Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אי אפשר לדעת בוודאות אבל-

אם אתה מבין- אתה יכול לפתוח את המכסה הפלסטיק, להביט על הטיימינג, אם הוא רטוב משמן

אז יש לך נזילה שתגמור לך מהר את הרצועה,

אם הרצועה רטובה ממים אז המשאבה דפוקה ובדרך מחליפים טיימינג,

אתה יכול לראות את מצב הרצועה ויזואלית בלבד, כלומר חפש סדקים ועיוותים בחלק המתוח של הרצועה,

אתה יכול לאבחן רצועה בלוייה, בעלת חתכים או יבשה. אתה יכול למצוא לעיתים גופים זרים שיכולים לקרוע את הרצועה או קרעים מוזרים שרק יבשרו לך שאוטוטו הלך הראש..

וזה שוב, אם אתה מבין, לא יזיק לעולם להביט ולהחזיר הכל למקומו

אל תתעסק בטיימינג אם אין לך ידע בהחלפתה, אם הגיע הזמן לך להחליף זה יפתור לך הרבה כאבי ראש בעתיד

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם

קחו בחשבון שלא רק הרצועה עלולה להיקרע, גם המייסבים המותחים, ולפעמים יותר מאחד-

עלולים להיתפס!!!! והנזק הוא אותו נזק.

פורסם

יש רצועה שמחברת בין האלטרנטור וההמדחס למנוע......

מה צריך עוד רצועה עכשיו !? איפה ניראה הרצועה הזאת ? בתוך המנוע?!

למה צריך אותה..... מה המנוע לא יכול להסתובב בלי זה?!.

אין לי מושג.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
בשרשורים כאלו אני גאה להיות בעל סובארו לאונה :)

סליחה על הבורות אך למה?

הבנתי שהבוכנות במנועים של הסובארו הנ"ל לא מגיעים עד לשסתומים או משהו כזה...

האם אפשר לקבל עוד מידע?

פורסם

הוא גאה ליהיות בעלים של לאונה בגלל שפשוט אין באוטו הזה רצועת תזמון אלא גלגלי תזמון , גלגלי שיניים שמעבירים תנוע מהקראנק אל גלי הזיזים , בגלל זה גם הרעש המוכר של מנועי לאונה

ים long time no

פורסם
אז אם כך, כלל אין קשר לעובדה שבוכנה ושסתום לעולם לא יפגשו, או שאני טועה?
לי פעם עף גלגל השיניים של משאבת המים ביחד עם הטיימינג-למזלי בלאדה סמרה 1500 "מעולם לא יקרה מצב ששסתום ובוכנה יפגשו זה את זה" מה שנאמר לי ע"י המכונאים הרוסים המעולים במוסך אוטולייט)

החליפו לי חגורת טיימינג ומשאבת מים גמרתי עניין ב-450 ש"ח זה הכל. ללא שום נזק במנוע.

למרות זאת אני מקפיד להחליף טיימינג ומותחן כל 60K-לא אוהב הפתעות לא נעימות.

ניצן

פורסם
הוא גאה ליהיות בעלים של לאונה בגלל שפשוט אין באוטו הזה רצועת תזמון אלא גלגלי תזמון , גלגלי שיניים שמעבירים תנוע מהקראנק אל גלי הזיזים , בגלל זה גם הרעש המוכר של מנועי לאונה

בדיוק. תודה שענית לו, אני לא כ"כ מבין בצד המכני לא התבוננתי בנושא של הטיימינג בסובארו ואני רק יודע שהמכניקה הפשוטה להחריד של סובארו מסתדרת גם בלי זה.

אני חולה על הקול הלא כ"כ ערב לאוזן של המנוע בוקסר שלי....טרחחחחח טרטרטרטרטרטר :-D

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אין שום קשר בין הרעש "המוכר של הלאונה" לבין גלגלי השיניים במנוע.

אותו רעש עליו אתה מדבר נובע מכיוון שסתומים לקוי ופיח על השסתומים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אין שום קשר בין הרעש "המוכר של הלאונה" לבין גלגלי השיניים במנוע.

אותו רעש עליו אתה מדבר נובע מכיוון שסתומים לקוי ופיח על השסתומים.

איציק

איציק, הבנתי שעם טיפולים מסויימים אפשר למנוע את הרעש המוכר של האוטו והוא יהיה שקט להחריד.

במה זה כרוך? (או כמה זה יעלה לי אם פתאום אני אזכה בלוטו ואחליט לקחת את האוטו סתם כך לתיקון כזה).

אגב, ניסיתי את הטיפ שנתת לי ביום שישי במפגש לגבי ה2 לחיצות גז לפני התנעת מנוע קר וזה עבד! האוטו נדלק והוא לא פרפר ולא נכבה בלי התערבות שלי לאחר ההתנעה!! תודה רבה על הטיפ!!

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...