Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא לקחו תשלום על המשלוח- כי לא היה משלוח.

אחד העובדים ירושלמי אז פשוט העמיסו לו את זה על האוטו והוא נסע הביתה, אני נסעתי לביתו מרחק 2 ק"מ.

זה יותר 'טובה' ממשלוח...

השאלה אם גלגלת עלובה כזאת יכולה לעמוד באותו לחץ לחיצה שצריך להפעיל על יריעת הבידוד.

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם

גלגלת הצבע די טובה ומחזיקה לי מעמד בשימוש נכון לכמה באלקים לפחות, גם אם אחת תישחק ותקנה עוד אחת- זה עדיין רבע-שליש מחיר מלקנות את הגלגלת האורגינלית של דיינמאט.

הייתי ממליץ לשלב אפילו שני סוגים, אחת עבה כמו מה שאוהד (נגטיב) העלה, ועוד אחת שהיא דקה יותר, בדומה לגלגלות הצבע, כך תבטיח הגעה לכלל המקומות באופן מיטבי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

srool, אתה קורא מחשבות.

הזמנתי את הגלגלת וידעתי שכשהיא תגיע אלך לטמבוריה הקרובה ואקנה אחת בעובי שונה, שיהיה...

תודה לעוזרים בשרשור זה, ותודה גם לכל אלו ששלחו הודעות פרטיות בנושא.

בינתיים יש חומר, אין גלגלת, אין זמן, קשה, קשה.

כשתגיע הגלגלת נמצא את הזמן, עד אז- חכו לתמונות של עבודתי הראשונה בסבלנות:wink:

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם

יאללה רבוטה בלשוי.

רק אל תשכח לנקות את הדלת ה-י-ט-ב לפני העבודה, ככל שתנקה אותה טוב יותר כך תגביר את יכולות ההיצמדות של החומר שקנית שהוא ממילא לא בעל יכולת היצמדות בשמיים.

פורסם

יכולת ההצמדות של החומר הנ"ל טובה אין מה לחשוש שהיריעות יפלו, רק לנקות טוב את המקום גם דינמאט יפול אם המקום לא נקי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק, בבידוד מהסוג הזה, יש נתון שנקבע ע"י הכוח שיש להפעיל ליחידת שטח/מרחק (שני נתונים שונים) על מנת לקלף את החומר לאחר ההדבקה. בדיינמאט הנתון הנומינלי הוא משהו כמו 74 ניוטון לס"מ לעומת 10 ניוטון לס"מ ביריעות הזפת של מיקו פרו.

זה עדיין לא אומר שהן תיפולנה, ממש לא, אך הצגתי את הנתון כדי להמחיש שההבדלים קיימים.

פורסם

ישראל אני לא יודע מה הם הנתונים ומה הם אומרים בתכלס, אבל אני רק יכול להגיד לך מנסיון שקילפתי דינמאט וקילפתי את החומר של מיקו ולא הרגשתי שהדינמאט היה יותר קשה לקילוף,מה שכן הוא השאיר יותר שאריות של זפת.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

זה כמובן צריך להיעשות בתנאים דומים.

לגבי הזפת- זה לבדו אומר משהו, אבל לא ניכנס לזה כי אני לא חושב שכל הנושא רלוונטי, אבל בדיינמאט לא מדובר בזפת, מדובר בבוטילן (דבק/גומי בוטילי) ואילו בחומר של מיקו אכן מדובר בזפת.

• תוכן חדש...