Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

לפני הכל רוצה לציין שחיפשתי בפורום ומצאתי פתרונות שונים אך לאחר שהייתי אצל בעל מקצוע שדרש 1300 שקל לטיפול בבעיה שבסוף יתברר כניקוי חיישנים אני מעדיף לשאול גם אתכם.

כמו כן הספידומטר של האוטו הפסיק לעבוד (רק מד מהירות), הבעל מקצוע אמר שזה מאותה סיבה (הגיוני?).

אה ו.. מצטער על החפירה.

אז כמו שאמרתי:

ברשותי פולו שנת 2000 6N

ידוע לי שהן בעייתיות עם המשאבת ABS והבנתי שהתקלה יכולה להגרם מ-2 סיבות:

1) חיישנים תקולים.

2) בעיה במגעים בין המודול לבין המשאבה (ראיתי את הקישור שפרסמו פה מהאתר טייגרסטייל- מסתבר שאני לא יכול לשים קישורים בהודעות).

tigerstyle.co.uk/phpBB3/viewtopic.php?f=10&t=58585&p=459146#p459146

השאלות הן כאלה:

1) איך מנקים חיישנים ? זה אפשרי לעשות את זה לבד עם לחץ אוויר או מים? איך מזהים אותם? איך זה נראה?

כי באמת שחיפשתי ולא מצאתי.

2) במידה והתקלה היא לא החיישנים סביר להניח שהיא המגעים בין המודול למשאבה, האם לפעול כמו באתר זה מסובך מדי למי שהוא לא בעל מקצוע אבל עם ידיים טובות? :wink:

3) האם יש קשר בין המשאבה לספידומטר? כי המנורה דלקה מההתחלה והספידומטר עבד כראוי רק לאחרונה הפסיק לעבוד.

מקווה שתעזרו לי ... תודה רבה לכולכם :-D

פורסם
תבדוק גם את זה:

--a6yUi9a4g דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בדקתי תודה!

אגב ניסיתי לשלוח לך הודעה בפרטי ולא הצלחתי כי אני צריך 20 הודעות לפחות.

בקשר לחלקים- סע לקלנסווה/טייבה קניתי שם מראה ואת החלק שמכסה את הלוח שעונים ב300 שקל.

עוד מישהו הצעות?

פורסם

כבעל לאותה פולו, הופיעה לי לפני כמה שנים נורת ABS לסירוגין (כל איזה שבוע לכמה דקות ונכבתה).

בבירור במוסך היה קוד תקדלה של משאבת ה ABS, הוחלט לא לתקן.

מקריאה נוספת, קראתי שלפעמים התקלה מתרחשת עקב חיבור מגעים חשמליים רופף.

המושב האחורי אצלך ברכב מתרומם בקלות. תרים אותו, ותראה כבל שחור רץ לו שם. תאתר חיבור (קופסת פלסטיק קטנה שחורה) ותוודא שהיא מחוזקת), אולי זה יעזור.

אצלי, מאז הבעיה לא חזרה.

מן הסתם שגם ה ABS עובד ללא דופי (גם בזמנו הוא עבד חלק 99% מהזמן).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
כבעל לאותה פולו, הופיעה לי לפני כמה שנים נורת ABS לסירוגין (כל איזה שבוע לכמה דקות ונכבתה).

בבירור במוסך היה קוד תקדלה של משאבת ה ABS, הוחלט לא לתקן.

מקריאה נוספת, קראתי שלפעמים התקלה מתרחשת עקב חיבור מגעים חשמליים רופף.

המושב האחורי אצלך ברכב מתרומם בקלות. תרים אותו, ותראה כבל שחור רץ לו שם. תאתר חיבור (קופסת פלסטיק קטנה שחורה) ותוודא שהיא מחוזקת), אולי זה יעזור.

אצלי, מאז הבעיה לא חזרה.

מן הסתם שגם ה ABS עובד ללא דופי (גם בזמנו הוא עבד חלק 99% מהזמן).

בדקתי את הכבל, הוא נראה בסדר לגמרי, מה שעוד הרימו לי את האוטו על ליפט לא מזמן אבל באמת שאין לי מושג איפה זה נמצא.

אני אשמח לנקות את החיישנים לבד ולראות אולי זה יסדר את זה, הבעיה שאין לי מושג איפה זה נמצא...

בכל מקרה - תודה על העצה!

אגב- בעית הספידומטר נפתרה, מסתבר שהיה בלאי של המוט עם הגלגל שיניים הקטן שנמצא בתור החיישן מהירות, הוחלף והכל עובד =)

עוד הצעות?

• תוכן חדש...