Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי מצבר לג'טה שברשותי, לפני כחודש אצל רון.

מצבר של בוש - עלה לי בסביבות 750 ש"ח. לא בדקתי אופציות נוספות.

(אל תשכח אחרי ההחלפה "ללמד" את המערכת מחדש עלייה אוטומטית של חלונות החשמל).

alfa 156 2.5.

• ספונסר פורום
פורסם

מצבר מתאים של בוש עם 24 חודשי אחריות ,עולה אצלנו 700 שח כולל התקנה וכולל מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

טעיתי מעט במחיר כנראה, ותודה לרון שתיקן.

ישנו צורך "ללמד" שוב את החלונות החשמליים לעלות/לרדת בצורה אוטומטית בלחיצה ארוכה (לאחר החלפת המצבר, מחשב הנוחות "שוכח" פונקציה זו ויש להוריד ולהעלות כל חלון ולהחזיק מס' שניות את המתג כשהחלון סגור - לא משהו שבמוסך רון לא יבצעו עבורך).

alfa 156 2.5.

פורסם

לדעתי אם "בעיית" החלונות הינה היחידה לאחר החלפת מצבר - אין טעם בחיבור מצבר גיבוי. דקה אחר כך והכל חוזר למצבו הקודם.

לא אמרנו שום דבר בדבר חיוניות מצבר בוש דווקא, לרכב הנ"ל. ניתן להרכיב כל מצבר שמתאים פיזית וחשמלית כמו לכל רכב.

alfa 156 2.5.

פורסם

רק לכוון את הרדיו והשעה מצריך מצבר גיבוי. אני חושב שבכל רכב מודרני כדאי להשתמש במצבר גיבוי (קיים בכל בית עסק להחלפת מצברים). אם נהיה קצת יותר רציניים מלימוד החלונות: המחשב מתאפס, יש נפילת מתח, פתח לצרות...

אני לא מדבר עם מצב של "אין ברירה" מצבר הגיבוי קומפקטי ולא כבד כמו המצבר.

לענייננו: מצבר 62 אמפר"ש אפשר להשיג גם ב400+, מה הסגולות של מצבר בוש?

פורסם
רק לכוון את הרדיו והשעה מצריך מצבר גיבוי. אני חושב שבכל רכב מודרני כדאי להשתמש במצבר גיבוי (קיים בכל בית עסק להחלפת מצברים). אם נהיה קצת יותר רציניים מלימוד החלונות: המחשב מתאפס, יש נפילת מתח, פתח לצרות...

אולי לך לכוון שעון ורדיו זה ממש ביג דיל. לא לי.

alfa 156 2.5.

פורסם

כמו ששמת לב הסיפור של מצבר לא נגמר ב 12V... יש גם את עניין האמפר לשעה (כפי שציינת) יש את עניין ה"כושר\זרם ההתנעה"

בגדול אני חושב שכדאי לבחור מצבר אמין ואיכותי שיתן מתח קבוע ויציב בכדי שלא יתחילו בעיות כפי שאמרת: " יש נפילת מתח, פתח לצרות..."

אני אישית תמיד בוחר בש.נ.פ כי אני מכיר שהוא אמין ומתאים לאקלים בארץ. ויש לו אבא ואימא. והשוק מוצף במתקינים ככה שיש פער במחירים. ככה גם שלא תתפתה למצבר מ"ייבוא" וכדו' ב 400 ש"ח. כי בסוף הזול עולה ביוקר.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

• תוכן חדש...