Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרו לי בעבר שלא כדאי לשטוף את הרכב בשבועיים שלאחר יישום ווקס.

חשבתי על זה, לא הגיוני! הרי אנחנו בפורום דיטיילינג מנסים להרביץ שטיפה שבועית לא? :wink:

האם יש אמת בדבר? האם שטיפה ביום שאחרי תפגע בשכבת הווקס יותר מאשר שטיפה אחרי שבועיים?

(תמיד אחרי ווקס נשארות שאריות של אבק הוקס ואני מתלבט אם לשטוף למחרת)

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם

מי שאמר לך את זה מדבר שטויות.

אכן שטיפות מרובות, אקלים, ועוד אלמנטים כאלה ואחרים מחלישים ולבסוף מורידים את שכבת ההגנה.

אבל המתנה של שבועיים בין מריחה של ווקס לבין שטיפה? שטות שלא יודע מה מקורה.

באיזה ווקס אתה משתמש? לא אמור להשאר שום אבקה בכל מקרה, אלא אם כן זה טרטל או קארפלאן ודומיו.

בכל מקרה את האבקה הזאת אתה יכול להוריד בפשטות עם קוויק דיטיילר וניגוב עדין.

"יאללה בירי".

פורסם

האמת שעד עכשיו השתמשתי בוקסים הפשוטים פעם בחודש.

באוטומוטור רכשתי וקס של מגווירס ואיישם אותו השבוע לראשונה, מקווה ללא אבק.

השאלה האם אני יכול לעשות שטיפה רגילה (מים, שמפו וקס מגווירס, ניגוב רגיל) יום לאחר יישום וקס?

או שהוא צריך כמה ימים 'להיספג'?

אני לא מדבר על ניקוי עדין עם QD.

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם

אין צורך לתת לו להתבשל זה לא אוטם (גם אוטם אתה יכול לשטוף ישר פשוט את הברק המקסימלי מקבלים אחרי 24-48 שעות).

אין בעיה לשטוף את האוטו אחרי שמורידים את הווקס.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ב 25-02-13 ביצעתי טיפול ל 2 רכבים: פוליש עדין ולאחר מכן 2 שכבות אחת ציפוי קריסטל Ardex ושכבה שנייה ווקס קארפלאן, וכן אוטם של car plan,

אני שוטף את הרכב מדי שבוע בשמפו בתוספת ווקס.

עד היום הרכב מבריק כמו מראה וניראה כאילו עכשיו עבר ווקס, ככה שלפי מה שאני רואה אם משתמשים בשמפו טוב ובצורה נכונה (לא שוטפים בשמש וכשהרכב חם, לא משתמשים בכל מיני כלי שטיפה וחומרים שמזיקים לצבע וכו') לא אמורה להיות בעיה לשטוף את הרכב.

כמובן שאם משתמשים בווקסים מחברות פחות טובות הם יחזיקו פחות מעמד.

• תוכן חדש...