Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לה"ו

רכב שעבר תיקוני צבע שפשופים פחחות קלה מאוד .

הוכנס לפחחות נצבע ,יצא מצוין + תודה לאל.

אני רוצה להתחיל לשבת עליו קצת , נקיון פה נקיון שם .

מותר להתחיל עם פלסלינה ? שמפו לרכב ? שטיפה עם גרניק ?

אשמח לחוות דעת.

פורסם

אפשר לדעת איזה צבע הרכב שלך שעבר תיקוני צבע? אני פשוט גם רוצה לעשות תיקוני צבע וקצת פחחות בכמה מקומות ברכב, וחושש מהבדלי צבעים.

ואם עשיתה זאת באיזור חיפה והקריות, אשמח אם תמליץ לי גם על המקום, תודה יום ויום טוב.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
אפשר לדעת איזה צבע הרכב שלך שעבר תיקוני צבע? אני פשוט גם רוצה לעשות תיקוני צבע וקצת פחחות בכמה מקומות ברכב, וחושש מהבדלי צבעים.

ואם עשיתה זאת באיזור חיפה והקריות, אשמח אם תמליץ לי גם על המקום, תודה יום ויום טוב.

עשיתי זאת באשקלון

קצת רחוק לך עבודה טובה מאוד בסה"כ.

הבדלי צבעים אין, לפחות על סמך בדיקה אתמול והיום בשמש ובצל.

חכה חודשיים.

חודשיים זה לא קצת יותר מדי?

פורסם

חכה שנתיים!!! ועכשיו ברצינות,אם הצבע נאפה בתנור לא אמורה להיות בעיה לעבוד עליו אפילו אחרי יום. רוצה מקדם ביטחון? חכה שבוע.

פורסם
ע"מ שהצבע יקלט בצורה הטובה ביותר על הרכב?

ע"מ שהצבע ינדף ממנו את כל הסולבנטים ב100 אחוז

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
חכה שנתיים!!! ועכשיו ברצינות,אם הצבע נאפה בתנור לא אמורה להיות בעיה לעבוד עליו אפילו אחרי יום. רוצה מקדם ביטחון? חכה שבוע.

לעבוד עליו למחרת זה כולל חומרי איטום? למיטב הבנתי זה בעייתי.

פותח השרשור לא ציינת איך בדיוק אתה מעוניין "לשבת" על הרכב.

האם תהליך הישיבה שלך כולל חומרי הגנה?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

תמתין לתשובות מבעלי ניסיון אבל בינתיים הייתי נזהר מאוד עם החומרי איטום (סילנט/ווקס).

תסביר לי מדוע הינך מעוניין לבצע פלסטלינה על רכב שיצא מצביעה?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

בגדול הרכב ניראה חדש, לא הייתי בטוח כלל לגבי פלסטלינה, הרכב עבר צביעה בפגוש האחורי בשל שריטות ובקדימה כנף שמאל פחחות קלה.

לא כל הרכב עבר צביעה.

• תוכן חדש...