Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מחפש רכב בעיקר לסופי שבוע אבל לפעמים גם לנסיעה ביום-יום לבסיס או בערב שאני חוזר הביתה או ללימודים ככה שחשוב שיהיה חסכוני(דלק, טיפולים) ואמין

נסיעות בין-עירוניות אני חושב זה רוב השימוש

מחפש אוטומט בלבד

התקציב הוא עד 20 אלף

מקצת חיפושים מצאתי מספר דגמים תגידו לי את דעתכם עליהם ודגשים על דגמים ספציפיים שלהם

ואם יש דגמים אחרים אשמח לשמוע

1 - פונטו ספייס, ממה שראיתי אפשר למצוא מודל 2006/2007, ראיתי שיש כל מיני דגמים ביניהם Dynamic spice משהו כזה..אשמח לפרטים ומיקוד על הדגמים השונים

2 - יונדאי גטז, הבנתי שקצת פחות חסכונית בדלק..כמה זה משמעותי ? מה זה פחות חסכונית ? 1:10 ?

3 - פג'ו 206

דגמים בסימן שאלה כרגע:

4 - שברולט אוואו ? מומלץ /לא מומלץ ?

5 - רנו קליאו ?

מקווה שלא החסרתי פרטים

תודה מראש

פורסם

הפונטו אכן מומלצת,עדיף לחפש רמת איבזור ELX/DYNAMIC,כי היא חזקה יותר ויש לה גיר רציף שהוא עדיף מאשר הרובוטי בגירסה היותר פשוטה SX,והיא גם יותר חלשה עם 60 כ"ס.

הגטס האוטומטית לפני 2006 הייתה רכב לא חסכוני,ב2006 הרכב עבר שידרוג,קיבל מנוע 1.4 ונהיה יותר חסכוני,אבל לא ברמה של הפיאט,מה שכן הוא די זריז עם 97 כ"ס,אם אתה מצליח בתקציב שלך למצוא את הרכב אחרי שידרוג,תקבל רכב אמין ולא יקר לאחזקה,רק חפש רמות איבזור GLI/GLS.

הפיגו רכב נוח,עם מושבים נוחים,אבל הגיר האוטומטי לא הכי אמין,אם היה מדובר על ידני,הסיפור היה שונה,הרכב רגיש למי ברז ויכול לפתח חור בבלוק מנוע,צריך לבדוק את ידית האיתות שעובדת טוב.

האוואו רכב גרוע,לא בטיחותי,פלסטיק מקרקש,ורועש.

הקליאו כמו פיגו נוחה,מנוע ה1.4 יותר חזק משל הפיגו עם 98 כ"ס,אני עוד זוכר איך בתוכנית FIFHT GEAR הופתעו מהרכב הזה,אך גם פה הגיר נקודת החולשה שלו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתקציב שלך זה מאוד מאוד גבולי לגבי 2006 יש שם כמה רכבים אחרי מתיחת פנים עם מנוע 1.4 אבל GLF,או שתמתין ואולי תהיה מציאה,או שתחפש עוד רכבים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתקציב שלך זה מאוד מאוד גבולי לגבי 2006 יש שם כמה רכבים אחרי מתיחת פנים עם מנוע 1.4 אבל GLF,או שתמתין ואולי תהיה מציאה,או שתחפש עוד רכבים.

תודה רבה, מה לגבי דגמים נוספים ?

כי בסופו של דבר מה שאני יוצא מהדיון הזה זה שרק הפונטו ספייס רלוונטית..היונדאי גטז אני בודק כמעט כל יום מודעות ואין באמת משהו רלוונטי והפונטו אני צריך להתחיל ללכת לראות

פורסם
הפונטו אכן מומלצת,עדיף לחפש רמת איבזור ELX/DYNAMIC,כי היא חזקה יותר ויש לה גיר רציף שהוא עדיף מאשר הרובוטי בגירסה היותר פשוטה SX,והיא גם יותר חלשה עם 60 כ"ס.

הגטס האוטומטית לפני 2006 הייתה רכב לא חסכוני,ב2006 הרכב עבר שידרוג,קיבל מנוע 1.4 ונהיה יותר חסכוני,אבל לא ברמה של הפיאט,מה שכן הוא די זריז עם 97 כ"ס,אם אתה מצליח בתקציב שלך למצוא את הרכב אחרי שידרוג,תקבל רכב אמין ולא יקר לאחזקה,רק חפש רמות איבזור GLI/GLS.

הפיגו רכב נוח,עם מושבים נוחים,אבל הגיר האוטומטי לא הכי אמין,אם היה מדובר על ידני,הסיפור היה שונה,הרכב רגיש למי ברז ויכול לפתח חור בבלוק מנוע,צריך לבדוק את ידית האיתות שעובדת טוב.

הקליאו כמו פיגו נוחה,מנוע ה1.4 יותר חזק משל הפיגו עם 98 כ"ס,אני עוד זוכר איך בתוכנית FIFHT GEAR הופתעו מהרכב הזה,אך גם פה הגיר נקודת החולשה שלו.

--

ELX/DYNAMIC, הישנות אכן היו חזקות יותר. כמדומני עד 2002, מעבר לכך כמדומני אין הבדל בחוזק המנוע כי אם רמת הגימור גרידא , הרכבים הללו בדרכלל היו אצל יודעי דבר שניצלו אותם , ספק אם יש בימינו עוד כזסה המתפקד כראוי רכבים אלו הם כבר עם למצעלה מ 200אלף קילומטר וספק עד כמה עיפות החומר עוד הופכת אותם לראויים ולא כאלו עם בעיות כל יום שני ושלישי . המנוע אמנם היה חזק יותר מהרגיל אך עדין לא מנוע חזק פשוט גיר נפלא והגמים הישנים גם לא כבדים , אך אחרי כלכל הרבה שנים על הכביש גם המנוע מן הסתם חלש , למצוא כזה ראוי כמעט כמו למצוא מחט בערמת שחת

פורסם

כול רכב נחלש עם השנים,הELX/DYNAMIC נמכרה גם מעבר ל 2002.

הפיגו לא ממש עונה לדרישות שלך,היא הרבה פחות חסכונית מהספייס למשל,הגיר לא ממש אמין,הנוחות כמובן הרבה יותר טובה,מציע להריץ חיפוש בפורום,ממה שאני זוכר המשוב לגבי אמינות לא משהו.

פורסם

--------------------

בפורום אחר קיבלתי המלצה על אואו מבחור שטייל איתה כ 3 חודשים

פורסם

הפונטו אני רואה הרבה בדגם של ה dynamic שזה 16v..מה זה אומר ? צילינדרים במנוע ? זה דגם מומלץ ?

בנוסף המחירון 20 ל2006 ואני רואה הרבה שמבקשים סביבות ה-19 לפעמים אפילו מעל 20, הגיוני ?

תודה

פורסם

היי

עקב זה שאחותי עובדת בסוכנות רכב ויכולה להוציא לי הנחות אני יכול למתוח את התקציב קצת ל-25-27, מה מומלץ במקרה הזה ?

תודה מראש

פורסם

עלה אצלה גטס 2008 יד 2 מליסינג 99000 קמ

אם נכנס בתקציב ועובר בדיקות והכל נראה לי אני הולך על זה

איך נשמע ?

• תוכן חדש...