Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזל שיש לי את היאריס, בחיים לא הייתי מצליח לרדת ברגל עם הרגל אבל היא כבר יותר טוב.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אגב, לקחתי לעובדה חולצה של סוף ט׳, אף פעם לא לבשתי אותה האמת, היא לא עלתה עלי.

תמיד הפריע לי שכתוב מאחורה ״מחזור צ״ד האגדי״ מה אגדי בנו ? סתם חבורה של חארות כמו מי שהיה לפנינו (חוץ מדיויד) ובדיוק כמו מי שיבוא אחרינו, טוב נו שאני חושב על הבנות שהוציאו אותה אני מבין למה כתוב ככה.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם (נערך)

עדיין לא הבנתי כלום...

שני פילים ורודים על עץ תותים מתחמקים מלמה חמה.

אני רק יודע שבתיכון שלי הייתי מחזור א'. מה זה צ"ד?! בטח תמונת

המחזור שלכם תלויה בחדר של אב הבית.

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם

עוד אשובה בגיבוב עתיק...לה לה לה לה לה לה לה

טי ני ניי ניי טי נה ני נה ני נה ני והזמר בי בם בים בם בם.

איך הולך השיר הזה? ...

Gn'f'R

פורסם

יש איזה שוטר שבא לשתות פה קפה כל הזמן, באמצע מקמרת הוא עוזב הכל ושותה קפה, היום החמור החליט להכציד את הניידת מאחרי הריינג׳ר נכנסתי ביקשתי יפה שיזיז את הניידת והוא התחיל לעשות עלי שרירים ולצעוק מה אתה מפריע לי, מה זה החוצפה הזאת, אני מסתכל עליו ואומר לו שוב ברוגע תזיז בבקשה את הניידת היא מפריע לי לצאת והוא בשלו.

הורג אותי שאנשים שמגיעים לפה (ומגיעים הרבה) שוכחים שזה מקום עבודה ומפריעים להתנהלות התקינה של המקום (וממש בקטע של לחסום טרקטורים וכלים) הבעיה שהבוס (שכולם באים לבקר אותו) לא אומר כלום.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...