Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול עברתי במנהרות הכרמל. ראיתי שהתשלום לקטע הוא 7.40 שח

למיטב זיכרוני לפני כשבוע או שבועיים המחיר היה 7 שח.

למייטב זיכרוני הם מקפיצים כל פעם בשלושים ארבעים אגורות כל שלושה ארבעה חודשים...

האם זיכרוני מדוייק או שהוא מתעתע בי? האם אני צריך לקחת כדורים לשיפור הזיכרון?

אם לא, אני מתכוון לבטל את המנוי שלי!

פורסם

צמצמתי את מספר הנסיעות שלי מכ-10 בחודש לסביבות שתיים. מקוה שאעמוד בכלך לאורך זמן.

החוצפה של העלאת מחיר כל חצי שנה עוברת כל גבול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התחיל ב5, היום 7.40, 2014 זה כבר 20 שקל, העיקר שזה בהדרגה, ככה זה פחות מורגש והם לא מאבדים לקוחות, שיטה שעובדת עם הסיגריות ועם כל דבר במדינה הזאת, גועל נפש.

פורסם

לי המנוי חוסך רק קצת זמן. לחברה שמפעילה הוא חוסך להעמיד שם קופאים. אני מתכוון לבטל את המנוי וכשאצטרך לעבור שם, לשלם לאדם. זה יצריך מהם להעסיק עוד אנשים. ככה עלויות התפעול שלהם יעלו. אם הם יייקרו שוב - פחות אנשים יסעו וההכנסות שלהם ירדו. אולי ככה יבינו. נכון שזה קצת דון קישוט אבל אם יצטרפו עוד אנשים אז תהייה לזה השפעה.

נמאס שכל פעם מעלים טיפה ואנחנו שותקים. וזה לא רק פה זה בכל מקום.

פורסם

אל תגיד אנשים ימשיכו. תגיד אני אמשיך.

יש אנשים שיסעו במנהרות גם אם יעלה חמישים או מאה שקל כי זה לא יזיז להם.

מצד שני אני מכיר אנשים שהפסיקו לנסוע במנהרות. בגלל המחיר.

אני מצמצם את הנסיעה רק למיקרים שזה ממש הכרחי לי. הארבעים אגורות האלה לא ישברו אותי אבל זה עניין של עיקרון.

הצרכנות העיוורת הזאת חוזרת עלינו בגדול. נשתוק והם ימשיכו להעלות מחירים.

זה לא רק במנהרות זה קורה בהרבה תחומים בארץ. ואנחנו שותקים ומקבלים.

אז די עם זה.

• תוכן חדש...