Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דלת למשרד, אני סוגר אותה כשלפעמים אנשים מחליטים שזה סבבה לנהל ויכוח קולני במסדרון, ושהמקום הכי מתאים זה ליד הדלת שלי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הגיע השלב של היום שבו אני נרדמת מול המחשב. אם רק הייתה לי דלת שאני יכולה לסגור, הייתי נרדמת על השולחן מיידית.

אחד לאחד מה שעובר לי בראש. ועוד אני צריך לכתוב עכשיו איזה מכתב למישהו באפל, אני עוד שניה נרדם.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

פלויד זה רק לבוקר וגם שמעתי אוצתו כבר פעמיים, עכשיו משינה אחרי זה דייר סטרייטס

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אנשי האופן ספייס, זה לא מוזר לעבוד ככה?

יש לי חבר שהרבה זמן נדנד לי שאבוא לבקר אותו בעבודה, אני לא איש של עיר ולא של הייטק ולא מסתובב במקומות האלו, הוא רצה שאבוא לראות איך הוא עובד ואת הצוות שהוא אחראי עליו. שהוא קיבל קידום ומשרד חדש כבר לא הייתה ברירה, הייתי באיזור וקפצתי לקפה, נכנסים. כבר בכניסה הוא פותח דלת צדדית ומצביע על כמה ארונות מלאי קופסאות מהבהבות אורות "כל זה שלי, באחריותי" וזרק איזשהם מספרים שבטח מרשימים את מי שמבין, אני לא הבנתי כלום חוץ מזה שזה המון שרתים ומחשבים עם הרבה מקום. ואז הגענו למשרד החדש, טוב נו, ה"משרד" החדש. כל העובדים בקומה היו בקוביה קטנה וחלקם ללא חלונות משלהם, הייתי משתגע ככה. אבל ה"משרד" שלו הוא קוביה פינתית בגודל של ארבע קוביות רגילות עם חלונות שבאמת אפשר לפתוח.

הוא באמת מוכשר במה שהוא עושה, וגם מנהל לא רע בכלל אני מניח ואולי אפילו מקבל סיפוק מהעבודה והאתגרים שלה. אבל אם אלו הקידומים שלכם, אני עובר לריינג'ר של רופני, שם לפחות אם אתה מחטט באף אז רואים, אבל לא אכפת. (רציתי לכתוב לאף אחד לא אכפת, אבל זה טיפשי).

רופני אם אתה רוצה יש לי דיסקים כפולים שאני יכול לתרום לך.

פורסם

קוביות זה לא אופן ספייס.

אני לא הייתי עובד באופן ספייס.

למעשה עבדתי ככה בצבא למשך תקופה (אופן ספייס אמיתי), עד שהחליטו על שיפוצים, אז סחבק רתם את (אפס) כישורי האדריכלות שלו ועיצב שיפוץ שבמקום אופן ספייס יהיו קוביות בגובה 1.8 מ'.

עכשיו אני עובד במשרד, עם דלת, ושותף לחדר.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם כבר אתם במצב רוח נדיב היום, אני אנסה את מזלי.

האלבום "appetite for distruction" שלי החזיר את נשמתו לבורא אתמול,

הוא קיבל שריטה עמוקה.

מי מכם שיש לו את האלבום ומוכן לוותר עליו/למסור אותו לאימוץ/לגייס אותו לצבא לוקו,

אתם יודעים היכן למצוא אותי.

תודה!

Gn'f'R

פורסם
אה סורי, אופן ספייס זה בלי קירות בכלל?[ATTACH=CONFIG]369481[/ATTACH]

חלק מחשיבים את הקוביות כתת-שיטה של אופן ספייס, אני לא.

מצד שני גם לא יצא לי לעבוד בקוביות בגובה נורמלי (נניח 1.2 מ'), אלא רק כאלה של 1.8 מ' שזה הרגשה של חדר בלי דלת.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

גם אני עם קוביה גובה 1.8 (לא יודע כמה באמת, אבל מעל 1.7 מטרים), אבל יש לי חלון מול העיניים (כן , יש איזו רבע שעה מציקה שבה אם החלון פתוח אז השמש מסנוורת).

זה נראה לי עדיף על לחלוק משרד עם עוד מישהו.

וגם הקוביה שלי די גדולה, 2.5 על 2.5 בערך, אולי אפילו יותר גדולה, אני לא באמת צריך את כול השטח הזה.

חבר ביקש שאני אעזור לו להזמין מחשב נייד מחו"ל ואין לי כוח, ובכלל עדיף לו להזמין בארץ אבל הוא משוכנע שבחול הוא יקנה בהרבה פחות, דרך איביי. והנה יבוא דוד וינפץ לו את האשלייה הזאת. אני הזמנתי פעם וקיבלתי רשימת מיסים (נכון שאין מכס אבל מס מחשב / מס אחסנה / מס שקר כולשהו / .... , חטפתי כמעט 1000 שקל קנס...)

אין לי כוח לעזור לאנשים, במיוחד לא בדברים שאפשר למצוא ממש מהר בגוגל, לחשב בעצמך ולהבין.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

דווקא לא אכפת לי לחלוק משרד עם עוד מישהו, זה שימושי לפעמים.

לא היה רע לי בקוביה גבוהה, חוץ מאשר רעש, במובן הזה משרד עדיף פי כמה וכמה.

יש לי חלון מאחוריי עם תריסים סגורים כל הזמן.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לי יש קוביה של מאה דונם, ארבעה כיווני אוויר, ורדיו (שמחובר למערכת כריזה) תענוג.

החלפתי בטריה באייפון, לעזאזל מה זה הברגים הקטנים האלה (בהשוואה לבוקסה 3\4 שהיא בין הקטנות שאפשר למצוא אצלנו), לא עושה את זה שוב !

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

זוכרים שסיפרתי לכם על ההוא שמנצל אותי להוציא את הילדה

שלו מהגן מידי פעם?

הוא התקשר אלי וסיננתי אותו מספר פעמים, לאחר פרק זמן התקבלה

הודעה בוואטסאפ:

"הי ערן, אתה יכול לקחת את ש' מחר בבוקר לגן?"

התחלתי לקלל עם עצמי, עמד לי על קצה על הלשון להתפוצץ עליו

ובסוף יצאתי מתחנגל ושלחתי לו:

"בסדר, תשים אותה אצלי ב 07:30".

כמה דקות של שקט ואז הודעה נוספת ממנו:

"אפשרי ב07:15?"

כוסאימא שלהם בני ז ....ת .איזה פארש יצאתי.

Gn'f'R

פורסם

אני לא עובדת באופן ספייס - הכל אצלנו מחולק לחדרים ויש לי חדר לבד ליד החדר של הצוות שלי - פשוט אין לו דלת :)

לגבי ויכוחים קולניים -

בפעם הראשונה שמישהו עושה משהו בסגנון אני מבקשת בנימוס להנמיך את הקול \ ללכת למקום אחר \ אם זה בחדר הישיבות לידי אני פשוט הולכת וסוגרת להם את הדלת.

בפעם השניה זה הופך לצעקה חצי הומוריסטית

בפעם השלישית זה הופך לצרחה לסתום את הפה

הגעתי למצב השלישי אולי פעמיים.. הרוב מקבלים בהבנה את זה שאומרים להם שהם מפריעים.

• תוכן חדש...