Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש ב 75K-70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

החלטנו להתקדם לרכב חדש, כיום יש לנו מאזדה 3 קומפורט 2007 ואנחנו מעוניינים להתקדם בשנים ובדגם. בעלי נעול על רכב האצ'בק ולא מוכן לשמוע על משהו אחר ומחיפושים ראשוניים נראה שהרכבים שיכולים לבוא בחשבון הם קיה סיד, פורד פוקוס והרכב היחיד שיוצא דופן הוא היונדאי 25 שהוא ממש נדלק על המראה שלו.

בקרוב יצטרף למשפחה תינוק ועל כן גודל תא מטען חשוב לנו, כמו כן אנו מעוניינים להוציא סכום סביב ה 70K.

החשש שלי כי שקיה סיד לא תשמור על הערך שלה, פורד פוקוס בעייתית בצריכת דלק והיונדאי יקרה מדי....

אשמח לשמוע הצעות נוספות לרכבים שאולי פספסנו, הערות על הדגמים שציינתי ותובנות חדשות בעניין.

תודה:)

פורסם

רכב משפחתי חדש לא תוכלו לקנות בתקציב שלכם,רכבי סופר מיני בני שנה-שנתיים מליסינג אולי דווקא כן.

היה כאן חבר פורום,שמצא I25 פרטית במעט פחות מ-70,000 ש"ח.

הבעיה היא,שאתם מחזיקים ברכב יחסית לא סחיר כמו מאזדה 3.

אם אתם יכולים למכור את הרכב בעצמכם ללא הזדקקות לטרייד אין תחסכו הרבה וגם תוכלו להוציא את הרכב במחיר נמוך יותר משחשבתם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הפוקוס מהדור הקודם אכן לא חסכונית בדלק וגם עם מנוע 1.6 עצלה מאוד - על אף שחולקת מרכב עם מאזדה 3, אין מה להשוות מבחינת ה"ביצועים" (בכל זאת, שתיהן לא מכוניות ספורט). כדאי לבדוק את הפוקוס עם מנוע 2.0 שמעבר להיותה נמרצת ומהנה לנהיגה, מאוד מיוחדת ומאובזרת בכל מה שצריך. החסרון הוא צריכת הדלק הגבוהה.

מעבר לכך, שווה להכניס למשוואה את הסיטרואן C4 מהדור הקודם ואולי אפילו הונדה סיוויק אם מותחים קצת את התקציב.

אני לגמרי מבין את בעלך שמעדיף האצ'בק, אני חושב באופן אישי שהאצ'בק הרבה יותר פרקטי והרבה יותר יפה.

פורסם

לדעתי האישית רכב האצ' שיכנס לכם בתקציב [למרות שאני לא סגור על הבגאז' מבחינת גודל] הוא

היונדאי I30 שנת 2008 מליסינג לדעתי תוכלי להוציא במחיר של 60~64K.

אני חושב שהפוקוס דור קודם היה רכב טוב אבל כמו שציינו כבד ומרגיש "עגלה"

מצד שני הטיפולים לא יקרים והוא רכב בטוח [5 כוכבי ריסוק].

לגבי המאזדה 3 הדגם החדש יותר לי אישית לא עושה את זה [אבל אתם תוכלו לשדרג שנתון במחיר הזה].

עוד אופציה זולה לרכישה היא המיצובישי לאנסר [כדאי לברר אבל על מחירי הביטוח ועלות טיפולים כי אין לי מושג] אבל אני יודע שלא מעט חברות ליסינג תקועות עם הרכב הזה בלי אפשרות למכור [שוק לא משהו].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

בתקציב שלהם I30 תהיה מ-2009 ואולי אפילו 2010 במידה ומדובר על רכב יוצא ליסינג.

ממליץ לבדוק גם את קיה סיד האחות שנמכרת במחירים אטרקטיביים יותר.

אם חשוב לכם תא מטען גדול אז אני ממליץ לבדוק את קיה פורטה, כן למרות שהיא לא האצ'בק. לרוב רכבי ההאצ'בק תא מטען קטן אך שימושי יותר, אני מעדיף את זה ככה, גם אפשרויות קיפול המושבים הרבה יותר אפקטיביות.

פורסם

תודה לכל המשיבים:)

אשמח לשמוע את דעתכם בקשר לקיה סיד, כפי שציינתי אנחנו קצת חוששים שהיא לא שומרת על הערך שלה, האם החשש מוצדק? אנחנו לא רוצים עוד 3 שנים להפסיד אחוז גדול מהקנייה....

פורסם

אתם עומדים לרכוש רכב שכבר איבד כמעט מחצית מערכו כך שאת הירידה הגדולה הוא כבר חווה.

מכאן ירידת ערך של כ15% בשנה היא לגיטימית לכל המשפחטומתיות יוצאות הליסינג.

לדעתי מדובר באחלה אוטו - הוא מרווח, זריז, בטוח וגם לא בזבזן גדול. ה-I30 נפוצה יותר אך לרוב גם יקרה ומבוקשת יותר.

בהצלחה.

פורסם

אם זה יעזור,

אתמול עשיתי טרייד אין על הפיגו שלי [206 2001] והוספתי 56K

ומחר אני לוקח I30 2010 ,אמנם הרכב שרכשתי עשה 100K ק"מ בשלוש שנים אבל היסטוריית הטיפולים שלו מראה שהרכב לא עבר תאונה או תקלה מלבד טיפולים שוטפים,

הנעלם הגדול מבחינתי הוא כמה קיבלתי על הפיגו [המחירון שלה היה 14 אבל הם לא אומרים בכמה הערך שלה היה כשהם חישבו לי את המחיר הסופי].

אז אני מאמין שלמרות שהמחירון של ה I30 שנת 2010 אמור לעמוד על 70~75K אם תרכשו יוצא ליסינג תוכלו למצוא גם ב60~

ואני לא מאמין שעם קילומטרג גבוה כמו שלי.

בהצלחה.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...