Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בדילמה קטנה, אני רוצה לקנות מגבר של קונקורד ואני רוצה לקבל חוות דעת כללית על החברה

באיזה רמה היא בערך

ואיך המגברים של מגנט?

פורסם

אתה שואל שאלה כללית, אז אתן לך תשובה כללית..

דבר ראשון תגיד לנו מה אתה מתכוון להגביר.

דבר שני, על איזה דגמים אתה מדבר, דבר שלישי, באיזה מחירים הציעו לך את מה שהציעו לך, והאם זה חדש.

והדבר הכי חשוב, מה התקציב שיש לך בשביל להשקיע..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אז ככה, יש לי רמקולים של פיוניר 400 וואט חדשים ומגבר פיוניר 600 יהלום

אני מתיכוון לקנות רמקולים קדמיים של פיוניר 220 וואט 4 way

יש לי תקציב מאוד מצוצמם של עד 800 שקל כרגע

יש לי אופציה לקנות מגבר אחד עכשו לדוגמא ועוד אחד נוסף בעוד חודשיים בעל אותו תקציב

אני מתלבט, אני רואה כל הזמן מגברים של קליפורניה בום ודומותיה במחירים מתאימים לכיס שלי

מצד שני אני לא רוצה להתאכזב ברגע שהמגבר יגיע אלי

עזרו לי אנשים טובים

פורסם

היתי ממליץ לך לבדוק את המבחר שיש למאגנט להציע לך, בתקציב שלך

זה נראה לי התמורה הכי טובה שתוכל למצוא בתקציב שלך, או לחפש יד שניה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

טעיתי, התכוונתי שיש לי סאב 600 יהלום ולא מגבר

בקשר למגברים של מגנט.. לאיזה חברה הם משתווים בשוק?

האים כדי לקנות אחד מונובלוק בניפרד לסאב ועוד מגבר לרמקולים? או אחד חזק לשניהם?

פורסם

עדיף מה שמתאים לתקציב שלך.

אם יש תקציב לשני מגברים, לך על זה

אם יש תקציב לאחד, מה טוב , מה שמתאים....

לאיזה חברה מאגנט משתווה ? אי אפשר לדעת, החברה אמינה, החברה נותנת הצהרות דיי קולעות.. חברה דיי גדולה, גרמנית, אי אפשר לעשות השוואה בינה לבין חברות אחרות, אני לא כתב של עיתון שיכול לתת הערכה על החברה :)

יכול להיות שהתנאים של העובדים של מאגנט, יותר טובים מהתנאים של פיוניר, אולי לא.. לך תדע

בכל אופן, המוצרים טובים ואמינים, נותנים תמורה טובה לתקציב , זה כל מה שצריך לעניין אותך.

ואם השאלה היא , האם זה סתם חברה, אז לא, זה מותג לכל דבר..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...