משחה Chemical Guys Pete's 53 Wax

פורסם
לפי מה אתה בוחר את הסדר הזה?

לפי זה שגלייז נועד לטשטש מעט סווירלס ולהוסיף ברק ומראה טוב ויושב ישירות על הצבע, אחריו אתה שם אוטם צבע (שזה בעצם ווקס סינתטי), האוטם נועל את הגלייז והצבע ומגן עליהם לאורך זמן.

החסרונות של רוב האוטמים הוא שהם לא מתמקדים במראה בוהק, רטוב, עמוק ושאר התיאורים...לכן אתה יכול להוסיף שכבת ווקס על מנת להדגיש את המראה הבוהק ועמוק.

הווקס לבסוף לא נועד להגנה כי אוטם צבע איכותי מחזיק יותר זמן מווקס.

עריכה: אני לא איזה מומחה בדיטיילינג, כולה בחור שקנה כמה חומרים ובעיקר קרא הרבה בפורום הזה....(הרבה!!!)

הבנתי אותך. לפי דעתי ה אישית אתה טועה.

ואקס נעלם בחום עד 55 מעלות , אוטם (סילנט) מחזיק מעמד עד 70 מעלות , נכון שהווקס הוא נותן את המראה הרטוב אבל הסדר שהקראת הוא ממש לא נכון , בעבודות שאני עושה הסדר הוא כזה : שטיפה , פלסטלינה/נייר מים , קומפאונד , פוליש (אני לא משתמש עם גלייז , לפי דעתי ברוב המקרים זה מיותר, תלוי ברמת המקצועיות של מבצע העבודה) , ווקס - נותן לי בעצם את המראה הרטוב והמבריק ובסוף את האוטם בשביל הגנה מקסימלית שניתן לתת לאוטו , לדוגמא : אוטו אשר עשו לו טיפול כפי שהצגתי יחזיק מעמד זמן רב יותר מאשר שיטת העבודה שלך.

פורסם

הבנתי אותך. לפי דעתי ה אישית אתה טועה.

ואקס נעלם בחום עד 55 מעלות , אוטם (סילנט) מחזיק מעמד עד 70 מעלות , נכון שהווקס הוא נותן את המראה הרטוב אבל הסדר שהקראת הוא ממש לא נכון , בעבודות שאני עושה הסדר הוא כזה : שטיפה , פלסטלינה/נייר מים , קומפאונד , פוליש (אני לא משתמש עם גלייז , לפי דעתי ברוב המקרים זה מיותר, תלוי ברמת המקצועיות של מבצע העבודה) , ווקס - נותן לי בעצם את המראה הרטוב והמבריק ובסוף את האוטם בשביל הגנה מקסימלית שניתן לתת לאוטו , לדוגמא : אוטו אשר עשו לו טיפול כפי שהצגתי יחזיק מעמד זמן רב יותר מאשר שיטת העבודה שלך.

זכותך לחשוב כך וזה בסדר (: אם שיטת העבודה שלך עובדת בשבילך אז תמשיך איתה.

חייב לציין שהנייר מים שכתבת די הפחיד אותי כי פלסטלינה ונייר מים שכתבת ביחד הם ממש לא על אותה רובליקה לדעתי.

פורסם

ואקס תמיד בסוף. הסדר הוא: פוליש, גלייז, אוטם צבע ואחר כך.. בסוף ואקס. זאת הדרך בה מקבלים את התוצאה הטובה ביותר.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

• תוכן חדש...