Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יכול להיות שאני טועה לגבי 1500 שקל.

לגיל 21 אפשר להשיג צד ג בכ-1200 שקל.

ביטוח חובה בלבד לשבוע ניתן לבצע ב'פול' אבל זה יקר ואין סיבה.

בדוק באתר שקישרתי ותמצא את החובה הכי משתלם לך.

לגבי צד ג ביום ראשון תרים טלפון לסוכן הביטוח שלך שיבדוק לך בכמה חברות וזהו.

רצוי מאוד לקחת גם שירותי דרך (=גרירה) ואולי שמשות והגנה משפטית.

כדי לדבר עם סוכן ביטוח ולעשות דרכו? זה לא היה בלגן שכל דבר אני צריך לדבר איתו ולעשות דרכו ולא ישירות עם הביטוח?

פורסם

כל סוכן עובד מול כמה חברות ביטוח (לא כולן בדרך כלל) ולכן יכול להציע לך פוליסות בכמה חברות שונות ואתה תבחר את מה שמתאים לך (זול יותר למשל)

התפקיד של סוכן הביטוח הוא לייצג את האינטרסים שלך מול חברת הביטוח.

ברגע האמת (=תאונה), אתה תגיד תודה שיש לך סוכן שעוזר לך עם כל הבירוקרטיות ולא סתם מוקדנים שלא מבינים יותר מדי וכל פעם אתה מדבר עם מישהו אחר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
התפקיד של סוכן הביטוח הוא לייצג את האינטרסים שלך מול חברת הביטוח.

ברגע האמת (=תאונה), אתה תגיד תודה שיש לך סוכן שעוזר לך עם כל הבירוקרטיות ולא סתם מוקדנים שלא מבינים יותר מדי וכל פעם אתה מדבר עם מישהו אחר.

לא יודע מאיפה הבאת שתפקידו של סוכן הביטוח הוא לייצג את האינטרסים של הלקוח. תראה מה החוק אומר:

חוק חוזה הביטוח, התשמ"א-1981

33. שליחות לענין החוזה

(א) לענין המשא ומתן לקראת כריתתו של חוזה הביטוח ולענין כריתת החוזה, יראו את סוכן הביטוח כשלוחו של המבטח

34. שליחות לענין דמי הביטוח

לענין קבלת דמי הביטוח נחשב סוכן הביטוח שתיוך בביטוח או שצויין בפוליסה כסוכן הביטוח, כשלוחו של המבטח

35. שליחות לענין מתן הודעות

לענין מתן הודעות של המבוטח ושל המוטב למבטח נחשב סוכן הביטוח שתיוך בביטוח או שצויין בפוליסה כסוכן הביטוח, כשלוחו של המבטח

כלומר, הסוכן הוא יותר נציג של חברת הביטוח מאשר הנציג של הלקוח.

פורסם

ולמרות זאת ניסיוני הוא שסוכן הביטוח מיצג אותי מול הביטוח, במיוחד כאשר מדובר בצד ג', אבל גם מול המבטח שלי. כרגע יש לי בעיה עם חברת ביטוח שמתנערת מתביעה של צד ג' נגדי (ואני חייב לומר - בצורה שערורייתית) - סוכן הביטוח פועל כדי לשנות את הגישה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...