Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

השעון הזה הוא לא יותר מהצהרת סטטוס.

אני מנסה לדמיין את התחושה הזו של לקנות שעון במאתיים אלף שקלים ורק

כי אני יכול, אני בטוח שזה עושה נפלאות לאגו.

אני אמשיך לשאול עוברי אורח מה השעה.

Gn'f'R

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

"מה אתה רוצה?" / "מה אתה רוצה לעשות בעתיד?"

שאלות שאני שונא. הם מעצבנות אותי ומכניסות אותי לדיכאון.

אני לא יודע מה אני רוצה, אני חי על חלומות שווא, פשוט ממשיך בכוח האנרציה והעובדה שאין משהו אחר שהוא הגיוני לעשות.

אני יכול לענות שאני רוצה 911 , אבל זה לא רצון חזק , אם היו מציאים לי לא הייתי מתנגד אבל זאת לא המטרה העיקרית שלי.

אין לי מטרה עיקרית.

סעמק, דווקא עבר עלי יום טוב, איך שיצאתי מהעבודה הרגשתי שמשהו מגיע, ואיך שהדלקתי רדיו התחילו דיון בנושא.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

דוד, עלה צפונה, בוא לבירה. לא רוצה? סבבה, לך תקרא את אליס בארץ הפלאות, בחייך. אני רציני, בנוגע לשני הדברים.

לעשות כלים, זו אולי ההגדרה שנשמעת הכי יצירתית לפעולה הכי בנאלית. אני מעוניין לבחון משהו שמטריד אותי קצת, אנא הואילו לציין שלושה פרטים: ימניים או שמאליים, איזו יד מחזיקה את הכלי ואיזו את הסקוץ׳, והאם מסתדר לכם להחליף ידיים. הערות בסגנון ״יש לי מדיח״, ״יש לי אישה״, ״אני משתמש רק בחד״פ״ יתקבלו בבוז קל.

הדבר שאני הכי אוהב בחורף הוא גולדסטאר בטמפרטורת החדר. היא מסתדרת עם זה מצויין, וגם אני. זה בול. כאן בצפון היא אפילו קצת קרה מדי, אבל עדיין נהדרת. עם השנים אני חושב יותר ויותר שבירה טובה נמדדת בטמפרטורת החדר, כי בירה קרה ביום חם תמיד תבוא טוב.

קפץ עלי פרץ נוסטלגיה, הורדתי אלבום שלא שמעתי כבר איזה 20 שנה, Tuesday Night Music Club של שריל קרואו. עזבו את זה שהייתי מאוהב בה בטירוף, ויש שמועות שקלפטון נתן שם, זכרתי אותו בתור אלבום מעולה. שיר ראשון - נפלתי מהכיסא! פצצה. ההמשך - הרבה פחות טוב, יש כמה יציאות טובות, אבל סה״כ אלבום די זבל. אני חושב שמעולם לא נתקלתי בשיר כ״כ מבטיח כשיר ראשון ואכזבה כזאת גדולה אחריו משאר האלבום. הנוסטלגיה מתעתעת.

הנה הוא, השיר הכי טוב באלבום וזה שרץ אצלי בריפיט כבר כמה ימים, למעשה תוך כדי שאני כותב אני כבר מחבר את המחשב למערכת (בלוטות׳, אני מודרני) והולך לשמוע אותו ברגע שאמצא את הלינק.

חוץ מזה, תראו על מה היא מנגנת:

crow.jpg

IMG_0266.jpg

sherylTele7a.jpg

עכשיו אם תסלחו לי מצאתי פורום של בנות מנגנות על טלקאסטר.

עריכה אחרונה על ידי אנלוגי

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אני מעוניין לבחון משהו שמטריד אותי קצת, אנא הואילו לציין שלושה פרטים:

ימניים או שמאליים, ימני

איזו יד מחזיקה את הכלי ואיזו את הסקוץ׳, ימין סקוץ' שמאל כלי

והאם מסתדר לכם להחליף ידיים. לא ניסיתי, לא נראה לי

אני בצפון, באיזור חיפה. זה אתה באיזור לא ידוע. בירה זה נחמד אבל אני הפסקתי לשתות לפני מספר שנים, אם זה מעניין אני אגובב על זה.

- By lifting money bags

פורסם

ימני, סקוץ' ביד ימין כלי בשמאל. אבדוק הערב ואדווח לך מסקנות.

שריל בחורה לעניין. תראה חבורה של אנשים בוגרים ומוכשרים עומדים סביבה ומריצים את הידיים באלגנטיות על הכלי שלהם.

http://www.youtube.com/watch?v=rhIp2M_2UMA

דויד, גובב לנו קצת על הבירה, זה מעניין העסק הזה.

פורסם

שריל הזו פצצה ..

ועוד איך שהיא מנגנת בכלל 8)

עמדתי היום בסופר בשכונה, וזה שעמד לפני דיבר עם אשתו, לא נגענו:

הוא: ראית איך העלן (ככה הוא ביטא את השם וודי אלן) ההוא אנס את הילדה שלו?

האשה: כן גועל נפש, האשכנזים האלה חיות

הוא : העיקר על אייל גולן התנפלו בתקשורת.

האשה: מה אתה רוצה? הוא בטח מתחנגל עם אחד הכתבים בגלל זה לא עושים לו כלום.

זה מה שנקרא epic face palm moment

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

כמו הרבה מעשנים גם לי יש קיבעון לגבי דברים מסויימים, במיוחד שקשורים לעישון.

מאז שפעם קניתי מצת מיני BIC אני מכור, קשה לי עם מצתים אחרים, זה נורא בשבילי.

