Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צודק לא הסברתי את עצמי טוב , לא התכוונתי שאני לא צריך עכשיו מיד וופרים בכלל, זה נכון הם לא ישתלבו טוב , אני פשוט נגיד אתן דוגמא קראתי במלא מקומות ומלא שרשורים פה בפורום של אנשים ממזמן שעשו השוואות נגיד של XL וקלארוס וכתוב על הקלארוס שהמיד וופר שלהם מאוד חזק , ושלמי שיש סאב טוב אין צורך בהם , והXL יותר איכותיים ודקים אז זה יותר מומלץ למי שיש סאב חזק ,ולא שבXL אין מיד וופרים טובים, סתם אני רק אומר שנראה לי שהם יותר יתאימו לי , לפחות מהקלארוס, לא יודע בכללי בין כל הקומפוננטים שיש בתקציב שלי .. עכשיו יש לי שאלה , מה זה לעבוד אקטיבי? ולמה אני צריך להחליף HU ? מה הבעיה איתו ?

אפשר לדעת למה ? מה הבעיה בHU שקניתי ?

.

אתה ממש לא צריך להחליף HU, אתה רחוק מהשלב של לעבוד אקטיבי (הגברה נפרדת לכל דרייבר, כיוונונים מתקדמים), זה נכון שיש יותר HU טובים אבל בואו לא נגזים, ה HU שלך בסדר גמור, וכל ההמלצות פה להחליף אותו מנופחות וללא כל קשר למציאות.

בהנתן שאין לבחור קומפוננט ומגבר, אז יהי לו רדיו דיסק "הייאנד" ואז מה? דרך מה ישמע? אוזניות?

לגבי הוופרים, אתה קצת עושה סלט "מיד וופרים"- אתה מכוון למידבאס, וכמו שאמרתי לך לפני, במידה ויש לך סאב חזק, אתה צריך מידבאס שיעמוד איתו, אחרת הם לא יישתלבו, כמובן שרצוי אחד איכותי, ה XL יתאים פה לדעתי, גם הקלארוס.

רצוי מאד לנסות לשמוע את הקומפוננטים לפני הרכישה, בשביל להבין למה אתה מחתבר יותר ומה נשמע לך עדיף, לא ע"פ המלצה ע"ג דפי הפורום.

לא מזמן הייתה פה שרשור עם המלצות ופה ועד מחר על ה XL ובסוף הבחור קצת התאכזב מהם, עדיף לשמוע לפני.

SCANSPEAK

פורסם

hu הוא הרכיב הכי חשוב במערכת, וכשאתה משקיע תקציב של 4000 למגבר ולסט ולhu את התקציב הכי נמוך זהו סדר עדיפויות לא נכון.

+1 לאוהד.

אין קשר אם זה spl או sq.

אף אחד לא אמר לו ללכת לקנות סאונד מוניטור.

נ.ב

בני כבר אמרתי לך כמה פעמים, איכותו של hu לא נמדדת בפונקציות שלו וביכולת העבודה שלו לעבוד אקטיבי, משום מה אתה ממשיך לקטלג איכות של hu לפי זה למרות הכל.

פורסם

את ה HU הוא כבר קנה אז מה שיימכור אותו, יספוג הספד ובשביל מה? בשביל פיוניר סדרה 8-7 או קלאריון 500 זה לא שיפור שמצדיק את ההפסד הכספי.

ללא ספק הייתי ממליץ על משהו אחר, אבל ממש לא רחוק מזה, לא משהו שמצדיק החלפה שלו, כרגע יותר אקוטי מבחינתו (לדעתי), זה מה שהוא ביקש, מגבר וסט קדמי ב 3K (שאין לו) שזה גם לא יותר מידיי שחושבים על זה לעומק זה מגבר משומש ב 2K וסט באלף (או קומבינציה דומה), HU קצת יותר טוב לא יעשה פה פלאים.

