Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תקראו סלקטיבית. לא אמרתי שאי אפשר להיות מאושר, או סתם להנות, בעבודה בחברות גדולות או במשרדים משמימים. יש מי שזה מתאים לו. גם לא אמרתי שהכל שחור לבן, או שכיף או שסובלים, ברור שיש שגרה.

מה שכן אמרתי, זה שמי שמעיק עליו המצב ולא מוצא את מקומו, בין אם זו פוליטיקה ארגונית מוגזמת ובין אם זה להיות בורג קטן, מי שהמחשבה הזו לא עוזבת אותו ונגררת גם לחייו שאחרי העבודה - יש פתרונות, לא הכל זה ככה. לפעמים מבפנים קשה לראות שיש עוד מבנים ארגוניים ועוד מקצועות שמתנהלים באופן שונה לגמרי. לפעמים כ״כ מתרגלים או מתקבעים במחשבה שלא רואים שאפשר לשנות את המצב הקיים במקום העבודה.

אחלה יום שיהיה, אני בדרך לשדה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוקר טוב למשכימי קום, בוקר טוב לוקו ומזל טוב ללוקוקידס! ומאחל גם לך המון שעות מנוחה מהם! :wink:

התעוררתי לקרוא את הידיעה הזו, ידיעה ממש מטומטמת (לא בגלל הידיעה עצמה, בגלל מה שהם עושים) אבל כשראיתי את הסרטון לא הייתי מסוגל ופשוט נפלתי מצחוק.

פורסם

תודה לכתבנו zx, ולידיעה שהתקבלה זה עתה מתכנית הבוקר של אורלי וגיא:

מיקו המיתולוגי הגיש תביעה ע"ס 50 אל"ש נגד התאגיד מק'דונלדס בטענה

כי אלו לא פנו אליו ולא ביקשו את אישרו כאשר לקחו סצינה בכיכובו מצ'רלי וחצי

ועשו בה שימוש כפרסומת.

מיקו הגיב "חשבו שבגלל שאני גר בירוחם אז אני בטח לא אעשה שום דבר בנידון".

בחייאת מיקו, 50 אל"ש? ...זהו? אתה הרי נהג משאית מובטל, דמות מיתולוגית

בקולנוע הישראלי, פגעו בזכויותיך וזה מה שאתה תובע?

בנימה רצינית יותר, בושה לתאגיד ענק על התנהגותם.

Gn'f'R

פורסם

Zx

כל פעם שאני רואה את הכינוי זה מזכיר לי סיפור אישי שבזכותו אני היום נמצא איפה שאני נמצא.

לפני 4 שנים ברחובות הייתה וולקן לבנה עם שני פסים אדומים לאורך הרכב. כל יום שהלכתי לעבודה עברתי לידה, זה התחיל עם שלום, שלום ואז עם הזמן התחלנו להסתכל אחד על השני במבט עמוק ופנימי.

יום אחד ראיתי שמשהו קרה לה, היא הייתה פתאום נראת לי שונה. אני קולט שעל החלון האחורי מודבק שלט "מוכרים אותי", באותו בוקר איחרתי להסעה בגלל רצון להכיר אותה לעומק.

" איך לעזעזל קניתי לפני חצי שנה ווגית?" שאלתי את עצמי, הווגית הזאת ששתתה ממני את כל הדם ונגסה בי עמוק, עמוק כל פעם שחשבתי על מישהי אחרת. עד כדי כך הווגית הייתה קנאית שהיא דאגה שלא יהיה בכיסי כספים שיובילו אותי לבגוד.

בזמן שאני מגיש בקשה לרבנות הווגית חוטפת מחלה קשה במערכת מוטורית חיונית שעלותה כמה אלפי ש"ח. :-(

יש תמיד את הרומן עם ההיא שאתה יודע שאתה מאוהב אבל זה לא יכול לעבוד ותמיד ישאר בגדר סיפור רומנטי פנימי.

