Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כרטיס מסך. נערך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת רכישה של מחשב חדש אני מבקש לקבל המלצה לכרטיס או כרטיסי מסך שיתנו value for money במחיר סביר ....

מה זה מחיר סביר ? לא יודע להגדיר ...

שימוש בכרטיס למשחקי מחשב (לרוב משחקי במשחקים בני שנה - שנתיים ....)

תודה :)

פורסם

חשוב להגדיר מה התקציב שלך,בגלל שאני יותר חזק בגזרת ג'יפורס ולא אייטיאיי,

ממליץ על GTX 650 ומלעה החל מ 600 ש"ח.

אם אתה מוכן להתגמש יותר אז 660GTX בהחלט יותר מומלץ,בהנחה שהמערכת חדשה עדיף להשקיע יותר,

כרטיס יותר חזק ייתן ביצועים לתקופה ארוכה יותר.

זה יעזור לך יש לך השוואות והכל

http://www.geforce.com/hardware/help-me-choose

עריכה: יש לי את ה550TI וה650 דיי מניב אותם ביצועים, אז כוון יותר למלעה.

http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-550ti/performance

(טבלה מבאסת :( )

ככה אתה יכול לקחת בפרופורציה מה חוזק הכרטיס יחסית למחיר, הכרטיס שלי חלש אבל סוחב את הרוב, בקושי X_O

פרט לי איזה מפרט אתה מרכיב ומה התקציב,ככה אוכל לכוון אותך יותר טוב.

פורסם

קניתי את GTX660 בדיוק כשיצא ואני מרוצה. מצד שני אני משחק רק בשני משחקים שאף אחד אחר לא משחק, אז אני לא אינדיקציה. רק תוודא שספק כוח שתרכוש יתאים לכרטיס מסך שתחליט לקנות.

פורסם

היייתי בדלמה כזו לפני כחודשיים, קניתי GTX660 ואני יותר ממבסוט

המשחק שגרם לי לקנות אותו היה crysis3 ד"א

הוא עומד בו בכבוד ביחס עלות תמורה.

(יחד עם מעבדi7 2600K)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

איזה GTX660 לקחת .... לא הייתי רוצה לעבור בהרבה את האלף אם אין סיבה מוצדקת באמת

לפני מספר שנים הוצע לי כאן פתרון של כרטיס לא נפוץ אבל שהיה "גשר" בין 2 דורות של כרטיסים ועד היום הוא מעולה ומשרת אותי נהדר אל אף שעלה ש-30% פחות המ-"660" שהיה רלוונטי לזמנו ...

יש לכם הצעה אולי לא קונפורמיסטית ?

מה לגבי 2 כרטיסי מסך במקום אחד ???

פורסם

נראה לי שאתה צריך להגדיר עלויות כוללות ומתוכם להוציא סכום. בגדול, אם יש מי שיביא מחול העולם יפה יותר. אם אה מגיע לאחלת תחסוך לך כמעט 20%. כבר נפל לי האסימון ששווה לעשות הלוך חזור לאילת בשביל קניות אלק׳ מרוכזות, תחשוב ש5000 הופך ל4000... זה הזוי.

בקשר לכרטיס, לא רואה סיבה לכוון ליותר מgtx660ti. אלא אם אתה מתכוון למקסם הגדרות, ל הייתי שוקל קרוספייר בשום צורה. קח. בחשבון שכרטיסים מקבילים של ati עולים פחות בשביל אותם ביצועים יחסיים.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
כרטיסים מקבילים של ati עולים פחות בשביל אותם ביצועים יחסיים.

צודק, למרות שאני כל הדרך עם אינטל ו ג'יפורס, הכרטיסים של ATI לא נופלים בין הכיסאות.., לרוב הכרטיסים בארץ ניתנת אחריות של 3 שנים

הנה דוגמא למתחרה

למרות שבחו"ל כן יש הבדל מבדיקה קצרה ראיתי שאין הרבה הבדל במחירים.. הכרטיס המקביל בערך ל 660 זה מה שבקישור או אחד פחות זה ה 7850.

פורסם

יאפ. בעקרון, אני לא בטוח שהייתי קונה מעבר לI5 מהדור החדש. ראית כבר כמה קונפיגורציות רציניות יחסית (680, 770...) על I5.

בכל מקרה, אני הולך לנסות למצוא בדיקה ל I5 מול I7 לגיימינג, מעניין.

עריכה:

http://www.techpowerup.com/reviews/Intel/Core_i5_3570K_and_i7_3770K_Comparison/11.html

כמוש נרשם בכמה מקומות, אם בגיימינג נטו עסיקנן, אין סיבה מהותית לקנות את הI7, לעומת זאת, החסכון הוא לא ממש רציני. 400 ש"ח הבדל. התושבות החדשות (1155, 1150) משותפות לשני מעבדים, ככה שבמערכת שלמה,ההבדל הוא 400 ש"ח למעט אם יש הבדל אקוטי בספק, מה שיוביל לעוד 100-200 ש"ח.

Stay tuned

פורסם
יאפ. בעקרון, אני לא בטוח שהייתי קונה מעבר לI5 מהדור החדש. ראית כבר כמה קונפיגורציות רציניות יחסית (680, 770...) על I5.

I5 נותן אותם ביצועים בגיימינג ולפעמים מתעלה על I7, אך ברוב המקרים מדובר על ביצועים זהים.

פורסם

עריכה:

http://www.techpowerup.com/reviews/Intel/Core_i5_3570K_and_i7_3770K_Comparison/11.html

כמוש נרשם בכמה מקומות, אם בגיימינג נטו עסיקנן, אין סיבה מהותית לקנות את הI7, לעומת זאת, החסכון הוא לא ממש רציני. 400 ש"ח הבדל. התושבות החדשות (1155, 1150) משותפות לשני מעבדים, ככה שבמערכת שלמה,ההבדל הוא 400 ש"ח למעט אם יש הבדל אקוטי בספק, מה שיוביל לעוד 100-200 ש"ח.

אתה תחזור מופתע, ההפרשים לא גדולים בגיימינג בין i5-i7, רבים ״חוסכים״ במעבד לטובת כרטיס מסך חזק יותר.

אך בנוגע לפותח השרשור עדיף באמת להסתכל על המחשב כמכלול ולא קופסא עם כרטיס מסך חזק, לכל רכיב יש משמעות וקח בחשבון שלכרטיס חזק נדרש גם ספק חזק ועדיף גם אוורור מספק במארז.

עריכה:

הכנסת את העריכה בדיוק כשסיימתי לכתוב את הפוסט, אתה כבר לא מופתע ;)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

כן. אם היה אפשר לשלב כרטיסי קוואדרו וג'יפורס על אותו לוח אם ולעשות ניהול חכם לאפליקציות שמשתמשות בכרטיס המתאים להם, כנראה שהייתי הולך על I5, אבל אני לא רואה איך אני משלב שני כרטיסים שונים כל כך על אותו לוח אם :(

Stay tuned

פורסם

לא ממליץ על 7850 של ATI. כאשר לא רציתי לחכות לGTX 660, כי משכו איתו יותר מדי זמן, החלטתי פעם ראשונה להזמין ATI, פעם כבר היה לי מעבד מוצלח של AMD, אז נתתי לזה סיכוי. אבל זה גרם לי לבאגים במשחק העיקרי שלי, אז החזרתי אותו. יותר ב-ATI אני לא נוגע.

• תוכן חדש...