עריכה: מור, לא המלצתי לבחור לעבוד אקטיבי, לגבי המכשירים שתומכים בזה, לרוב הם יותר איכותיים מאלו שלא, (בוא נוציא את המקנטושים והסאונד מוניטרים למינהם, זה רמה אחרת, ותקציב אחר).

SCANSPEAK

פורסם

בני,

אשמח אם תראה לי איפה בדבריי אמרתי לבחור להחליף hu , בזמן האחרון אתה מרבה לקפוץ למסקנות ולדחוף דברים לפה של אנשים.

אני אצטט את עצמי שלא יהיה לך קשה :"סדר העדיפויות שלך לא תוכנן טוב.

החלק הכי חשוב במערכת הוא החוליה הכי חלשה שלך והוא הhu."

אמרתי את דעתי וזהו.

מפה אתה כרגיל מגיע ומחמם את האווירה ולא חוסך בתיאורים כגון "המלצות מנופחות וללא כל קשר למציאות" פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש איך אתה בביטחון עצמי מופרז בא ופוסל מה שיש למשתמשים וותיקים פה להמליץ ולחלוק על נסיונם גם כאלה שאתה עצמך התייעצת בהם ממש לא מזמן וכאילו כמה זמן אתה בתחום.

hu יותר טוב יעשה בוודאי ובהחלט פלאים, כך לדוגמא את הפרוייקט של יוני עם המגבר הסיני שהבעת את פליאתך עליו.

אז כשיש תקציב כזה נכבד והולכים להוציא כפליים ממה שהוציאו על hu על מגבר וסט ואחרי זה מתאכזבים (כן גם הבחור עם הxl שציינת עובד עם hu פשוט יחסית וגם שם המלצתי לו שיחליפו) אז גורלו להתאכזב.

אז סלח לי שאני מביע את דעתי, ואחרי שגם אני מנסיוני קניתי מערכת חדשה והחלפתי אותה לא פעם.

פורסם

.לא בא לחמם ולא נעליים, באמת צר לי שככה אתה מבין את זה.

אבל שאתה רושם שה hu הוא החוליה החדשה, זו רמיזה שמשתמעת רק לכיוון אחד, שאתה החלפת בין hu היה מדובר בציוד הרבה יותר יקר שכבר נכנס לקטגוריה אחרת, בין hu שעולה 600 שקל לאחד שעולה 800.

לגבי הבחור עם ה xl אתה צודק, שם הוא עם hu שמוציא 2v בפראאוט, ועדיין העלתי את הנק' הזו רק בשביל להדגיש שיש לשמוע לפני, לא שום דבר נגד ה xl שהוא סט מעולה.

משום מה אתה כל פעם יורד לפסים אישים, "הניסיון שלך", "פעילותך המוגברת בפורום מכירה", ותגובות דומות, מבחינתי התייחסות כזו מבטלת הלכה למעשה את כל הניסיון שלך.

SCANSPEAK

פורסם

ברגע שאתה בא ומכתיר את הדעה שלי ושל עוד חברי פורום פה כ"מנופחות וחסרות קשר למציאות" בצורה כזו זה מבחינתי אישי.

היהירות שלך היא שמביאה עלייך את זה.

אני לא אלך לעולם (גם אם אני לא מסכים ) למישהו הרבה יותר מנוסה ממני ואפסול את דבריו ועוד לראווה (לדעתי זה מוציא רק אותי קטן) רק חבל שאתה לא מבין את זה.

אין לך מושג גם איזה hu החלפתי ובמה ככה ששוב אתה זורק השערות ללא ביסוס לאוויר.

אמרתי לך החלפתי מלא ציוד עוד לפני שהגעת למפגשים ואתה לא יודע הכל.

החלפתי מערכת חדשה ויקרה יחסית של אלפיין בפיוניר 880 שהיה זול וישן ממנה בהרבה אבל איכותי יותר, אז כבר אמרתי לך להפסיק להכניס לאנשים מילים לפה, לא יקר יותר ולא נעליים, גם hu משומש כמו האקליפס/9887/פיוניר 80 החדש/קלאריון ישנים יהיו שיפור משמעותי ועוד איך ולא בהפרש כזה גדול של כסף, במיוחד כשהוא מציין את התקציב שיש לו למגבר ולרמקולים.

