Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב לצין שלא הותקן מעולם שום אביזר ברכב, לא איתוראן,לא מערכת סאונד אחרת,ואפילו לא רמקולים.

ההתקן היחיד שלא מקורי הותקן יומיים לאחר קבלת הרכב וזה דיבורית לנייד.

כמובן שהרכב מטופל רק במוסך היבואן בגלל שהוא עדין באחריות ואף עבר טיפול לפני פחות מחודש.

בכל מקרה אני כרגע עובד על פתיחת אתר שיפרסם את המקרה כולל התמונות שכבר צרפתי ועוד תמונות של הגינה.אני גם אצרף את חוות הדעת של חוקר כיבוי האש שהיה במקום והצביע על הרכיב במנוע שממנו החלה השריפה. שלפי עניות דעתי ( ואני מאוד נזהר כאן מלהוציא דיבה) זהו המחשב של המערכת ההילוכים.

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קשה לי להאמין שזה מהמחשב עצמו מכיוון ששריפה לא יכולה להתחיל ממעגל מודפס (המוליכים במעגל דקים מאוד ולכן הם מהווים פיוז בפני עצמם).

אולי מהכניסה או היציאה מהמעגל.

פורסם

את הסרטון תוכל להעלות ליוטיוב, ואת התמונות לפה (בהודעה אחת תוכל להעלות יחד 8 תמונות). נשמח לראות תמונות כלליות גם של הרכב ושל הגינה.

פורסם

מכל הסיפור לא ממש הבנתי מה קרה לאוטו. בתמונה ששלחת נראה כאילו רק איזה פלסטיק נמס במנוע. שלח איזו תמונה כללית יותר כדי שנבין על איזה נזק מדובר.

We are the Human Race

פורסם

הבחור כנראה לא מבין בדעת קהל... מהתמונות שהבאת פה נראה שזאת כן הצתה נקודתית ויש מצב שאפילו המנוע לא נפגע, תצלם את הרכב מרחוק ואם הנזק הוא באמת כמו שתארת בהודעה הראשונה (שכביכול כל הרכב הפך לפחם) אתה יכול לצאת מורווח לא מעט מהעניין

פורסם
אני חייב לצין שלא הותקן מעולם שום אביזר ברכב, לא איתוראן,לא מערכת סאונד אחרת,ואפילו לא רמקולים.

ההתקן היחיד שלא מקורי הותקן יומיים לאחר קבלת הרכב וזה דיבורית לנייד.

כמובן שהרכב מטופל רק במוסך היבואן בגלל שהוא עדין באחריות ואף עבר טיפול לפני פחות מחודש.

בכל מקרה אני כרגע עובד על פתיחת אתר שיפרסם את המקרה כולל התמונות שכבר צרפתי ועוד תמונות של הגינה.אני גם אצרף את חוות הדעת של חוקר כיבוי האש שהיה במקום והצביע על הרכיב במנוע שממנו החלה השריפה. שלפי עניות דעתי ( ואני מאוד נזהר כאן מלהוציא דיבה) זהו המחשב של המערכת ההילוכים.

שלום

אם כך, זה נראה כרשלנות לכל דבר ...

בהצלחה!

פורסם
אני לא יודע אם עדיין השלב הזה, אבל מבחינת אומדן נזקים הייתי ממליץ לשכור שמאי מטעמך, ולא אחד שמקושר לצ'מפיון.

כמו כן, תשתדל לתעד כל דבר שקשור לנושא, בין אם זה שיחות, מסמכים או כל דבר אחר.

אני חושב שפנייה לעיתונות (מייל אדום של YNET או משהו) יעזור לך בסיפור.

שיהיה בהצלחה.

