Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי חשוב לשתף אתכם במשהו שעברתי..

לפני כ3 שבועות ראיתי מודעה ביד 2 רכב הונדה סיויק 08 בצבע שמפניה יד שנייה 70 אלף קמ ידיים פרטיות

נפגשתי עם בעל הרכב שקוראים לו שלומי והוא גר בגבעת אולגה (החליט להיפגש במקום נייטרלי וייבש אותי חצי שעה עד שהגיע).

לפני כשבוע ראיתי מודעה לרכב דומה רק שהפעם הוא יד ראשונה! עם 60 אלף ק"מ! והפעם הוא הופיע במודעות של סוכני\סוכנויות רכב. כאשר באתי להתקשר הופתעתי לגלות שזה אותו נייד של שלומי שהציג את עצמו כמוכר רכב פרטי שלו ופתאום מוכר ת'רכב רק עם פרטים אחרים. ניסיתי ליצור איתו קשר מחסוי אך לא היה מענה.

היום ראיתי מודעה נוספת רק שהפעם הבנאדם הציג את עצמו בתור אבי מקיסריה (ולא שלומי מחדרה) גם גשדיברנו בטלפון. בפרטים של הרכב רשם יד שנייה אחרי ליסינג ביד הקודמת,61 אלף ק"מ.

ברגע שהוא אמר לי "בוא ניפגש באולגה זה יותר נוח לי" הבנתי שזה הוא ובכל זאת הלכתי.

ראיתי את אותו אדם מלפני 3 שבועות ויצאתי עליו שהוא רמאי ושיש פה פאק כלשהוא בכל הסיפור הזה "שלומי נכון??לא אמרת מקודם אבי?.ומה קרה הספקת לעבור לקיסריה..והרכב שלך באורח פלא יודע בשנתונים וקילומטראז?.

הבנאדם התחיל לגמגם

חשוב לציין שזיהיתי שמדובר בדיוק באותו רכב שהציג לי לפני שלושה שבועות (ע"פ שריטות ספציפיות בכנף)

מצטער על החפירה אבל תיזהרו מהנוכל הזה.

הוא מציג את עצמו בתור שלומי\אבי . הונדה 08 בצבע שמפניה מאיזור חדרה. הניידים שלו הם

0529716064

0502265331

פורסם

כל הכבוד על כך שהחלטתה לעמוד מולו ולהתעמת.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
גבעת אולגה זה לא בדיוק המקום הנכון לרכוש משם רכב...לא מתפלא:wink:.

תודה על האזהרה בכ"א.

במודעה היה רשום מקיסריה חח

ובכיף חשוב שאנשים יהיו ערניים למקרים כאלו שלא יפלו בפח

• תוכן חדש...