Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

rupni אין לי מה לעשות עם 4 ליטר מקסימום 2 ליטר, בכל אופן אמרתי שאני אקנה גלון ואמכור מקסימום 2 ליר או שאם עד הקנייה יהיו 2-3 שותפים אני אקנה ונתחלק. מאיפה אתה ד"א? תרצה שאשלח לך בדואר? אתה יודע במקרה עלויות אם ביצעת פעם?

lavi liran מאיפה אתה?

tomer.mev את האמת יש לי כרטיס לאוטומוטור אבל אני לא יודע כמה הנחה תיהיה שם על המוצר הזה, יהיה נחמד אם אחד הנציגים של מגווירס יוכלו לאשר שתיהיה הנחה ואנו נמתין.

תודה.

פורסם

השאלה הייתה מכוונת לתומר ששאל למה להתחלק (לפי מה שאני הבנתי הוא חשב שזה כדי לחסוך כסף, זה גם כדי לחסוך כסף אבל גם כי לא באמת יש לנו מה לעשות עם 4 ליטר).

אני מחיפה, בדואר רגיל אי אפשר לשלוח נוזלים (זה גם עלול להישפך עם היחס שלהם), הזמנתי מאוטסטור APC והמשלוח לנוזלים עולה 30 שקלים לדואר שליחים (יש רק דואר שליחים אבל בvix זה זהה).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני התכוונתי שביום שני (המפגש של הפורום לפי מה שהבנתי) אנשים יוכלו לקנות באוטומוטור ולהתחלק במקום.

Horsepower sells cars, torque wins races

פורסם
אני התכוונתי שביום שני (המפגש של הפורום לפי מה שהבנתי) אנשים יוכלו לקנות באוטומוטור ולהתחלק במקום.

מפגש פורום מה? מו? מי? באוטומוטור?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
מגווירס העלו את האתר שלהם בעברית ויש שם חלק מהגלונים באריזות יותר קטנות, בין היתר ליטר APC , ליטר WHEEL BRIGHTENER, שווה לבדוק.

היום הייתי באוטומוטור ובדקתי את העניין אצל מגווירס, זה רק כדי להראות שיש להם גם בקבוק ספרי ריק מסומן :silly:

וואלה אני לא יודע מה ההיגיון (על אותו משקל vix יכולים לפרסם שיש להם שקיות לבנות [יש להם, בדקתי])

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אחרי שהייתי היום באוטומוטר הגעתי כולי מלא ציפיה לדוכן של מגווירס ונחלתי אכזבה,

הם מוכרים את הגלון של apc בלא פחות מ120 שקלים חדשים זמן שבאוטו סטור נמכר הרבה פחות..

בכל אופן אני רוצה ללכת לקנות את הגלון מי חולק איתי?

פורסם

גם אני נתקלתי בדיוק באותו מחיר, באותו רגע נכנסתי לאתר של אוטוסטור דרך האייפון והמחיר צנח ל80.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אז לי התחילו להמציא תירוצים על רווחים ממחירי משלוח וכו..

אמרתי תודה יפה ועזבתי לדוכן של vix שם דווקא ההנחות נחמדות וקיבלתי איזה שתי דוגמיות וקניתי גלייז חדש..

פורסם

עושים משלוחים לדוגמיות? :wink:

אני רוצה לפחות 5 דוגמיות מ VIX ועוד 5 מ Meguiars.

אין לי בעיה שתאחדו את החבילה.

תודה

עריכה:

יש מחירים מעניינים לגלונים? ואם כן אז אילו גלונים באילו מחירים?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...