Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

נתחיל מזה שעברתי, וביצעתי את העצות מהשרשורים שעלו בחיפוש (זה, זה, ודומיהם).

באופן כללי אני מאד קשוב לרכב, לטמפ', שמן מים וכו'.

לפני שבועיים אחרי נסיעה קצרה, שמתי לב לנזילת שמן סמיך מאד - ממש בוץ, בדיקה קצרה והבנתי שהנזילה של החומר המוזר היא ממיכל המים, והבנתי שכנראה הלך המנוע.

להפתעתי במוסך פסלו את הסברה הזו שלי, על הסף, וקבעו שמדובר בקולר שמן שנפרץ (הקולר שפירקו לא עשה לי רושם של אחד פרוץ אבל נניח).

הסיכום עם המוסך היה החלפה של הקולר - ללא ניקוי מערכת הקירור (המון עבודה, לחץ, וחוסר מזומנים של הסטודנט).

עברתי על השרשורים שהסבירו איך לנקות את מערכת הקירור, עברה כמות מים נכבדת מאד מאז במערכת הקירור שלי, טיפות שמן עדיין מופיעות במיכל העיבוי, חשבתי שלא הקולר אשם, ושהמנוע גמר את הקריירה.

אבל - פירקתי את אחד הצינורות וכל הדופן הפנימית מצופה בשכבה נאה של בוצה שחורה, וכנראה שהטיפות שמן/בוצה שאני רואה במיכל זה פשוט השכבה הזו שמתקלפת לאיטה מהצנרת.

חשוב לי לנקות את מערכת הקירור, ע"מ שאוכל לנטר את מצב הרכב.

עצות לניקוי, עדיפות גבוהה למה שניתן לעשות לבד.

בוצעו כמה וכמה שטיפות עם מים נקיים, יוצאים מים נקיים עם טיפות מידי פעם, מנוע כבוי ופועל, הצרת עדיין עם שכבה פנימית של בוצה.

חשוב לציין, הרב לא מתחמם, ולא התחמם, מפלס המים והשמן קבועים.

טיפים?

תודה רבה!

SCANSPEAK

• תוכן חדש...