Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תכירו את רכב הסטודנט שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לענין ההשחרה:

קיימים וילונות מקוריים בדלתות האחוריות, שנשלפים בעת הצורך, הבעיה שבדלת אחת חסר תופסן עליון, ובשניה התופסן רופף.

כמו כן קיים וילון אחורי נשלף, אבל בנוסף אליו יש וילון גדול יותר של קרסו שמוברג מאחורה, אז הוילון של קרסו הוא זה ששלוף.

לא נראה לי שנשחיר, פשוט נחפש את התופסנים האלה ונקבע את הוילונות. 8)

וילון- הכוונה למין רשת כזאת שמסננת את השמש

פורסם

תתחדש! ואני מאוד מקווה בשבילך שבזמן שהיא אצלך אתה לא תצטרך להחליף לה מנורה מקדימה (למי שלא יודע, צריך לפרק את הגלגלים בשביל זה, והיצרן עצמו ממליץ לבצע את העבודה במוסך מורשה !)

:-D

I should win a fucking AWARD for being me

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתחדש ותהנה. לדעתי רכב מעניין יחסית לאוטומטיות הרגילות. כמה כ"ס היא?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

כמה קלאצ'ים עברה? :)

בלי לבאס או משו אבל זה באמת אחלה רכב (יש לחבר כזה) אבל עם ק"מ שכזה בגיל שכזה,חובה להיות עם יד על הלב לגבי טיפולים ובלתמ"ים :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תתחדש על הקנייה!

ממורה נהיגה?

מאחל לך הרבה מזל :D

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

תתחדש!

בכל מקרה, אני לא הייתי ממליץ על רכב כזה לסטודנט, דלק זה לא הדבר היחיד שיש, ואני מקווה מאוד שלא תצטרך להבין זאת ושתדע אמינות מופתית!

פורסם

לכל החוששים, המוסכניק שלי שהוא שף לרנו והמליץ לי על הדגם אמר לי לאחר בדיקה שלו שנפלתי על מציאה אמיתית.

לכן זה ענין של מזל למצוא דגם שמור.

המגאן שלי היא יוצאת ליסינג(חברה למוצרי בניה, בטח מהנדס, אדריכל, או קבלן נהגו עליה), פנים הרכב שמור בצורה מעולה, ואפילו גיליתי קולב מתחת לאחר מהשטיחים האחוריים(מקוריים של רנו גם כן).

הליסינג היה ככל הנראה דרך AVIS, על פי חקירת המדבקה הדהויה בשמשה האחורית שקילפתי חצי ממנה.

הבחור שממנו קניתי ציין שהוא הכיר אישית את הנהג שנהג עליה בליסינג ולכן רכש אותה.

צריך לחקור קצת יותר לעומק, להתקשר למוסך מורשה בצפון שבו היא טופלה בקביעות, על מנת לגלות מה הוחלף ומה לא.

בקשר לנורות, אכן זה מצחיק מאוד שיש חור קטן ליד הגלגל בשביל זה. במיוחד לחובב לדים שכמוני (נורות חניה, לא פסים אל תיבהלו).

בינתים ביישור קו החלפתי יוניט מזגן, גז, ומסנן. טיפול 20 אלף בוצע במורשה לפני כ1500 ק"מ(הטיפול עפ"י הקבלה עלה 1300 ש"ח).

המוכר התריע בפני שנאמר לו שצריך להחליף מעבה מזגן, בינתים המזגן עובד נפלא, בעוד כשבוע שבועיים נעדכן אם יש בריחת גז.

כמו כן ישנו טסט בעוד חודשיים, נעבור גם את זה.

המחיר למי ששאל, קצת פחות מ15000, כאשר בבדיקה אתמול בלוי יצחק, ללא שקלול, מעלה מחירון של 30000. ומחירון משוקלל ביד 2 מעלה מחיר של 23500.

אני מתלבט אם לעשות מקיף או לא.

ההבדל הוא קצת יותר מאלפיים שקלים בין צד ג' למקיף.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתחדש. אל תתרגש מסיפורי זוועה על החלפת הנורה, אלה שטויות. זה לא הכי נח אבל יש רכבים שבהם זה סיפור אמיתי להחליף נורה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
תתחדש! ואני מאוד מקווה בשבילך שבזמן שהיא אצלך אתה לא תצטרך להחליף לה מנורה מקדימה (למי שלא יודע, צריך לפרק את הגלגלים בשביל זה, והיצרן עצמו ממליץ לבצע את העבודה במוסך מורשה !)

:-D

קשקוש, לא צריך לפרק כלום.

אבל אני כן ממליץ לך להחליף אותן בעמיגל, הם יודעים בדיוק לאן להכניס אותם ומול מכשיר כיוון אורות, בנוסף זה ללא עלות.

תתחדש, קנית את האחות התאומה של המגאן שלי :-)

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

תתתחדש! ניראית מאוד סימפטי: קצת דיטיילינג ותהיה כמו חדשה :)

תוריד כיסוי הגה - זה לא בטיחותי.

עשית בחירה טובה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...