Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת טלוויזיה 60 או 70 אינץ'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

אשתי ואני החלטנו שאנחנו רוצים טלוויזיה גדולה בסלון. אשתי לקחה יוזמה והחלה לברר. כבר כמה ימים קוראת כל פיסת מידע ולא מצליחה לקבל החלטה, אז אחרי שהיא הכניסה גם אותי לעניין הזה, חשבתי שאולי תוכלו לעזור. מכיוון שמאז ומתמיד יש לנו שארפ ואנחנו מרוצים מאוד מהמותג, החלטנו להמשיך איתו. יש לנו כרגע טלוויזה של שארפ 37 אינץ' אבל הכיוון הוא לטלוויזיה הרבה יותר גדולה, לכיוון ה-60-70 אינץ'.

שני הדגמים שאנחנו מתלבטים ביניהם:

LC-60LE840E

LC-70LE835E

הדגם של ה-70 אינץ' פחות בא בחשבון מבחינתנו, גם בגלל הגודל וגם בגלל החשש שלנו ממרחק צפייה קטן מדי (4.3 מטר). ההתלבטות באה מכיוון שקראנו באתר פומפה ש"בזכות טכנולוגיית LED ייחודית בדגם, הוא מתאים למרחקי צפייה קטנים החל מ-1.9 מטר" ולכן מתאים לסלונים ולחללים קטנים. מצד שני, אנחנו כן נעבור בעתיד לבית גדול יותר, ומכיוון שאנחנו מחשיבים את הרכישה הזאת כחד פעמית (לפחות ל-10-20 שנים הקרובות), אולי כן כדאי ללכת על ה-70 אינץ'.

יש לנו בבית Yes והבנו שאיכות השידור סבירה בחלק מהערוצים ובערוצי ה-HD היא טובה ולעתים טובה מאוד. נשמח לקרוא חוות דעת, מה לדעתכם מתאים לסלון כפי שציינו עם מרחק של 4.3 מטר ומה דעתכם על הדגמים האלו. משיטוט בחנויות הבנו שכל חנות דוחפת את מותג הבית שלה ובנוסף המוכרים שלהם גם לא מי יודע מה מעודכנים בטכנולוגיה (שכבר לא מודדים 10 אינץ' למטר). עדיין לא הצלחנו למצוא חנות ששארפ הוא מותג הבית שלה (מישהו מכיר?!?) כך שנקבל תנאים טובים גם עליה ולא על סמסונג, סוני ואחרים. בסך הכל, כשרכשנו את השארפ 37 אינץ' שלנו לפני כ-4 שנים, היא הייתה מעט יותר יקרה אבל עד היום היא נותנת תמורה מלאה למחיר.

נשמח לעזרתכם, תודה רבה.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

אין דבר כזה גדול מידי או מרחק צפיה קטן מידי

גם 103״ הולך ב 2.5 מטר

אז אם מבחינתך יש לך להשקיע ב 70״ אז זה מתאים בהחלט

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מהחיפושים שלי בעבר אחרי טלבזיה, אני זוכר כי כי שארפ, בדגמים מסויימים, היתה מהיותר טובות והיותר חדשניות. כמו 4 צבעים לנקודה כמקום 3. ככה שאם טוב לכם עם החברה ויש לה היצע שמתאים לכם - לכו עם זה. כמובן אחרי צפיה והתרשמות.

כמו שנוכחת כל חנות דוחפת מותג שיש לה אינטרס לגביו (מכסות, בונוסים, סטוק) , ולכן המידע מהמוכרנים צריך להישמע בערבון מוגבל. בשביל מבחני השוואה וחוות דעת יש את האינטרנט, וכמובן הרבה מקום לדעה של אנשים שאתה סומך עליהם. כמו המלצות פה בפורום.

מי ששינה לך את הכותרת - נתן , עם כוונה או בלי, את הכיוון הכי טוב: יש פורום ישראלי מצויין לנושא ושמו הום טיאטר. פתח שם משתמש ותקבל את מיטב העצות הודעות.

