Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הרבה קריאה בפורום ולא מעט עזרה מחבריי הפורום במיוחד Kenworth שעזר לי גם בפרטי ,אתמול ביצעתי

את הדיטיילינג הראשון שלי :-D

הטיפול התחיל עם שטיפת הרכב עם צינור מים ורחיצה בעזרת 2 דליים וסבון כלים FARY .

לאחר מכן עברתי עם פסטלינה (סינית) על כל הרכב עם ONR לסיכוך.

לאחר מכן רחיצה נוספת עם אותו הסבון ויבוש הרכב.

אחרי שהרכב היה יבש לחלוטין ,התחלתי למרוח את הגלייז Prima Amigo ולאחר כ-20 דקות עברתי עם המטלית המיקרופייבר הצהובה.

יכול להיות שמרחתי קצת יותר חומר מהרצוי ,כי היה מעט קשה להוריד אותו.

והשלב האחרון כמובן היה האוטם FinishKare 1000P ,שלאחר בדיקה קצרה הבנתי שאפשר ליישם אותו גם על הפלסטיקים של הרכב.

התוצאה הסופית נראת לי לא רעה בכלל ,אבל לא מדהימה.

מקווה להשתפר בפעם הבאה :-D

צילמתי כמה תמונות ,איך אפשר להעלות אותן בגדול ולא בתמונות מוקטנות ?

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
imageshark

הכוונה לתמונות גדולות שמופיעות פה בתוך הפוסט.

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

אתה מעלה אותן לimagesharck, אחרי שהתמונה עלתה קליק ימני share it מעתיק את הקישור השני ומדביק פה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אתה מעלה אותן לimagesharck, אחרי שהתמונה עלתה קליק ימני share it מעתיק את הקישור השני ומדביק פה.

זה IMAGESHACK ...

אני אישית מעלה תמונות דרך POSTIMAGE.ORG

אתה בוחר תמונה, בוחר גודל ואחרי שלוחץ UPLOAD אתה מעתיק קישור LINK FOR FORUMS או HOTLINK FOR FORUMS, תלוי באיזה אתר אתה משתמש.

מעתיק את הקישור ולוחץ על הסמלון של כדור הארץ שנמצא באייקונים של כתיבת הודעה ומדביק שם את הקישור.

אם ממש תתקשה תגיד לי אני אכין מדריך קצר עם תמונות.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

תודה לכם ,אני אנסה עכשיו :-)

פורסם

לאחר רחיצה ויבוש

tsfo.jpg

לאחר פסטלינה ורחיצה נוספת

6e9q.jpg

הכנת הרכב לטיפול

h3ea.jpg

m1cl.jpg

ltpf.jpg

פורסם

אני חייב להעיר על המדבקות האלה של הטסטים, בתור אחד שלא נוסע עם מדבקה של טסט בכלל כי אני לא יכול לסבול כלום על השמשה שלי בא לי להניע את הרכב עכשיו ולסוע אליך להוריד את זה, ואת השאריות דבק עם אלכוהול אתילי

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

tsfo.jpg

6e9q.jpg

h3ea.jpg

m1cl.jpg

ltpf.jpg

לפני שאתה מדביק את הקישור תלחץ על הסמל של התמונה (כמו תמונה של שמש והרים) ואז התמונות יהיו ככה ^

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מריחת הגלייז

97iw.jpg

לאחר הסרת הגלייז

6e9q.jpg

yc9c.jpg

ולסיום התוצאה הסופית לאחר האוטם

lcb9.jpg

npra.jpg

פורסם
אני חייב להעיר על המדבקות האלה של הטסטים, בתור אחד שלא נוסע עם מדבקה של טסט בכלל כי אני לא יכול לסבול כלום על השמשה שלי בא לי להניע את הרכב עכשיו ולסוע אליך להוריד את זה, ואת השאריות דבק עם אלכוהול אתילי

:lol: חחחח זה הדבר הבא שאני צריך לעשות ,אני שומר שבת וסיימתי את הטיפול קרוב מאוד לכניסת השבת ולא נשאר זמן.

חוץ מהמדבקות האלה ,אני רוצה להוריד גם את המדבקה מהשמשה האחורית.

פורסם

בטיפול הראשון שלי הרכב נראה הרבה פחות טוב ומי ידע אז מזה prima amigo ו אוטם צבע של Fk1000p.

כל הכבוד, הרכב נראה מעולה!

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...