Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לדעת איזה פורקים מתאימים לסיאט FR 2.0 TSI לפי מה שידוע לי הפורק היחיד שיש לה זה רק ספייסר של FORGE, ותאכלס הוא לא נשמע טוב שאתה נוסע רגוע ונותן פריקות קטנות כאלה זה נשמע כאילו אתה מתיז ספריי כלשהו.

רציתי פעם להרכיב HKS הלכתי לחבר עשינו חריטה על ספייסר קטן שיוכל להתאים ואז הוא אמר "קומבינה עצבנית אנחנו עושים פה :wink:" כעבור 5 דקות הספייסר של פורג חזר לרכב .

שמעתם על משהו חדש אולי? אולי יש עוד משהו שנשמע יותר טוב? משהו שאפשר להזמין מEBAY?

תודה לכולם!

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

תודה רבה עזרת לי מאוד..

תוכל לומר לי במה זה שונה מאלה שמוצגים כאן?

http://www.ecstuning.com/Search/ES263879_ES1832412_ES1832057_ES2226107/?utm_source=Vimeo

האם הקיט שהראת לי זה הקיט הזה?

ראיתי בסרטון שהם מציגים שם כמה סוגי פריקות עם מתאמים ודברים שונים, איזה מביניהם זה מה שהראית לי?

תודה רבה מראש!

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

אני מצטער שאני מטריח אותך אבל רציתי לדעת איזה מבין הפורקים המופיעים בסרטון זה הפורק שמגיע עם הקיט?

אם התנסית בפורק הזה?

שוב תודה!

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

לפי הקיט שהתפרסם כתוב שזהו Blow Off Valve kit .

אתה יכול לשמוע את הפריקה שלו בסירטון המצורף למעלה ב 11:10 והלאה . כתוב בצד Blow Off Valve .

פורסם

הפורק של פורג' מחליף את הפורק המקורי. גם לפורק של פורג' וגם לפורק המקורי ניתן להוסיף את הספייסר ומכאן הוא נקרא BLOW OFF. ללא הספייסר אני לא בטוח שתרגיש הבדל ברעש הפריקה בין הפורק המקורי לפורק של פורג'.

חוץ מזה שהפורק המקורי בTSI הוא מהרויזיה האחרונה 710D והוא כבר משופר לעומת הקודמים.

אם חשוב לך רעש הפריקה תתקין קיט יניקה עם פילטר פתוח.

• תוכן חדש...