Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי רכיבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני צריך עזרה בזיהו המגברים האלה,

סורי שאני מעלה. אותם אחד אחד, פשוט אני מעלה מהאייפון וזה לא נותן לי את כולם יחד

זה מורכב אצלי במליבו על 10 רמקולים ,

אני רוצה ליקנות את המגברים האלה בחנות, אבל אני לא יודע איזה דגם ואיזה סוג

חוץ מיזה שזה של רוקפורד אני לא יודע כלום

תודה רבה

פורסם

אלו מגברים מסידרת הפאנצ' הסידרה הבנונית של רוקפורד שנימצאת בין סידרת הפריים הנמוכה לסידרת הפאוור הגבוהה

על כל מגבר כתוב הדגם שלו מתחת למילה PUNCH שכתובה באדום בחזית המגבר.

אם תציין באלו דגמים מדובר ניתן יהיה לעזור.

לדוגמא כאן מדובר בדגם P400-4

http://www.rockfordfosgate.com/images/products/P400-4/P400-4_2_l.jpg

פורסם

אחי , אין לי מושג כלום, ביגלל זה אני פונה לפה, ככה קניתי את המליבו וככה היא מגיעה מחול, ורציתי ליקנות מערכת כזאת גם לרכב שלי, אז אני מברר אלו מגברים אלה

פורסם

סבבה תודה, אני יזמין אותם, על 10 רמקולים זה עובד מצויין , אז ברכב על 4 רמקולים ברכב זה יהיה פנטסטי,

תודה

פורסם

אל תזמין את כולם.

אם אתה צריך להגביר רק 4 רמקולים יספיק לך מגבר 4 ערוצים אחד, ואם יש לך סאב אז עוד מונובלוק.

פורסם

האמת כן, 4 מגברים על 10 רמקולים וסאב זה יותר הגיוני, מ4 מגברים על 4 רמקולים וסאב,

הגיוני גם שבמליבו צריך יותר עוצמה כי זה כלי פתוח מ4 כיווני אוויר

• תוכן חדש...