Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

 

האם מישהוא יכול להמליץ לי כאן על מקום טוב לבדוק בו טויוטה היילקס?

 

כמו כן: האם למישהוא יש מושג לגבי מחיר של החלפת / שיפוץ מנוע בהיילקס דיזל 2.5 שנת 1995?

 

אני שוקל לקנות רכב כזה, ומתכונן לאפשרות שהמנוע יגווע מתישהו...

 

תודה רבה לעונים!!

פורסם

רק תהיה מודע לעובדה שזאת אחת המכוניות החביבות על בני דודינו. תוודא שיש לך מקום בטוח בשבילה אחרת היא תעלם לך יותר מהר ממה שאתה חושב.

פורסם
תודה אביב!

 

ד"א גם זו שאלה טובה - מה כדאי לעשות נגד גניבה? ( ביטוח, איתורן וכו')

 

יש לי חבר עם סוזוקי גימני והזמין מחול מערכת הגנה המכילה בתוכה כרטיס סים עם מספר סלולרי ודרך הודעות הןא עושה לרכב מה שהוא רוצה. אם מנסים לגנוב לו את הרכב לדוגמא הוא מייד מקבל הודעה לפלאפון. אם הרכב בתנועה הוא מקבל נקודה איפה זה על המפה ועל ידי הודעה הוא גם מנתק את משאבת הדלק כך שהרכב כבה תוך כדי נסיעה. וחיבר עוד כל מיני שטויות שכאלה. ובלי קשר לקודן. משהו באמת פנטסטי. מדהים לראות איך זה עובד.

×
×
  • תוכן חדש...