Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקה לרכב. פיפר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם זה סך הכל פיאט אונו אבל דווקה בגלל שזה ככה ומכיוון שאין לי ביטוח מקיף אני מעוניין להרכיב לא את האזעקה הרגילה ב 600 ש"ח אלא אזעקה על פיפר שהשלט אצלי יצפצף כאשר יש אזעקה

מה אתם אומרים? מישהו שמע על זה וכמה עולה?

פורסם

יש בארץ של נטע רדיו אפשר להשיג את זה בסביבות האלף שקל

מה שכן ראיתי באי ביי ב200 דולר כולל משלוח לארץ את האזעקה כוללת 2 שלטים עם מסך צבעוני הנעה מרחוק וימבה פונקציות

אני גם מעוניין להזמין את זה לפיג'ו שלי למרות שיש לי מקיף אבל אני לא רוצה לבטח את המערכת כי העלות של הביטוח לשנה היא כעלות האזעקה

פורסם

תתקין את האזעקה

MVP

של רב בריח

אותם פונקציות רק שהשלט לא צבעוני.

זה יצא לך בערך 1200 כולל עבודה לפי מה שהבנתי מהמתקין.

יותר זול, יותר טוב, זה כולל עבודה, וזה כולל אחריות.

פורסם
ה-MVP 625 עם הביפר נמכרת במבצע באוטו-דיפו ב-850.

שווה בדיקה.

אני חושב שזה כולל התקנה גם.

אני לא הייתי מתקין באוטו-דיפו. המתקינים שלהם גרועים. אחי התקין שם ביפר, ויש לו המון בעיות. הוא כבר חזר אליהם פעם אחת, ועכשיו הוא חוזר שוב.

לעומתו, אני התקנתי במקום מקצועי (לקח לי כ-380 ש"ח על ההתקנה לעומת 230 ש"ח בהתקנה של אחי) ואין לי שום בעיות וזה מתפקד מעולה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...