Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הסיבה ששאלתי לגבי שטיפת הכלים - אני ימני, ומחזיק את הסקוץ׳ בשמאל. ככה בטבעי. שמתי לב לזה, היה נראה לי מוזר, ניסיתי להחליף, הרגיש לי אותו דבר בדיוק. מאז אני מגוון מדי פעם כדי לא להתקבע.

אתה לא מחזיק את הסקוץ' בשמאל, אתה מחזיק את הכלי (של האוכל) בימין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

721.

תמיד שנאתי להתפרץ באמצע שיחה. תמיד היה לי מה להגיד אבל נראה לי כל כך לא מנומס פשוט להכנס באמצע, אז החלטתי שאקרא עד הסוף ואז אשפוך את כל מה שיש לי לגובב, אז חיכיתי, וקראתי, כל יום, מודה, לפעמים קפצתי כמה עמודים.

סוף סוף סיימתי, אפילו עשיתי ריפשרש ולא נוספו תגובות שמהן אתעלם. עכשיו אין לי מה להגיד. ס'עמק.

עריכה: 722

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כבר שבוע שאני מדבר בטלפון עם בחורה נחמדה שהכירו לי, היא חכמה, מצחיקה ושנונה, בקיצור אחלה בחורה.

כבר בדקה הראשונה בשיחה הראשונה הבהרתי לה כמה אני אוהב בעלי-חיים וקשור לחיות שלי, והיא לא רמזה שזה מהווה מבחינתה בעייה.

השיחות זרמו והיתה כימיה מסויימת, כל זה עד לפני שעה שהיא זורקת לי "אתה יודע, בשביל שזה יעבוד ביננו אתה תצטרך למסור את החתולים, אני די נגעלת מהם", באותה שנייה זה בא לי בשוק כי לא צפיתי ממנה את המשפט הזה, אבל אחרי שנייה האינסטינקט התחיל לעבוד (זאת לא הבחורה הראשונה שאמרה "זה או אני או החיות") אמרתי לה "תקשיבי, אין אפילו מצב שאני אשקול לחשוב על הנושא, ומבחינתי אם אני צריך לבחור, החיות שלי שוות לי הרבה יותר ממנה", אז היא נעלבה וניתקה, 5 דקות אחרי זה מקבל ממנה SMS שאומר שמבחינתה אני יכול להתחתן עם החתולים שלי, לא השבתי לה מפני שלא ממש היתה סיבה להשיב.

עכשיו היא מנסה כבר פעם שלישית להתקשר אלי ואני מסנן אותה, מה כבר יש עוד להאמר ביננו?, ואני לא ממש מכיר אותה מספיק זמן בשביל להכנס איתה לוויכוח שיירד לפסים אישיים.

אוף, מה נסגר עם הבנות היום.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תענה ותגיד "מייאו".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עכשיו המתווכים יעשו זאת ביתר שאת.

אני מקווה שלא נתת בלעדיות למתווך מסויים. הם מבטיחים הרים וגבעות, במקרה הטוב תקבל דיונות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי אצל סבא שלי, כנראה יש שבר קטן.

זה היה די ברור אני בקושי דורך על הרגל, הוא אמר לי לא לעבוד אבל אנחנו באמצע ואני לא יכול להבריז באמצע (מחר אני איזה לעלות את הנושא).

שי נראה לי שזה סימן ממנה שהיא רוצה לעלות שלב, תזמין אותה ותעשה לה הכירות עם החתולים ותחביב אותם עליה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
ניטש,

אפשר להשתמש באבוקדואים האלו לאינתיפאדה ה3.

[ATTACH=CONFIG]369488[/ATTACH]

יפים דווקא. עטוף בנייר עיתון ותן להם לנוח.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני זקן מידי למשחקים הללו, אולי אם הייתי בתחילת העשרים שלי, אולי.

פעם בחורה שיצאתי איתה ושנתנה לי אולטימטום דומה אמרה לי "איך אתה יכול להעדיף את זה (והצביעה על החתולה שלי) עלי?" אז אמרתי לה שלחתולה יש 8 פטמות ולה יש רק 2, ושהיא מוזמנת לעשות את המתמטיקה בתחנת האוטובוס שמתחת לבית שלי".

