Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר שבוע שאני מנסה להסביר לאבא שאין בשבילו מכונית מושלמת ועליו להתפשר אבל הוא לא מוכן.

אין מה לעשות, הוא פשוט מכור לרכבים מהסוג של האוניות. אלה שכשנוסעים בהם יש ממש תחושה של גלישה

בים - מהירות, המון כוח מזדמן והכי חשוב שכל זה יהיה בשקט.

מה שאני בא לומר זה שאני מחפש רכב חדש לאבא שנוסע כיום בשברולט מאליבו 3.5 שהגיע זמנה

להתחלף עקב הקילומטראז' הגבוה והבעיות שמתחילות לצוץ. החלנו להתקל בבעיה כשניסינו למצוא לה מחליפה

ולא הצלחנו לחשוב על אלטרנטיבה.

לכן אני מבקש את עזרתכם במציאת רכב חדש לאבא. הפרמטרים החשובים לי הם:

רכב חזק (שפע של כוח סוס ותאוצה מזדמנת), רכב שקט (בידוד רעשים אמריקאי שכזה),

חסכוני עד כמה שניתן, עלות אחזקה נמוכה ככל הניתן, רכב שלא מצפה לו מחליף בתקופה הקרובה.

כל זה בתקציב של עד 190,000 ש"ח.

רכבים שנפסלו כבר בעבר: פולקסווגן פאסאט (בגלל עלות האחזקה), הונדה אקורד ופורד מונדיאו (בגלל המחליפות הקרובות),

פיג'ו 508 (לא נוסעת), רנו לאטיטוד ("כי זה רנו"), במו 3 (יקרה).

אני אישית מנסה למשוך לכיוון המאזדה 6 אבל "היא עממית מדי". האם יש אוטו שהומצא שהייתם ממליצים לשים לב אליו?

מכוניות משפחתיות פרמיום גם יכולות לבוא בחשבון אם באמת יהיה שם שפע מקום לנוסעים מקדימה וגם מאחור.

המון המון תודה לכם חבר'ה

פורסם

להוסיף עוד 10K ולקחת סופרב 2.0TSI. מומלץ לבדוק מתי נוחתת בארץ הוורסיה שלאחר מתיחת הפנים.

כך או כך זאת התמורה הטובה ביותר לכסף - בסכומים הללו. המונדיאו מוחלפת בקרוב מאוד - רק שתדע.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
כבר שבוע שאני מנסה להסביר לאבא שאין בשבילו מכונית מושלמת ועליו להתפשר אבל הוא לא מוכן.

אין מה לעשות, הוא פשוט מכור לרכבים מהסוג של האוניות. אלה שכשנוסעים בהם יש ממש תחושה של גלישה

בים - מהירות, המון כוח מזדמן והכי חשוב שכל זה יהיה בשקט.

מה שאני בא לומר זה שאני מחפש רכב חדש לאבא שנוסע כיום בשברולט מאליבו 3.5 שהגיע זמנה

להתחלף עקב הקילומטראז' הגבוה והבעיות שמתחילות לצוץ. החלנו להתקל בבעיה כשניסינו למצוא לה מחליפה

ולא הצלחנו לחשוב על אלטרנטיבה.

לכן אני מבקש את עזרתכם במציאת רכב חדש לאבא. הפרמטרים החשובים לי הם:

רכב חזק (שפע של כוח סוס ותאוצה מזדמנת), רכב שקט (בידוד רעשים אמריקאי שכזה),

חסכוני עד כמה שניתן, עלות אחזקה נמוכה ככל הניתן, רכב שלא מצפה לו מחליף בתקופה הקרובה.

כל זה בתקציב של עד 190,000 ש"ח.

רכבים שנפסלו כבר בעבר: פולקסווגן פאסאט (בגלל עלות האחזקה), הונדה אקורד ופורד מונדיאו (בגלל המחליפות הקרובות),

פיג'ו 508 (לא נוסעת), רנו לאטיטוד ("כי זה רנו"), במו 3 (יקרה).

אני אישית מנסה למשוך לכיוון המאזדה 6 אבל "היא עממית מדי". האם יש אוטו שהומצא שהייתם ממליצים לשים לב אליו?

מכוניות משפחתיות פרמיום גם יכולות לבוא בחשבון אם באמת יהיה שם שפע מקום לנוסעים מקדימה וגם מאחור.

המון המון תודה לכם חבר'ה

אני גם ממליץ לך לדחוף לו לראש את המאזדה 6 החדשה.

היא פשוט מיוחדת עם כמה שזו "מאזדה 6", היא שונה ומציגה רמה גבוהה ביחס לדורות הקודמים שגם היו מוצלחים.

גם כי התקציב הזה קצת נופל בין לבין וקשה לפגוע במשהו מתאים..

עריכה :

פלוס ענק ל-RS שמעלי.