לאחר כמה חודשים השכן שלי ברחובות מתחתן עם המלכה ומביא אותה לחניה ליד הווגית שלי. אין יותר טוב מלהסתכל מהחלון ולראות את שתי נשות שלך אחד ליד השניה :-)

תגידו שזה לא היה סימן שהרי מה הסבירות שדווקא השכן שלי יקנה אותה?

באותה תקופה החלטתי שיותר אני לא מתברבר יותר מידי ולא אתן לעצמי לאבד חלומות ואהבות.

התגרשתי מהווגית והדבר הטוב שקרה מאותה ההחלטה שלא להתברבר אלא להיות יותר החלטי היא שהייתה בחורה (אמיתית) בעבודה שלא יכולתי שלא לחשוב עליה בכל זמן נתון ועוד מבלי להכיר אותה יותר מדי.

הבחורה הייתה תפוסה אבל בהזדמנות הראשונה אמרתי לה את מה שאני מרגיש והיום אני נשוי +1 באושר ועושר :-)

שיהיה לכולנו יום נעים וכמו שאומרים יום שלישי פעמיים כי טוב.

החיים הם כמו....

פורסם

לוקו תודה, אני משתדל להביא את הסיפורים הטובים, החמים והמעניינים ביותר לגיבוב! ;)

V היה כיף לקרוא את הסיפור שלך! אני חושב שהzx הזו עברה לחיפה (או לפחות הייתה שם לפני שנתיים, פעם אחרונה שראיתי וולקן כזו).

פורסם
תזמין מלאי של דילדו מחו"ל במחיר נמוך. פעם הבאה שהפה פתוח, הנח שם את הדילדו ולך לדרכך.

חחחחח האמת שחשבתי פעם לנסות לשחק קליעה למטרה עם בייגלה

אצלי כולם יודעים, הכלב זה כמו הילד שלי, ומאותו קו מחשבתי אני לא אמסור אותו בשום מצב.

גם אצלי הם ככה, ואשתי פעם פחדה מכלבים ולא אהבה אותם, הבאנו אחד קטן ובהתחלה היא חשבה שהוא יהיה בגינה, עד שהיא ראתה אותו, חודשים הוא ישן איתנו במיטה על החלק העליון של הכרית.

אח"כ הבאנו עוד אחד.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מישהו יודע מה עם המסלול בכוכב יאיר?

יש יום מסלול בשישי הקרוב. שני מקצים של שעתיים, מקסימום 10 רכבים בכל מקצה.

החיים הם כמו....

פורסם
לוקו תודה, אני משתדל להביא את הסיפורים הטובים, החמים והמעניינים ביותר לגיבוב! ;)

V היה כיף לקרוא את הסיפור שלך! אני חושב שהzx הזו עברה לחיפה (או לפחות הייתה שם לפני שנתיים, פעם אחרונה שראיתי וולקן כזו).

לא יודע אם אנחנו מדברים על אותה אחת, אבל הייתה לי אחת לבנה בתקופה המדוברת. פסים אדומים לא היו לה :screwy:

זאת עם הפסים האדומים עמדה למכירה באותה תקופה שקניתי את שלי (לפני 3 וחצי שנים) אבל הייתה גמורה ודרשו עליה מחיר לא הגיוני בעליל.

יופי. עכשיו אני מתגעגע...

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני לא יודע לאיזו אתה מתכוון אני יודע על 2 לבנות עם פסים אדומים. אחת מחיפה לפי מה שזכור לי, ייתכן ואני טועה אבל אני כמעט בטוח שהיא מחיפה, ועוד אחת מהמרכז שעברה השתלה בתוך גדר הפרדה לפי מה שסיפרו לי.

פורסם

בשורה משמחת! יש לנו חבילות לטומורולנד. מי שרוצה פרטים שישלח לי הודעה פרטית. המחיר לא זול...

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
יש יום מסלול בשישי הקרוב. שני מקצים של שעתיים, מקסימום 10 רכבים בכל מקצה.

עלויות? מול מי?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...