Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להדחף ככה קצת ולזרוק כמה מילים

היה לי קלריון CZ500, והמערכת שלי היתה נשמעת נפלא איתו.

מאוד אהבתי את הסאונד שלו, מאוד התחברתי.

עבדתי גם עם סט XL, והוא נשמע נהדר

אז אני מאמין שהוא יהיה מרוצה עם ה HU הנוכחי שלו.

אבל

לאחרונה החלפתי את הקלריון שלי בפיוניר 80PRS

והסאונד? או או, עולם!

פתאום הסאונד נהיה הרבה יותר חם, הרבה יותר חיי!

אז ללא ספק שהHU כן משפיע.

אבל הוא יוכל להסתפק לבנתיים גם ב HU הנוכחי שלו ולהיות מרוצה מהתוצאה.

אך שוב, כמובן, לאחר שהוא יחליף את ה HU הוא יהיה מרוצה יותר.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברור שה hu משפיע אודי, אין ספק שזה ראש השרשרת, אבל שוב אתה עברת ממכשיר סטנרדטי פלוס מינוס למכשיר קצה, כזה הבדל לא יהיה במעבר מפיוניר סדרה שש לפיוניר סדרה 8, או לקלאריון כמו שהיה לך.

SCANSPEAK

פורסם

פיוניר מהסדרה החדשה יענה על צרכיו של אדם של אדם ממוצע ועל צרכיו של פותח השרשור לא פחות טוב מרוב המכשירים באותה רמת מחיר.

לא כל אחד רודף אחרי איכות מקור באופן קיצוני, והדוגמה המובהקת פה היא שלפותח השרשור יש סאב 15", רוב הסיכויים שבשביל להדגיש תחום נמוך יותר מכפי שהוקלט במקור.

יש מי שאכפת לו מאמינות, נוחות תפעול, פונקציונליות, פרקטיות, התממשקות עם התקני אכסון, אחריות ועוד דברים אחרים.

אז מי שכל היום קבור בתוך נתונים ואשליות על איכות, שייצא מהפורום, יפתח את העיניים ויראה הרבה אנשים שלא כל כך משנה להם האיכות בין הפיוניר הזה לבין קלריון או אלפיין, אבל כן משנה להם שהם שילמו עכשיו 300 שקל כי התקלקל להם הקריאת דיסקים או הכבל פלאט, לא כזה משנה להם איכות המקור כי הם ממילא שומעים הרבה מוזיקה באיכות בינונית ולא הצליחו להשיג את המוזיקה באיכות הכי גבוהה, אבל כן משנה להם שיש שיר שממש בא להם לשמוע עכשיו במקום ושהם לא יצטרכו לחכות כמה ימים עד שיביאו דיסקים, יהיו ליד צורב או שבכלל ימצאו איזה דיסק שאבד להם.

פורסם

profsinal,

כל הנקודה פה היא לא אם יש לרדיו דיסק usb או לא (ואם נתעקש אז גם לזה יש מתאמים), אבל ה9887 היה רק דוגמא.

במחיר של ייבוא היום הפיוניר 80 או הקלאריון המקביל הם עסקה ללא תחרות ומציגים חבילה שכוללת הכל.

עם תקציב שיכול להימתח ל4k רק למגבר וסט זה נראה לי מצחיק שהhu הנבחר הוא ברמה נמוכה והבעתי את דעתי נטו, הבחירה הזו של פותח השרשור מראה רק על הבנה שגויה של אנשים (לא מאשים אותם עם העצות פה) שתמיד הייתה פה שhu הוא לא משהו שצריך להשקיע בו יותר מידי והעיקר שתהיה לו תצוגה יפה.

מעבר לזה צורם לי שבנאדם שהתנסה עם 2 מכשירים בלבד,שניהם מאותו יצרן, ללא כל התנסות עם מכשיר (שעוד היה ספינת דגל של יצרן מכובד מאוד בתחום) בא ומספיד מכשיר.

מעבר לזה שאיכות המכשיר תגרור אחריה גם עוצמה סופית של שמיעה כך שהטיעון שלך שמי שלא מחפש נטו sq לא צריך להשקיע במכשיר, ואתה יכול לראות שלל שרשורים רק מהזמן האחרון של אנשים שמחפשים עוצמה מתקינים סטים חזקים ולא מבינים איך הם מתאכזבים.

פורסם

המכשיר שיש לו כ-ר-ג-ע לא רע בכלל, בטח שלא כהתחלה, ועל אף שהשמונים החדש הוא העסקה הכי משתלמת היום, בהנתן שיש מכשיר לא רע, לא הייתי קופץ להחליף, אולי בעתיד, אם יהיה חסר לו משהו,

עניין המתאמים- למי שמחפש איכות מקור- לא בשבילו, דובר על זה לא מעט.