אבל הבעיה היחידה שלה היא המראה...

פורסם

מה עם המאליבו החדשה?

2.0 ליטר מוגדש טורבו - 259 כ''ס!

אמריקאית ששווה בחינה...

ותשאיר גם קצת עודף מהתקציב

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם

אופל אינסיניה, שברולט מאליבו החדשה (לפחות על הנייר היא אמורה להתאים).

להוסיף עוד 10K ולקחת סופרב 2.0TSI. מומלץ לבדוק מתי נוחתת בארץ הוורסיה שלאחר מתיחת הפנים.

כך או כך זאת התמורה הטובה ביותר לכסף - בסכומים הללו. המונדיאו מוחלפת בקרוב מאוד - רק שתדע.

מצטרף להמלצה, אם כי היא לא התמורה הטובה ביותר לכסף באופן מוחלט.

אני הייתי מוסיף גם את המאזדה 6 החדשה:

- רמת אבזור דומה מאוד לזו של הסופרב הנ"ל. בנוסף, יש בה כמה מערכות אשר אינן קיימות בסופרב (עצור וסע, מערכת המתריעה על סטייה מנתיב, מערכת מניעת התנגשות במהירויות של עד 30 קמ"ש).

- עיצוב מרשים.

- ניהוג בין הטובים בקטגוריה.

- יחד עם זאת יש לציין כי היא לא ממש אמריקאית באופי.

בכל אופן, נסיעת מבחן תעזור לכם לברר האם היא מתאימה לכם או לא.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

כפי שכתבו מעלי, קודם כל צאו לנסיעת מבחן. על הנייר זה נחמד, אבל בשורה התחתונה רק ביקור באולם התוצגה ונסיעת מבחן יתנו לכם מושג ברור של מה כן ומה לא.

מוזר לי קצת שאבא שלך מאוד אוהב את המאליבו (שהיא אכן אמריקאית קלאסית, אך מכונית באיכות מאוד נמוכה ביחס למתחרות) ולא בודק קודם כל את המאליבו החדשה שהיא שיפור משמעותי לעומת הדגם היוצא (אפשר גם לקבל מחיר טוב אם לוחצים כי כבר הוצגה מתיחת פנים קלה לדגם).

גם האינסיגניה וגם הסופרב עברו לאחרונה מתיחת פנים ושני הדגמים יגיעו לכאן עד סוף השנה (או לפני). מונדיאו החדשה? נדמה לי שבפורד אפילו לא יודעים מתי בדיוק היא תושק באירופה בשל כל הארגון מחדש שהחברה מבצעת באירופה.

בקיצור, נשארנו עם מאזדה 6 2.5 ליטר ועם המאליבו החדשה (אם לא רוצים להמתין מספר חודשים לאינסיגניה ולסופרב). חוץ מזה, אולי אביך יופתע לגלות שהוא בכלל נהנה יותר מרכב מתנהג ומתקשר ואולי בכלל רכב מסגמנט אחר יתאים לאביך יותר בכל הקשור לשדה ראיה, מרחב, נכדים...?

פורסם

לאבי יש את המאזדה 6 החדשה רמת גימור פרימיום 185K , ברמה הזאת ישנם ג'אנטים גדולים יותר וחלון שמש, הרכב מרשים ורואים שהוא יותר יוקרתי מן המאזדות 6 ברמת גימור הרגילה.

אבי מאוד נהנה מן הרכב ואני ממליץ לך בחום לקבוע נסיעת מבחן.

מבחינת הרכב אתה מקבל תמורה מעולה(!!!) למחיר.

פורסם

גם האינסיגניה וגם הסופרב עברו לאחרונה מתיחת פנים ושני הדגמים יגיעו לכאן עד סוף השנה (או לפני). מונדיאו החדשה? נדמה לי שבפורד אפילו לא יודעים מתי בדיוק היא תושק באירופה בשל כל הארגון מחדש שהחברה מבצעת באירופה.

המאליבו עברה עדכון נוסף - בארה"ב. סתם לידע העצמי.

המונדיאו החדשה תושק בתערוכת פרנקפורט (ספטמבר הקרוב).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לגבי רכבים אמריקאיים העקרון אומר : ״ נגעת - נסעת״ ( מנסיון :-D :-D :-D ) מי דעולה לאמריקאית קשה לו לרדת

חפש מאליבו חדשה או ביואיק לה קרוס

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

אם לא מדובר בליסינג וגם בשל הנסועה הגבוהה הצפויה הייתי שוקל טויוטה קאמרי היברידית בייבוא אישי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם הוא טיפוס ״אמריקאיות״ הוא לא יתחבר לדלתא. אם כבר אז ביואיק לוצרן כמה שיותר חדשה או אולי קדילק ATS (נכנסת ב190? לא יודע)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...