פורסם

האקליפס/פיוניר יעלו לא פחות מ 1400 שקל האלפיין 87 עם כל השבחים עליו , ל-ד-ע-ת-י עם כל החוסר ניסיון שלי- סוס מת, לא אמליץ עליו בחיים, אז בעודף שנשאר מ 1400 שקל אתה רוצה להכניס מגבר נורמאלי וסט? בהצלחה.

ושוב אתה החלפת אלפיין שהמוטיב העיקרי בו הוא טכנולוגי (התמששקות עם אייפון), לאחד שהמוטיב העיקרי בו הוא איכות, זה לא הסיפור כאן.

אלף אלפי הבדלות מהמכשיר של פותח השרשור לבין מכשיר אחר שעדיין יאפשר לו לרכוש סט ומגבר ברמה שתתאים לכל המערכת שהוא בונה, בפרט שהמכשיר שלו כבר נרכש מכירתו תביא עימה הפסד, שאותו יש חהוסיף לרכישה של מכשיר חלופי, והופה לא נשאר תקציב.

SCANSPEAK

פורסם

אני עדיין לא מבין איך ההיגיון הבריא שלך נותן לך לרשום באותו משפט על מוצר שלא התנסית בו שהוא סוס מת.

אתה כרגיל קובע מסקנות על סמך מזג האוויר ולא מפסיק, פשוט הזוי.

שוב כמו שאמרתי, נתתי את דעתי וזהו, לא אמרתי למכור ולא בטיח.

אם אתה כבר רוצה ללכת עם זה עד הסוף, אז כן הייתי משקיע את ה1400 האלה על hu ופותח השרשור אמר שיש אפשרות למתוח את התקציב עד 4000 אז מהעודף קונה סט ומגבר אפילו משומש ימצא משהו טוב.

עדיף מאשר ישקיע ויתאכזב בסוף.

עדיין זה לא משנה את העובדה שסתרת דברים של אנשים בבוטות ובלי תכלית.

נ.ב

אני שמח שקבעת למהנדסים של אלפיין שהתכלית של המכשיר שהיה לי הייתה פונקציות וגאדג׳טים, למכשיר היה מצורף אימפרינט שהרים את עצומת הפריאאוט, נתן לו קרוס אקטיבי + טיים קורקשן, ועל הנייר לא היה אמור ליפול מהמכשיר שהחלפתי אליו וגם לא מה9887.

בפועל המציאות שונה ממה שנכתב על הנייר (כמו שאמרתי לך פעמים רבות).

פורסם

על ה 87 אני חחוה דעה כי שמעתי אותו עשרות אם לא מאות פעמים, בכל כיוון קטן שאסיף נתן לו, כנ"ל לאחר השידרוג לאקליפס, לעומתו, סוס מת.

באשר לפותח השרשור לדעתי עקב זה שהוא כבר קנה את ה hu שישאר איתו לפחות בתקופה הקרובה,ככה שבשביל לנחליף הוא גם צריך לספוג הפסד וגם להוסיף עבור מכשיר מתקדם.

בעתיד אם יראה שהוא מחפש קצת יותר אז למה לא? על הכיפאק!, למה ללכת ולהפסיד על מוצר חדש, ולא רע בכלל? זו הטעייה.

בייחוד שכרגע מה שהוא צריך זה מגבר וסט, אם לא יספיק לו (אני בספק) אז בעתיד שיחליף.

לגבי המכשיר שלך והיכולת על הנייר לעומת המציאות, זה בדיטק מה שאני אומר, המוטיב המרכזי שם היה גאגטים ולא איכות.

SCANSPEAK

פורסם

דאג לציין עשות או מאות פעמים על אותה המערכת, מפה ולתת חוות דעת של ״סוס מת״ מצטער אתך ממשיך להיות לא ענייני.

