Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 1.2 tsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי אותה ב103 כולל גלגלי מגנזיום אטומטית.

יש אפשרות לדעתכם להתמחק איתם על המחיר יותר או לחלופין להוציא מהם עוד דברים?

אני יודע שבחלק מן הרכבים אם הם שנה בארץ היצרן רוצה למכור כבר כדי לחסוך את היד שנייה איך אני יודע אם הרכב נמצא במצב כזה ובכך אני יכול להתמקח איתם עוד?

asdasdasd

פורסם
מחיר הזוי ומופרך היה מבצע לא מזמן על הרכב הזה ב-93 אלף שקל. יש אופציות הרבה הרבה יותר טובות ובעיקר יותר זולות.

אשמח לשמוע אילו אופציות מקבילות יש בטווח המחירים הזה?

האם זו כוונתך, למחיר שהצגת?

seat.co.il/m/41/

(אני לא יכול לפרסם קישורים אז תעתיק את זה)

asdasdasd

פורסם

- חשוב לציין שזו פעם ראשונה שאני רוכש רכב חדש, ולכן אני מאוד זהיר ובודק כמה פעמים לגבי כל קנייה.

אני לא אגיד שאני נעול על האיביזה אבל זוהי ההעדפה כרגע, אך כמובן שאני פתוח לעוד אופציות.

asdasdasd

פורסם

יש המון אופציות, תלוי מה הדברים שחשובים לך ברכב. ב-103 אלף שקל אתה יכול לקנות את הקליאו החדשה, שהיא מצוינת ובטח עדיפה על האיביזה. אני בעצמי חיפשתי הרבה זמן סופר מיני ובסוף בחרתי בפיאסטה החדשה עם מנוע 1600 וגיר רובוטי. אפשר לקנות אותה בחברת ליסינג ב-87 אלף שקל. ממליץ מאוד. רכב נוח, זריז וחסכוני. אותו רכב לא בליסינג, אלא מהיבואן, עולה 100 אלף.

אבל שוב, תן קצת פירוט לגבי הדרישות שלך ויהיה יותר קל לכוון אותך.

על האיביזה לא הייתי משלם לא יותר מ-90 אלף. זה רכב מאוד לא מאובזר בהשוואה לאחרים בקטגוריה. אם יש לך 103 אלף שקל, לך על הקליאו. אם התקציב שלך קטן יותר, לך על פיאסטה חדשה מליסינג. החיסרון היחיד שאתה תהיה רשום כיד שנייה ובעתיד תצטרך גם למכור אותה יותר בזול. אבל בינתיים את נהנה מרכב חדש בהנחה גדולה.

פורסם
אגב, ראיתי שיש עכשיו מבצע לפולו TSI ב-97 אלף שקל עם מערכת מולטי מדיה. הם הורידו עשרת אלפים שקל במחיר. נשמע להיט.

כן ראיתי גם את זה אני, אבל זה לא מנוע TSI.

asdasdasd

• תוכן חדש...