אגב, שם המשתמש שלך הוא מחווה ללהקת הרוק המשובחת והפרועה משהו, שהיתה פעם? ...

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

תנסה את שקם אלקטריק הם עובדים חזק על שארפ. גם אבי סופר עובד עם שארפ במחירים משתלמים אבל מייבוא מקביל.

באופן כללי שארפ חברה מעולה אבל קח בערבון מוגבל את את הקידמה שלה. החברה בקשיים כלכליים (תקציבי הפיתוח קטנים) בגדלים שאתה מחפש הייתי הולך על פנסוניק. גם LG וסמסונג ייתנו לך הרבה יותר תמורה למחיר.

בנוגע ליס,אכן שידורי הHD שלהם מעולים.

פורסם

לא יודע על מה תסגור בסוף אבל אם תחליט לקנות באבי סופר. יש לי שם קשר טוב עם הבן שלו ובדרך כלל אני מקבל עוד הנחה.

לגבי מה שנאמר על אבי סופר ושארפ מייבוא מקביל צריך לבדוק את זה כי היום לפי מה שאני יודע הוא עובד על יבוא רשמי. (בסמסונג ובפליפס בוודאות)

פורסם

תודה לכולם על התגובות. אנחנו באמת נבדוק במקומות נוספים כפי שציינתם כמו אבי סופר או שקם אלקטריק.

מבחינת מרחק הצפייה, האם גם אתם בדעה של gsi16v? (אין דבר כזה גדול מדי או מרחק צפייה קטן מדי, גם 103״ הולך ב-2.5 מטר)

אגב, שם המשתמש שלך הוא מחווה ללהקת הרוק המשובחת והפרועה משהו, שהיתה פעם? ...

לא... אם כי לקחתי בחשבון שכשאבחר בשם הזה יהיו חברי פורום כמוך שיחשבו שמדובר במחווה ללהקה המוזרה הזאת. :wink:

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

אצלנו מרחק הצפייה הוא כשלכם. קנינו פנסוניק ''55 והיא ממש ממש סבבה לטווח הזה. פחות מזה היה לא מספיק.

לכן ''60+ זה בכלל תענוג. בגדול, אני לגמרי תומך במה שכתב gsi16v.

ובכלל אני לא יודע איך אתם מסתדרים עד עכשיו עם ה''37 בכזה מרחק.

פורסם

בבית של אחותי מותקנת טלוויזיה של שארפ בגודל 80 אינץ', מרחק צפיה של 4.5-5 מטר.

בבית הקודם שלה הייתה טלוויזיה 60 אינץ' (בבית החדש היא עברה לחדר שינה) עם מרחק צפייה של 3 מטר.

זה נראה מעולה, לא כואב בעיניים, האיכות מצוינת, ופשוט כיף לראות בכזה גודל.

לך על ה70 אינץ' ותהנה עד השמיים.

לגבי איזה דגם, אני לא יודע, לא רוצה להטעות.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

ברור שיש דבר כזה טווח למרחק צפייה

אתם מסוגלים לחשוב לצורך הדוגמה נניח על מסך 150" על מרחק של 3 מטר?

אחרי נניח משחק כדורגל או מירוץ פורמולה 1 אתם תרגישו כמו הכלבים שהיו פעם על הדשבורד

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מרחק צפיה זה עניין קריטי. טלויזיה גדולה מדי או קטנה מדי משפיעה על הראיה בטווח הרחוק ויכולה לגרום לכאבי ראש בטווח הקצר. 4.3 מטר הם בסדר גמור לטלויזיה של 60 70" למרות שהגודל הרצוי הוא עד 55".

חשוב מאוד שתוכל לקלוט את כל התמונה ולעבד אותה(משהו כמו פוקוס במצלמה).

• תוכן חדש...