Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חברי הפורום שלום רב!

ברשותי סובארו B4 גיר רגיל ממורה נהיגה לשעבר

לאחרונה התחילו להיות רעשים של שריקה/שחיקה בזמן נסיעה בלבד

ישר רצתי למוסך הילוך שישי ואמרו לי שהלך הגיר...

וזה לא נשמע לי הגיוני כי אין שוני בהתנהגות של הרכב וההילוכים לא חורקים ונכנסים במצב מצויין והאוטו לא מאבד כח ולא מתחמם.

לקחתי את האוטו לעוד כמה מוסכים ואמר לי שעל הגיר יש כמו זנב כזה שהתפקיד שלו להעביר כח לסרן האחורי והרעשים מגיעים משם!

איני יודע למי לפנות או מאיפה להתחיל בשביל לתקן את האוטו!

כל יעוץ יתקבל בברכה .

תודה!!

• ספונסר פורום
פורסם

מאיפה אתה בארץ? אולי נוכל לשלוח אותך למקום שמתמחה בגירים אוטומטיים כדי שיבדקו את העניין.

אולי הזנב שאתה מדבר עליו הוא הדרייב-שאפט?

פורסם
מאיפה אתה בארץ? אולי נוכל לשלוח אותך למקום שמתמחה בגירים אוטומטיים כדי שיבדקו את העניין.

אולי הזנב שאתה מדבר עליו הוא הדרייב-שאפט?

עזרה,הבחור מדבר על גיר רגיל.

בכל מקרה,עדיף לפנות למוסך שמתמחה בדגם (לא חייב מורשה סובארו בהכרח),כדי שיראו בדיוק מה הבעיה.

אם הבעיה קטנה ואפשר לסדר אותה ללא החלפת גיר אז מצויין ואם לא אז לידיעה,שאין בארץ יותר מידי מכונים שמתעסקים עם שיפוץ/תיקון הגיר ואם יתברר,שהבעיה בגיר עצמו צריך לחפש אחד כזה מייבוא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני באזור המרכז והרכב שנת 2009, 85000 קמ.

עברתי כמה מוסכים עברתי המון מקומות והבנתי מכל העניין שמוסכים לא מתעסקים עם זה וכל אחד שר לי את אותה המנגינה שזה אוטו מורכב נדיר שתמצא גיר או בכלל את הבנאדם שיגע לך בכל התקלה.החלטתי יום אחד להתקשר לסובארו אחרי התייאשות מכל העניין ושאלתי כמה עולה גיר והם אמרו 34000.

עד היום הרכב נוסע ככה...

ואף אחד לא יודע מה לעשות...

פורסם

אם אתה יכול לנסוע עד פ"ת זה יהיה מצויין.יש מכון אחד לשיפוץ גירים ידניים שהוזכר כאן בפורום:

מוסך מאירמן השלוח 3 קרית מטלון פתח תקווה טלפון: 03-9232588

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם
אני באזור המרכז והרכב שנת 2009, 85000 קמ.

עברתי כמה מוסכים עברתי המון מקומות והבנתי מכל העניין שמוסכים לא מתעסקים עם זה וכל אחד שר לי את אותה המנגינה שזה אוטו מורכב נדיר שתמצא גיר או בכלל את הבנאדם שיגע לך בכל התקלה.החלטתי יום אחד להתקשר לסובארו אחרי התייאשות מכל העניין ושאלתי כמה עולה גיר והם אמרו 34000.

עד היום הרכב נוסע ככה...

ואף אחד לא יודע מה לעשות...

הרכב לא עד כדי כך נדיר ואפשר למצוא גיר מפירוק.

אינני יודע אצל מי ניסית אבל פנה אל חזי ממוסך ד"ר סובארו. הוא מתעסק כבר המון שנים ברכבי סובארו והוא יוכל לעזור לך לפתור את הבעיה בקלות. מדובר ברכב נהדר, אל תאמר נואש בגלל תקלה כזאת.

פורסם

אכן רכב נדיר ולא הייתי מוותר כל-כך בקלות, עם הרכב חולק את אוטו הגיר עם אימפרזה טורבו אז יש לך מלאי חלפים עצום.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
לכל חברי הפורום שלום רב!

ברשותי סובארו B4 גיר רגיל ממורה נהיגה לשעבר

לאחרונה התחילו להיות רעשים של שריקה/שחיקה בזמן נסיעה בלבד

ישר רצתי למוסך הילוך שישי ואמרו לי שהלך הגיר...

וזה לא נשמע לי הגיוני כי אין שוני בהתנהגות של הרכב וההילוכים לא חורקים ונכנסים במצב מצויין והאוטו לא מאבד כח ולא מתחמם.

לקחתי את האוטו לעוד כמה מוסכים ואמר לי שעל הגיר יש כמו זנב כזה שהתפקיד שלו להעביר כח לסרן האחורי והרעשים מגיעים משם!

איני יודע למי לפנות או מאיפה להתחיל בשביל לתקן את האוטו!

כל יעוץ יתקבל בברכה .

תודה!!

היי

ראשית אני חייב לציין כי ללא פרטים מדויקים אין לנו אפשרות לדעת מה התקלה ברכב.

זה נכון שיש חלק שקוראים לו הזנב של הגיר אך הרבה פעמים מוסכים מעדיפים לנחש שמשם הבעיה

מסיבות שונות.

אני ממליץ לך להגיע למרכזי שירות של סובארו שם יש מחשב דיאגנוסטיקה ייעודי של סובארו

הנותן המון נתונים על פעולת המערכות ברכב בזמו אמת ועל תקלות קיימות והיסטוריות.

ולכן אם במוסך הילוך שישי אמרו לך שהתקלה היא בגיר אני ממליץ לסמוך עליהם בעניין הזה

אם יש שאלות נוספות אתה מוזמן לפנות אלי

תודה

אייל מסובארו

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הגעתי למוסך הילוך שישי והאוטו עמד אצלהם יומיים!

באוטו אין שום מנורת מנוע ולא מוצגת שום מנורה על לוח השעונים

ושמתי לב אחרי נסיעה ארוכה שהאוטו חם שאני בא להחנות מקביל למדרכה יש לי טקטוקים חזקים מאזור הגיר נשמע כאילו רעש של ציריה שבורה!

אבל 2 הציריות חדשות ואת הוחלפה לחדשה

אני כבר לא יודע מה לעשות ולמי לפנות

זה כנראה מה ששבר לי משהו בגיר והתחילו הרעשים....

• תוכן חדש...