פורסם

קיוביקלס, או קוביות משרד:

קומה אחרי קומה, בניין אחרי בניין - הכל אותו דבר, הכל אותו פרצוף, קלסרים אפורים כאלה עם תמונה של הילד וצעצוע קטן לתת ייחוד. זה עשה אותי מדוכא...פעם גם הלכתי לאיבוד בחלל כזה, ממש הרגשתי בתוך מבוך עכברים. ניסיתי לרחרח אולי יש גבינה, אבל לא הייתה... הכל אותו דבר עד אינסוף.

טפי עליך, זאת מחשבה שרצה לי בראש כבר כמה שבועות, שמה שאנחנו קוראים לו הייטק זה קופי פייסט , לא שונה בהרבה מאותו המפעל שבו כולם עומדים ולוחצים על כפתור כדי להטביע מספר בתוך לוחית רישוי. הכול אותו הדבר, כולם חושבים שהם יחודיים אבל בעצם הם אותו הדבר. בימים האחרונים יותר ויותר עולה לי הצירוף לראש שמרגיש לי כאילו הוא מתאר טוב את החיים בהייטק, "בינוניים וסבירים" אולי אולי "בינוניים וסבירים פלוס".

ואז אמא חופרת על לימודים , לך תלמד, לך תלמד. למה? כדי שיהיה לך יותר קל למצוא עבודות. כדי שיהיה לי יותר קל להיות "בינוני וסביר", ואני אחשוב "וואלה, מה קרה לכם אני מרוויח מלא כסף, 20 אלף שקל , 23 אלף שקל. ויש לי אוטו ליסינג , אבל לא סתם , קיבלתי אחד מיוחד - לא כול הקורולה והאיי30". אבל מה קורה בסוף , בתנאי שאני נשאר רווק (וכרגע טוב לי ככה, יש חברים הטוענים שיש לי איזו הפרעה חברתית), זה שאני מתעורר בבוקר -> נוסע לעבודה -> מעביר את כול היום -> חוזר הביתה -> שורף כמה שעות והולך לישון.

שנה שעברה כשהתאמנתי באופן רציני הייתי חיי בלופ של בוקר->עבודה->בית לכמה דקות-> מכון כושר->בית -> מתקלח ואוכל משהו -> מעביר שעה מול המחשב ונרדם.

אז כן, הייתי שמח יותר, אבל היה לי חסר משהו, זמן פנוי.

עובד הייטק רגיל == בינוני וסביר

עובד הייטק שמתאמן בצורה רצינית == בינוני וסביר אבל בקטע טיפה שונה ומשלה את עצמו שהוא לא בינוני וסביר.

אז אמרתי לה שלחתולה יש 8 פטמות ולה יש רק 2, ושהיא מוזמנת לעשות את המתמטיקה בתחנת האוטובוס שמתחת לבית שלי".

בכיתי מצחוק.

זאת הדרך להתנהג לנשים כאלה, שטלתניות ומגעילות.

722 מזכיר לי את הגרסא המיוחדת לבנץ SLR.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

דוד, אני אמנם פסיכולוג מוסמך בעיקר בעיני עצמי, אבל יש לי קצת ניסיון בעניינים האלה. מציע מרשם, קח את זה עם קורט מלח. בגלל שאתה מתעסק במחשבים הכנסתי את זה לנוסחה, אתה מוזמן להעביר את זה לנתונים שהאקסל יודע לקרוא:

קח לפחות שלוש משכורות חודשיות שלך ושרוף אותן על טיול של מינימום 4 חודשים בלפחות 2 מדינות.

שום דבר לא כאן בארץ לא יברח, להיפך.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

בכל העבודות נכנסים לשגרה מדכאת. בכולן מתעסקים עם אנשים נחשים/סכסכנים/סתם רעים. בהייטק אתה לפחות מתוגמל מספיק בשביל להנות כראוי מהזמן שמחוץ לעבודה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

גיא - זה פשוט לא נכון. מחשבה תבוסתנית שמובילה בדיוק למצב שאותו אתה מתאר.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...