Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי שמפו של קארפלן ב"אריזת חיסכון" - 5 ליטר.

http://www.carplan.co.il/sg_product~POL102~15~0.htm

רשום מאחור לשים לדלי מים פקק אחד של שמפו. שמתי, לא מרגיש סבון, אין קצף ועל הרכב לא מרגיש שום חומר חוץ ממים. שמתי עוד פקק לדלי ( חצי דלי ) וגם הפעם שום שינוי. האמת, ציפיתי ליותר מזה אחרי השמפו שהיה לי מאוטודיפו של איזה קיבוץ בארץ.

יש למישהו נסיון עם הדבר הזה? :shock:

פורסם

אין לי נסיון אבל דע לך שאין שום קשר בין קצף לאיכות.

בפעם הראשונה שנגעתי ב ONR הרגשתי כמוך :shock:

השאלה האם זה סבון שצריך להתנהג ככה או שמא הוא באמת מוזר.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

מכיר את הסבון הזה, אין לו הרבה קצף אבל הוא מעולה.

אני הייתי ממלא חצי דלי מים ובמקביל למים הזורמים שממלאים את הדלי שופך פקק וחצי של סבון והוא היה מקציף מעט.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

מניסיון ארוך שנים עם קארפלן הם מוצרים די טובים למחיר שהם עולים.

לא מכיר ספציפית את המוצר הנ"ל. אבל אין קשר בין איכות הניקיון לכמות הקצף.

פורסם
מהניסיון שלי ולא יודע מה היא הסיבה לכך , שמפו עם תוספת ווקס מקציף הרבה פחות!

מקציפים בחומרי ניקוי/שמפו/סבונים או כל מוצר אחר בדר'כ מגיעים מחומרים "רעים", העקרי שבהם והוא די שולט נכון להיום בענפי הקוסמטיקה וחומרי הניקוי נקרא SLS או בשמו המלא Sodium lauryl sulfate, החומר הוא סוג של דגריזר שאחת מתכונותיו היא יכולת הקצפה גבוהה. היות והוא קצת אגרסיבי (או הרבה תלוי את מי שואלים) הוא יכול להסיר ווקס או לפגום ביכולות של הווקס.

לכל בסבון עם ווקס מראש יצמצמו את כמות המקציפים התעשייתים (לרוב זה יהיה ה SLS וחבריו) ובעקבות כך כמות הקצף תרד אך הווקס יתפקד.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אגב, הSLS נחשד כחומר מסרטן. אני לא מצאתי הוכחה מוחשית לכך, ובכל זאת בשמפואים שאני קונה הביתה אני מקפיד שלא יהיה.

• תוכן חדש...