היו לי 2 hu מאותה החברה?, אולי זה מה שאתה מכיר, ושוב אתה יורד לפסים אישיים, צורם לך? תפסיק לשחק אותה ישו שבא לתקן עוולות.

ואם כבר אז היה לי פיוניר מאד דומה למה שיש לופתח השרשור כיום, וכיום יש לי את השמונים, ההבדל בין השמונים פאסיבי, לבין הפיוניר השני, איננו מצדיק את ההשקעה הנוספת, וההפסד במכירה, מנסיון אישי, שאין לך.

ישו, לפחות בין מה שאני ממליץ, לבין האני מאמין שלי, אין הבדל, בשונה מאצלך.

SCANSPEAK

פורסם

מגובה, היה אצלי פיוניר יותר פשוט, ושמונים, ההחלפה הייתה מפאסיבי לפאסיבי, שוב ההבדל לא מצדיק את ההשקעה כל עוד לא עוברים לאקטיבי, אין זה המצב כאן.

SCANSPEAK

פורסם

התכוונתי שתגבה את הגיבובים שלך לגביי.

בקשר השוואות שלך, גם השווית את הפיוניר הקודם שלך ל9855 ואפילו אמרת שהוא יותר טוב בלי שום השוואה ישירה אז סלח לי אם אני לוקח אותך בעירבון מוגבל.

פורסם

אין טעם להגרר כאן לעוד ויכוח, וזו כבר תהיה סטייה מנושא השרשור, אם מעניין אותך על מה אני מדבר פנה בה"פ.

לפותח השרשור, לדעתי כרגע תתחיל לחפש מגבר שני ערוצים טוב, תתקצב לעניין בסביבות ה 2K, אופציה טובה יכולה להיות הסלטרה FA2150X, (במקרה יש את הוורסיה היותר מתקדמת, דואל מונו מסדרת ה RA, בפורום המכירה, אבל זה קצת יותר יקר), אפשר לחפש גם JL300/2, או משהו בסגנון, כמומבן שיש עוד אופציות לא רעות בכלל, אם תמצא משהו מעניין שאל כאן.

לגבי קומפוננט, יש כמה וכמה אופציות לא רעות, הכי חשוב זה לנסות לשמוע כמה שיותר לפני הרכישה, אישית אני לא אוהב את ההתאמה של איזה סט מומלץ לאיזה סגנון מוזיקלי, אני חושב שעניין הגוון צליל זה נטו העדפה אישית.

SCANSPEAK

פורסם

Bangee דבר ראשון תודה רבה, דבר שני scroob , תראה אני לא ברמה שלך מבחינת ידע ואני חושב שלא ברמה של הרבה אנשים פה, כמו שאמרתי אני חדש בתחום שמחפש מערכת טובה לתקציב שלי, זה שאני חדש לא אומר שאני לא אוהב לשמוע טוב ושתהיה לי איכות ועוצמה חזקה, העניין הוא כזה, הhu כבר אצלי, וכמו שאתה בטח יודע למכור אותו ב400-500 שקל ממש לא תהיה בעיה, אני ארכיב אותו ואתנסה איתו, לא יבוא לי טוב, יהיה חסר לי משהו? אני אמכור ואחסוך קצת כסף ואביא פנאל אחר, כרגע החלטתי לנצל כמעט את כל ה4000 שקל שהיה לי למגבר וקומפוננטים ולהביא את הxl עם מגבר celestra 2150, לא סגור עם כתבתי טוב אבל מה שאני יודע שהייתי אתמול במפגש דרום, שמעתי כמה אנשים עם אותו מגבר וxl וממש אהבתי איך שזה נשמע, מרצה את הדרישות שלי ..

אז תודה רבה ובכל זאת, אני אקח לצומת ליבי מה שאמרת ואחריי שאני אתקין הכל כנראה חודש הבא אני אשמע וכמו שאמרתי עם משהו לא ימצא חן בעיניי זאת ממש לא בעיה לחסוך קצת כסף ולהביא 80 או משהו כזה ..

תודה רבה לכולם על התגובות . :)

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם
התכוונתי שתגבה את הגיבובים שלך לגביי.

בקשר השוואות שלך, גם השווית את הפיוניר הקודם שלך ל9855 ואפילו אמרת שהוא יותר טוב בלי שום השוואה ישירה אז סלח לי אם אני לוקח אותך בעירבון מוגבל.

תשמע אחי קראתי את ההודעה הפרטית שלך, אבל אני לא יכול לענות כי יש לי פחות 25 הודעות בפורום עם בא לך אשמח לדבר איתך תשלח לי בהודעה פרטית פייסבוק או מספר טלפון ונדבר , תודה רבה על העזרה והזמן .

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

• תוכן חדש...