Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תכירו את רכב הסטודנט שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חרא של היגיון.

אני מכיר כמה וכמה מדריכי נהיגה פה בפורום שפנים מול פנים היו נותנים לך כאפה על משפט כזה.

תוריד את הכיסוי, לטובתך ולטובת כולנו.

אתה מוזמן לראות איך הכיסוי יושב, ניסיתי להוריד והוא פשוט דבוק להגה.

פורסם

ראש בקיר, זה לא בטיחותי למה אתה מתעסק בשטויות? גם אמא שלי שמה כיסוי הגה שמרגיש חזק ובאחת הפניות הוא החליק לי וכמעט נכנסתי באוטו שהגיע ממולי, מאותו יום אני מסרב לנהוג עם כיסויים של ההגה, רק תודה שזה היה כמעט ולא תאונה, אחרת היתי מת, החיים שלך -או כיסוי הגה ב30 שקל שהולך לפח...

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

איש איש באמונתו יחיה.

כשאני אוחז בהגה, אני אוחז בהגה. אני לא "מלטף" את הכיסוי ונותן לו הזדמנויות להחליק.

בלי קשר לזה ההגה ככל הנראה מקולף מתחת לכיסוי כמו שהיה לי בקסארה.

פורסם

אני נזכר בדובלו שלי ומבין למה אתה מרוצה מהדיזל,לדעתי מגאן דיזל אחלה רכב,גם מרווח,בטיחותי ומאוד חסכוני.

לגבי הכיסוי ההגה,אצלי יש כבר בערך שנה וחצי איכותי של HR והוא לא מחליק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני מזל בתולה אבל אין שום קשר בין מזל לאישיות.

אם אמרת ברצינות כזה דבר, איבדת אצלי עוד כמה נקודות.

אבל הוא צודק, מזל שור עקשנים, גם הרבנים מאמתים את הדבר.

haters will hate

• תוכן חדש...