Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, רציתי להזהיר אתכם,

לפני כמה ימים מכרתי אייפון 5 חדש, באו בחור ובחורה בטויוטה לנד קרוזר בערך 2008-2010 קצר צבע שחור.

מכרתי את המכשיר להם וקיבלתי מהם שטרות מזוייפים, במילים אחרות, עקצו אותי.

מי שרוצה לקנות אייפון 5 במקרה מיד 2 שיזהר מהם, המשטרה מחפשת אותם, ואין לי מספר רכב שלהם.

לפי מה שהבנתי אני לא היחיד שנעקצתי.

ראו הוזהרתם.

אותו דבר לגבי מכירה, אל תמכרו שום דבר בלי לבדוק את השטרות במיוחד אייפון 5.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

על הטעויות שלי מעדיף לא לדבר חח,

המכירה הייתה בחושך ולא ראיתי את הכסף טוב, רק ספרתי את השטרות.

בשנייה הראשונה שנכנסתי ללובי בבניין והיה אור הבנתי שמשהו מסריח.

באתי מיד לתחנת משטרה והבנתי שעקצו מישהו שעה לפני קצין משטרה ב2400 ש"ח ואותי ב2200 ש"ח.

בכל אופן הבחורה נראית צעירה מ23-27 בערך רזה בלונדינית והבחור טיפה שחום כנראה מוצא מזרחי שיער קצוץ,

והרכב רשמתי כבר.

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם
בכל אופן הבחורה נראית צעירה מ23-27 בערך רזה בלונדינית

רק תגיד שהיו לה ציצים גדולים ואני מפרסם אייפון למכירה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אך נראה הזיוף המדובר? למה לשים לב? איך אתה שמת לב?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

EXODUS תפרסם אם בא לך, אתה תקבל ציצים ואני אקבל אייפון שלי בחזרה אולי :lol: :lol:

הזיוף נראה על הפנים, אחרי 2 שניות באור הבנתי שזה זיוף. שטרות של 100 על דף עם אותו מספר סידורי על השטרות, בגודל יותר קטן. מספיק טיפה אור כדי להבין, זאת הסיבה שהם לא יצאו מהרכב ולא הדליקו אור.

פורסם

מה שאפשר לעשות זה פשוט להגיד לבחור בטלפון לפני שנפגשים:

כשנפגש אני רוצה לצלם את תעודת הזהות שלך, אם זאת בעיה עבורך אז תגיד עכשיו.

ככה תסנן את כל הרמאים המטונפים האלה...

פורסם

תעודת זהות גם אני לא הייתי נותן בשום אופן, למה כל קונה הוא טלית שכולה תכלת?

משתתף בצערך כמובן, אם יש אפשרות תחסום את הIMEI של המכשיר דרך חברת הסלולר (דיווח על גנבה).

נ.ב.

חשבת אולי לשאול תחנות דלק באזור ? עסקים מקומיים שאולי יש להם מצלמות אבטחה שם?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אותו דבר לגבי מכירה, אל תמכרו שום דבר בלי לבדוק את השטרות במיוחד אייפון 5.

מצטער על העוקץ, אבל מה הקשר "במיוחד אייפון 5"? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתה יכול להעלות תמונה של השטרות בבקשה?!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

השטרות אכן במשטרה.

לגבי אייפון 5 זה מה שהבנתי משהמשטרה שהרוב מתמקדים במכשירי אייפון 5 חדשים כנראה בשביל למכור אחר כך.

לחסום אותו אני לא יודע איך הוא לא מהארץ ואין לי שום מספר שלו.

קיבלתי אותו מארה"ב ולמחרת נמכר.

פורסם

לפני כמה ימים הגיע אליי לסניף שטר מזויף. לא הבנתי איך אנשים מסוגלים לקחת כזה דבר. יש פס שמעיד על גזירה לא מדיוייקת. המשולש שאמור להחליף צבעים מן הסתם לא מחליף צבעים והגוון שלו מכוער. הנייר כבד והכל עשוי גרוע. לא ידעתי אם לצחוק או לבכות ששליח קיבל את השטר הזה. אני מתוך ספירה של עשרות שטרות תפסתי מיד שיש לי שטר אחד מזויף.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...