Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שריקת בלמים רובר 216 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני 4 חודשים בערך החלפתי רפידות קדמיות לרפידות TRW, ומאז יש לי שריקות מעצבנות בעת לחיצה על הבלמים.

בלחיצה קלה אין שריקות, בלחיצה יותר חזקה השריקות מתחילות, ואם אני לוחץ עוד יותר חזק הן נעלמות. הדבר קורה בכל לחיצה על הבלמים.

האם הדבר תקין? האם הפתרון הוא רק חריטת דיסקים\החלפתם?

אציין שהבלימה ברכב טובה ומספקת.

תודה

פורסם
הדיסקים גמורים עם מדרגה רצינית

לאחר החלפתם, יקח זמן עד שהרפידות יותאמו אליהם? או הבלימה החלשה קוראת רק לאחר החלפת הרפידות?

פורסם
הדיסקים גמורים עם מדרגה רצינית

וזה מה שגורם לרעש לדעתך?

תסביר.

האם אפשר להבין על מצב הצלחות מהתמונות, או שבכל מקרה צריך למדוד את העובי שלהן?

אכן יש מדרגה די בולטת, ובכל מקרה לא יזיק למדוד.

אם אתה מחיליף דיסקים תתקין רפידות חדשות. אולי מחברה אחרת, כי אם תתקין זהות למה שיש עכישיו, יכול להיות שהרעש ישאר.

פורסם

אם אתה מחיליף דיסקים תתקין רפידות חדשות. אולי מחברה אחרת, כי אם תתקין זהות למה שיש עכישיו, יכול להיות שהרעש ישאר.

התקנתי רפידות חדשות לפני 4 חודשים, חבל לי לזרוק אותן.

פורסם

כן ראיתי את זה.

אני לא חושב שהשארת רפידות ישנות על דיסקים חדשים היא פעולה נכונה.

הרפידות הישנות כבר "קיבלו צורה" של הדיסקים הישנים ואם תרכיב אותן מחדש, הדיסק החדש ישחק באפן לא אחיד, בהתאם לרפידות.

פורסם
כן ראיתי את זה.

אני לא חושב שהשארת רפידות ישנות על דיסקים חדשים היא פעולה נכונה.

הרפידות הישנות כבר "קיבלו צורה" של הדיסקים הישנים ואם תרכיב אותן מחדש, הדיסק החדש ישחק באפן לא אחיד, בהתאם לרפידות.

האם הרפידות לא יקבלו "צורה חדשה" לפי הדיסק החדש?

• תוכן חדש...