חבל שאתה סתם נותן לו עיצות שיכולות להזיק לו. יש לך מושג כמה מכוניות נשרפות ביום?! תתפלא לשמוע שאין יום שמכונית לא עולה באש. טוב שלא הגזמת עם המייל האדום של YNET. אולי בכלל עדיף ברייקינג ניוז בכל ערוצי הטלוויזיה. חברות שמתחילים להתקוטט איתם דרך התקשורת נכנסות למגננה ותאמין לי שיש להם יותר כסף ומשאבים לנהל מולו מלחמה לעומת זה שאם הוא יושב מולם ומנסים להגיע להסדר הם מגלים הרבה יותר רצון טוב ופתיחות בהנחה שבאמת זה נגרם באשמתם. אם באמת יוכח שהרכב נשרף כתוצאה מהטיפול של הטכנאי אין מצב שלא יפצו אותו אבל אם הוא יתחיל להכפיש אותם בתקשורת ויגרום להם נזק זה רק יגרום להם להיות פחות קואופרטיבים. כמו שאמרו פה אנשים, לפני שכל הכפר יוצא עם לפידים וקילשונים לצוד את הכופרים ולהעלות אותם באש, כדאי לשמוע ולראות יותר פרטים כמו תמונות של המכונית השרופה ושל האוטו מבחוץ ושל הגינה כי לפי דעתי יש קצת פער בין איך שזה נשמע מהתיאור שלו ובין זה שהנציגה אומרת שיש נזק של חמישה אחוז.

פורסם

הם פשוט לא לומדים , העיקר מתקשרים אחרי טיפול לשאול איך היה .

לא הם צריכים ללמוד, אלא הקונים הפוטנציאלים. תהיה בטוח שאחר כך הם ילמדו.

פורסם

ומה החוק אומר על רשלנות תאגיד וגרימת נזק שיש בה סיכון חיים ממשי ????

וכמו שאמרתי קודם אני שוקד ברגעים אלה על הכנת אתר עם כל התמונות,חוות הדעת,שיחות מוקלטות,דוח כיבויי אש,סרטון וכל רעייה נוספת על מנת להוכיח את אמינות המקרה וביסוסו וזאת כמובן כדי שמקרה כזה לא יחזור על עצמו שוב.

אתם לא באמת מבינים את שורש העניין.לא הפיצוי הכספי הוא העניין!

תחשוב שאתה בבית הילדים שלך משחקים בגינה עם הכלב אתה נפרד מנציג של צמפיון שאומר לך שאין לך מה לדאוג שהבעיה בהילוכים ידוע והוא ראה לפחות 50 מקרים דומים ושתואם לך גרר למחר ואחרי עשר דקות האוטו עולה באש. מתחת לעץ מנגו והילדים שלך בוכים והאישה בלחץ ואתה מוצא את עצמך כמו מטומטם רץ עם דליים של מים לכבות את האוטו וצורח לשכנים שמפחדים להתקרב שיביא מטף וכל מה שחשוב לך שהאש לא תתפשט כי אז הרכב יכול להתפוצץ . והאש לא כובה ועד שמגיע כיבויי אש (משהו כמו שער דקות) אתה רק ממשיך לרוץ באטרף עם הדליים.

מי שלא הבין הרכב לא נישרף כליל וגם לא כל המנוע.ואני לא בטוח עדין בגובה הנזק. אבל שכל אחד מהצקצקנים כאן וגם גברת אורית מצפיון יעמוד שנייה ויחשוב מה הוא היה עושה עם הילדים שלו היו משחקים בגינה ליד רכב שנדלק ואיך הוא היה מתפקד בסיטואציה הזאת??? ומה בדיוק הוא היה מרגיש שהוא נכנס לצ'מפיון ביום למחרת ושם אומרים לו שהנזק לא כזה מטורף!!!

פורסם

הייתי אומר לך שלפעמים בזמן האירוע הכול נראה הרבה יותר גרוע (האדרנלין, הלחץ, אתה לא יודע מה קורה) ואחרי שהכול נרגע מתגלה הנזק האמיתי, והוא לא תמיד כזה גרוע כמו שנראה בהתחלה.

יכול להיות שאיזה חתיכת פלסטיק התחילה להישרף (ריח, עשן) ובגלל שמכסה המנוע היה סגור לא הצלחת לכבות את זה, כל מה שנשרף זה חתיכת פלסטיק אבל אתה שלא מבין בזה נלחצת (בצדק, וכל הכבוד על קור הרוח).

אני חושב שחבל על הזמן שלך להשקיע באתר, פשוט תעלה את החומר לפה בצורה מסודרת.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

״הכנת אתר״

תגיד, יש מצב שהיית בעלים של פיקנטו לפני שנה בערך?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...