בו נוסיף שאותו דבר אמרת על האקליפס.

שוב אתה ממשיך בשלך מנפח ומתסיס ״הטעיה״, אני צריך להזכיר שוב שלא אמרתי לו למכור?

בקשר למכשיר שהיה לי, אפשר להבין ממך שכל מכשיר שמתמשק עם אייפון ויש לו USB המוטיב שלו הוא טכנולוגיה ולא איכות?

גם שלי ושלך?

פורסם

לא ממש לא, ה x305 (אם אני לא טועה בשם), הוא מכשיר מדיה (להבדיל מהמכשירים שלנו, כולו סובב את האייפון), ללא דיסק אפילו שכל הקטע שלו זה ההתמשקות עם האיפון, בתוספת מכשיר חיצוני אפשא להוסיף לו אופציות, ואני לא מאמין בכל המתאמים הללו, שגם אצלך לא עמדו במבחן התוצאה.

לגהי האקליפס, שמעתי אצל אסיף את שניהם, זה המדד שאני יכול לתת מבחינת ראש בראש, שאר הפעמים ששמעתי את ה 87 לא נפלתי מהרגליים, אז אני לא ימליץ עליו.

ונכון, לא אמרת לו למכור, אבל זה ממש מתפרש, גם ממך גם מאודי וגם מאוהד, (ושוב, למען הסר ספק אין ולא חצי דבר לא נגדך לא נגד אודי ואוהד, ממש ההפך), פשוט אני חושב שכרגע זה ממש לא נכון להחליף hu, זהו לא פחות לא יותר לא אקליפס ולא 87, ולא 80.

בבקשה ממך בוא נעצור את הדיון כאן, אנחנו סתם סוטים מהנושא.

SCANSPEAK

פורסם
אתה ממש לא צריך להחליף HU, אתה רחוק מהשלב של לעבוד אקטיבי (הגברה נפרדת לכל דרייבר, כיוונונים מתקדמים), זה נכון שיש יותר HU טובים אבל בואו לא נגזים, ה HU שלך בסדר גמור, וכל ההמלצות פה להחליף אותו מנופחות וללא כל קשר למציאות.

בהנתן שאין לבחור קומפוננט ומגבר, אז יהי לו רדיו דיסק "הייאנד" ואז מה? דרך מה ישמע? אוזניות?

לגבי הוופרים, אתה קצת עושה סלט "מיד וופרים"- אתה מכוון למידבאס, וכמו שאמרתי לך לפני, במידה ויש לך סאב חזק, אתה צריך מידבאס שיעמוד איתו, אחרת הם לא יישתלבו, כמובן שרצוי אחד איכותי, ה XL יתאים פה לדעתי, גם הקלארוס.

רצוי מאד לנסות לשמוע את הקומפוננטים לפני הרכישה, בשביל להבין למה אתה מחתבר יותר ומה נשמע לך עדיף, לא ע"פ המלצה ע"ג דפי הפורום.

לא מזמן הייתה פה שרשור עם המלצות ופה ועד מחר על ה XL ובסוף הבחור קצת התאכזב מהם, עדיף לשמוע לפני.

