Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תכירו את רכב הסטודנט שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פרק את הפנס, יש שם 2-3 ברגים מאחורי הדיפון, ונקה בעזרת לחץ אוויר. באותה הזדמנות בדוק את חיבור הארקה שם, יש לו נטיה להתנתק וצריך להלחים אותו שוב.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

מברוק, רכב אידאלי כשהוא תקין.

גם את תשים עשיריה על תיקונים זו תהיה קניה טובה.

למכור כמובן יהיה קשה, אבל הו גיבז א פאק במחיר הזה...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עברתי כבר כמעט 5K ק"מ עם הרכב עד עכשיו.

צריכת דלק ממוצעת על פי מחשב מיום הקנייה(איפוס), כ17 ק"מ לליטר. מהירות ממוצעת 48 ק"מ.

אני נוהג לתדלק תמיד כשהמד מגיע לשלושת רבעי המיכל, הכי קצת שהגעתי היה 600 ק"מ, אתמול שוב תדלקתי אך הפעם זה עמד על 750 ק"מ. מיכל מלא מכיל 60 ליטר.

חשוב לציין שאני לא נוהג בצורה חסכונית.

תקלות:

עם הקנייה החלפתי יוניט מזגן ומעבה. תקלה שידעתי עליה מראש. (600+500 ש"ח)

כמו כן נתקלתי בפורום ברביעיית צמיגים איכותית(ECOCONTACT3), ורכשתי מבלי לחשוב פעמיים. 8)

לפני כמה ימים הייתה לי תקלה, הטורים קפצו והרכב נכבה כמה פעמים ונרשם בלוח מכוונים INHJECTION FAULT. מאז אותו יום שבו זה קרה, אין זכר לזה.

בתכנון:

לקבוע עם המכונאי שלי לעשות טיימינג.

בכללי:

אתמול נפרדתי מהקבריולט, היא נמכרה לחבר קרוב, ולכן אולי יום נבוא ונחזור אליה.

יישור הקו היחידי שביצעתי היה למזגן, מפני שקניתי את הרכב כמה ימים לאחר שנעשה לו טיפול תקופתי במורשה.

מאז שיש לי את המגאן, אני נוסע יותר. אפשר להגיד שרוב הנסיעות עולות לי יותר זול מכרטיס אוטובוס(בחישוב הדלק בלבד), ואם אני לוקח איתי אנשים שמשתתפים בדלק, אז החסכון גדל פי כמה וכמה.

לסיכום:

אני מרוצה. :-P

1382848_10202259625802128_1150942867_n.jpg

פורסם

כן זה צבט לי את הלב כשראיתי אותה נוסעת. אבל מה שמנחם אותי זה שתמיד אני יכול לראות אותה כי היא נמצאת אצל חבר קרוב.

זה יותר צבט לי את הלב(ואת כיס הסטודנט שלי) כשהיא עמדה בחניה ללא שימוש וסתם צברה אבק, מאז שקניתי את המגאן נסעתי בה אולי פעמים.

פורסם

זה בדיוק הרכב הבא שלי 0_0

איך היא מבחינת כוח? מומנט?

זהה לרכב 1600 מקביל או חזקה יותר?

כמו"כ יציאות מהמקום/שיוט על 100-120 מבחינת רעש?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
זה בדיוק הרכב הבא שלי 0_0

איך היא מבחינת כוח? מומנט?

זהה לרכב 1600 מקביל או חזקה יותר?

כמו"כ יציאות מהמקום/שיוט על 100-120 מבחינת רעש?

מבחינת מומנט, קשה לכבות את הרכב הזה(ידנית) גם בעליות קלות אם תעזוב קלאץ' בפתאומיות בעמידה המנוע לא יחנק.

מבחינת פתיחות, הכל תלוי בנהג. כשיש מצב רוח ללחוץ אז היא עומדת יפה ואפילו עוקפת 1.6, הכל תלוי בטורים. בין 2500-3000 הרכב מאיץ מעולה.

מבחינת רעש, עם חלון פתוח במהירות נמוכה בעיר אתה תשמע שזה דיזל, אבל אם תסגור חלונות, הרעש יפחת משמעותית, ואם תפעיל מוזיקה בווליום נמוך אז בכלל לא תשמע שום רעש. אני קבוע איתה על 120 והרכב שקט וחלק.

סינדי עברה לידיים שישמרו עליה, ואני משגיח עליה מהצד :-P

פורסם

אם עדיין לא הסרת את הדבק של הליסינג, קנה מדליק פחמים, שים קצת על סמרטוט והופה, הכל נעלם.

(זה בנזין מעורב עם משהו)

נקה את השאריות היטב ושטוף במים.

פורסם

זה כנראה יצר קעקועים בצבע, ניסיתי פוליס גס ועדין עם ובלי מכונה, בנזין לבן, ועוד אי אילו חומרים. הפח חלק אבל סימני המדבקה נשארו :cry:

תוספת לסיכום חודשיים:

הגיע זמן הטסט.

1159 אגרה

104 למכון הטסט

800 תיקונים (משולש ימין, זיהום אויר, אור ברקס)

שורות אלו נכתבו בזמן המתנה במוסך, מקווה שיעבור מהר.

• תוכן חדש...