Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף FALKEN או HanKook?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי צמיג 235/45-17 והציעו לי צמיג FALKEN ZE912 ב-400 שח וצמיג K114 HANKOOK ב-650 שח.

אני צריך 4 צמיגים ואני לא יודע מה עדיף?

שמעתי שהפלקן גם טוב ואני לא יודע אם שווה להוסיף עוד 1000 שח בשביל הנקוק?

תודה....

פורסם
שלום לכולם!

יש לי צמיג 235/45-17 והציעו לי צמיג FALKEN ZE912 ב-400 שח וצמיג K114 HANKOOK ב-650 שח.

אני צריך 4 צמיגים ואני לא יודע מה עדיף?

שמעתי שהפלקן גם טוב ואני לא יודע אם שווה להוסיף עוד 1000 שח בשביל הנקוק?

תודה....

כעיקרון האנקוק "נחשבת" חברה יותר טובה, אבל,

הצמיג שהציעו לך של הנקוק הוא צמיג עלום שם, כנראה מסדרה מאד נחותה שלהם.

אל תשכח לבדוק גם תאריך ייצור

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

נשמע טוב FALKEN.....

איזה צמיגים קנית, קניתי רביעיית פאלקן...

מצלצל יפה!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אף אחד לא מתלהב מהם. אלה שממליצים עליהם, פשוט חושבים שהם תמורה מעולה לכסף!

יש כאן מישהו עם צמיגי פאלקן שיוצרו בסין? יש לי צמיגי פאלקן, אמנם הם לא תוצרת יפן, אבל גם לא תוצרת סין.

אולג

פורסם

הרוב המכריע של צמיגי הפאלקן שמגיע לארץ מגיע מתילאנד ולא מסין ובטח ה 912 , חוץ מזה גם אם הוא מיוצר בסין זה עדיין לא אומר שזה צמיג סיני .....

המון תעשיות בעולם מייצרות בסין עקב כח עבודה זול אל בפיקוח חיצוני , גם אפל מייצרים את האייפון בסין אז ?

בקיצור במחיר שלהם הפאלקן הם התמורה הטובה ביותר לכסף לטעמי ! ממליץ בחום על ה 912 .

פורסם

אני לא רואה שום סיבה להפרש כזה במחיר בין שני הדגמים של הצמיגים.

אין שום סיבה בעולם לשלם 1000 ש"ח יותר על הנקוק מהדגם המדובר.

אכן, פאלקן 912 מיוצר בתאילנד, צמיג לא רע במחיר נמוך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היו לי בזמנו פאלקן יפניים על הvr6 שלי, לא יכול להגיד שאני ממליץ

מההנקוק דווקא התרשמתי לטובה, דגם הונטוס פריים, אולי הוא כבר הוחלף היום.

M-TECH E46

פורסם
הנקוק תוצרת קוריאה לעומת פאלקן שמה שמגיע לארץ הוא תוצרת סין.

לא מבין למה מתלהבים מהם פה.

מה זה רלוונטי מאיפה מגיע הצמיג? החברה היא חברה מוכרת וברמה ועם בקרת איכות,לא משנה איפה הצמיג מיוצר כשמדובר בחברה מוכרת,ו"מתלהבים" מהצמיגים האלו בגלל שהם צמיגים מעולים והמחיר שלהם לא גבוה.

דרך אגב אתה טועה ומטעה והצמיגים של פאלקן חלקם מגיעים מיפן וחלקם מגיעים מתאילנד.

אני כבר החלפתי 4-5 סטים של הצמיגים האלו ורק הסט האחרון שרכשתי לפני חצי שנה הגיע מתאילנד,כל השאר מיפן.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מהניסיון שלי:

סט צמיגים של פאלקן ZE326 (שהיו מותקנים ברכב הקודם),עוד זוג צמיגי פאלקן (שמותקנים היום) ביאריס TS ועוד זוג שמותקנים היום במאזדה 6 של הורי-

צמיג טוב במחיר טוב (יחסית למקביליו בקטגוריה), תמורה טובה לכסף.

אין כאן עניין של "אהבת" הצמיג או ביצועיו, הוא מיועד לרכבים סטנדרטים בנסיעה יומיומית סטנדרטית והוא עושה את העבודה (אינו מתייבש מהר ולא רך מדי בדפנות)

אישית, לא רואה סיבה לשלם יותר על ההנקוק.

לגבי ארץ הייצור- חלקם מיוצרים ביפן (אולי כבר לא, לא יודע) ואם אני זוכר נכון, הסט האחרון שקניתי היה תוצרת טיוואן דווקא.

כפי שאמרו קודם, אין לארץ היצור שום השלכה על איכות הצמיג.

• תוכן חדש...