אוקיי הבנתי תודה רבה , תשמעו בקשר לכל העניינים שפתחתם פה בין עצמכם אז אני קראתי ואני אגיד לכם פשוט מה אני חושב שאף אחד לא הציע את זה פה . אני לא הולך כרגע למכור את הHU שלי , אומנם יש פה כמה אנשים שאומרים שאני צריך , אבל לאומת זאת שמעתי המון המון אנשים כמו לדוגמא BANGEE שמתנגדים וממליצים לי לא להחליף HU , אין מה לעשות אבל אני ממש לא הולך להוריד מהתקציב של הקומפוננטים והמגבר בשביל הHU , יכול להיות שאני לא מבין כלום והHU הרבה יותר עיקרי וחשוב יותר לאיכות , אבל מה שאני כן יודע זה שהקומפוננט מוציא את הצליל בסוף והמגבר זה מה שנותן לו את העוצמה ואני רוצה איכות ועוצמה הכי טובה שאני יכול לקבל בתקציב , אז אני ממש לא פוסל את האופציה של להחליף HU , אבל קודם אני רוצה לקנות מגבר וקומפוננטים בתקציב של עד בערך 3500 (אלא עם כמו שאמרתי שווה להגיע ל4000) ואחריי שאני ארכיב אותם על הHU הזה ואני אשמע קצת ואהיה עם המערכת אני אחליט עם זה מספיק לי או לא , הריי זה לא סוף העולם, עם הHU לא יהיה לי טוב אני יעיף אותו בכמה שאני אצליח נגיד 500 ככה ואוסיף לזה עוד איזה 1000 שאני אחסוך ואקנה HU אחר מה הבעיה ?

אז בכל מקרה תרדו מזה ואני אשמח לא לראות עוד תגובות על הHU , כי הוא כבר אצלי ואין טעם ועד שהמערכת לא תהיה שלמה ואני אשמע איך הוא עובד עם המונובלוק והסאב , והקומפוננטים והמגבר , אני לא מתכוון להחליף אותו .

ולא , אני לא הולך לעבוד אקטיבי בשנה שנתיים הקרובות.. ב100000% אני אומר את זה .

אז אשמח לשמוע תגובות תודה רבה לעוזרים .

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם
אוקיי הבנתי תודה רבה , תשמעו בקשר לכל העניינים שפתחתם פה בין עצמכם אז אני קראתי ואני אגיד לכם פשוט מה אני חושב שאף אחד לא הציע את זה פה . אני לא הולך כרגע למכור את הHU שלי , אומנם יש פה כמה אנשים שאומרים שאני צריך , אבל לאומת זאת שמעתי המון המון אנשים כמו לדוגמא BANGEE שמתנגדים וממליצים לי לא להחליף HU , אין מה לעשות אבל אני ממש לא הולך להוריד מהתקציב של הקומפוננטים והמגבר בשביל הHU , יכול להיות שאני לא מבין כלום והHU הרבה יותר עיקרי וחשוב יותר לאיכות , אבל מה שאני כן יודע זה שהקומפוננט מוציא את הצליל בסוף והמגבר זה מה שנותן לו את העוצמה ואני רוצה איכות ועוצמה הכי טובה שאני יכול לקבל בתקציב , אז אני ממש לא פוסל את האופציה של להחליף HU , אבל קודם אני רוצה לקנות מגבר וקומפוננטים בתקציב של עד בערך 3500 (אלא עם כמו שאמרתי שווה להגיע ל4000) ואחריי שאני ארכיב אותם על הHU הזה ואני אשמע קצת ואהיה עם המערכת אני אחליט עם זה מספיק לי או לא , הריי זה לא סוף העולם, עם הHU לא יהיה לי טוב אני יעיף אותו בכמה שאני אצליח נגיד 500 ככה ואוסיף לזה עוד איזה 1000 שאני אחסוך ואקנה HU אחר מה הבעיה ?

אז בכל מקרה תרדו מזה ואני אשמח לא לראות עוד תגובות על הHU , כי הוא כבר אצלי ואין טעם ועד שהמערכת לא תהיה שלמה ואני אשמע איך הוא עובד עם המונובלוק והסאב , והקומפוננטים והמגבר , אני לא מתכוון להחליף אותו .

ולא , אני לא הולך לעבוד אקטיבי בשנה שנתיים הקרובות.. ב100000% אני אומר את זה .

אז אשמח לשמוע תגובות תודה רבה לעוזרים .

אל תשכח ששניהם מוזנים מהhu והוא מנצח על המקהלה, וגם כן הוא לוקח חלק מהעוצמה שהמערכת כולה תפיק.

בגלל הטעיות שכותבים כאן הבנת שהוא לא קשור לזה.

• תוכן חדש...