בספטמבר חזרתי מארהב עם שלישיית מצתי ביק קטנים, לא קניתי יותם כי לא הייתי בטוח אם אני אוכל להעביר למטוס.

אחת נגמרה, השניה נאבדה והשלישית מתפקדת , אבל אני לא יודע כמה זמן היא עוד תחזיק.

יום אחד ישבתי אצל חבר-קצין ושכחתי אצלו את המצת, לא היה לי איך לקחת אותה ממנו אז קניתי ביק מזוייפת , זה היה אסון, למזלי אחרי ארבעה ימים הוא חזר הביתה לאפטר וקיבלתי אותה חזרה.

מאז אותו מקרה אני מחפש איפה לקנות כאלה ולא מוצא, לא בפיצוציות , לא בסופר הערבי שתמיד היה לו, לא ראיתי בסופר גדול.

היום נשברתי והזמנתי מאיביי, מאוסטרליה.

אם זה יגיע בקלות אז בטח אזמין שוב.

דויד, גובב לנו קצת על הבירה, זה מעניין העסק הזה.

גיבובירה:

בשנותי הצעירות יותר עבדתי בפאב, בהתחלה בתור שותף כלים ואז בתור טבח. מגיל 18 שתיתי שם כמו ילד גדול, הייתי עובד מלא.

באיזשהו רגע יצא שאני הייתי הטבח היחיד בפאב או שהייתי עושה משמרות עם עוד חבר (א') שהיה מגיע לכמה שעות, ועבדתי שישה פעמים בשבוע, בכול ערב בשבוע חוץ מבראשון.

אני לא יודע מתי הגעתי למצב הזה אבל יצא שהייתי שותה כול יום, ימי ראשון כשלא הייתי עובד הייתי יוצא עם איזה חבר לפאב באיזור תעשייה ביישוב הסמוך וזורק איזה 200-250 שקל על אלכוהול. בתקופה שבה עדיין "למדתי" בבית הספר - הגרשיים שם כי לא בדיוק הייתי מגיע לשיעורים - הייתי מגיע בבוקר ולפעמים שותה כמה שלישים (ד"א השיעורים נעשים מעניינים יותר כשאתה שותה קצת לפני).

בקיצור אני רוסי והייתה לי קיבולת, והיה לי די כיף.

סידרתי לחבר (ב') (שעכשיו קצין) לעבוד איתי בתור עובד מטבח, בתכלס עשינו צחוקים אבל גם את העבודה כנדרש.

בתקופת המונדיאל של 2010 בעל הפאב החליט שצריך לפתוח גם בצהריים והוא החזיר גם את חבר (א') שיעבוד קצת , זה היה מעולה, אני אז כבר הייתי על תקן כולבויניק הייתי מברמן/ממלצר/טבח/מה שצריך.

בפועל מה שקרה זה שאף אחד לא היה מגיע בצהריים, אז היינו שותים מלא ומזמינים עוד קצת חברים ואני הייתי בדרך כלל ממשיך לשתות גם לתוך המשמרת לילה.

נראה לי שגם שם מתחילה התקופה שבה הייתי מזמין פעם בשבוע בקבוק אלכוהול למטבח (בעיקר ליקרי שמנת בסגנות בייליז/אמרולה וכול החברה) שהיה נגמר תוך גג שלושה ימים (חוץ מדרמבוי קרים שהתקמצנתי עליו ושתיתי במשך יותר משבוע), כול האלכוהול הזה הגיע בנוסף לבירות וצייסרים מיצים מחוזקים (סאותן קומפורט עם מיץ תפוחים זה אשששש) ומנות אלכוהול שונות , כול זה לרוב ללא תשלום.

טוב, הנקודה היא שהייתי שותה מלא, לא רק זה, במקום לשתות רד בול וחבריו כדי להתעורר הגעתי למסקנה שאם אני שותה שליש בשלוק אז אני מקבל בוסט רציני לאיזה 15-20 דקות. ד"א פעם שתיתי חצי טובורג בשלוק בזמן של 6.06 שניות , יש יותר טובים אבל זה גם לא רע.

בתאריך 26/06 בשנה לא זכורה - כנראה 2010 - היה לי שבוע קשה עם הבטן, שילשולים וכול הדברים הטובים. כמו עם סיגריות, זאת לא באמת סיבה להפסיק לשתות נכון? נסעתי עם ידידה לבית המרזח, הידידה דרך אגב הייתה ממש שמנמנה אבל עם חזה גדול ויפה, היא הסיעה אותי לשם. התלהבתי שיש פאולנר בכוסות של ליטר , אז הורדתי 2 ליטר על בטן ריקה בבערך שעה~ כשבאתי להזמין את הליטר השלישי (לא כול האלכוהול עלה עדיין לראש) הברמן החליט שהוא לא מוכן שאני אשתה פאולנר כשיש להם עוד שלושים בירות מהחבית, אז הוא התחיל לנסות עלי בירות אחרות והביא לי מלא טעימות , כול אחת באיזור ה70-100 מ"ל (נראה לי הרבה) בסוף הוא לא הצליח לשכנע אותי ושתיתי עוד חצי פאולנר. ד"א בבית המרזח באותה תקופה לא היה אוכל והיו רק בוטנים. הידידה התחילה להיראות ממש טוב, אבל ממש ממש טוב. מפה לשם אני לא בדיוק זוכר את ההמשך, רק ב"צילומי מסך" אני זוכר שנסענו הביתה והייתי כבר גמור, היא נסעה ממש לאט ואני התחלתי לקבל סחרחורת מהעמודים לצד הדרך, עצרנו ליד הבית שלה, והנה אתם מצפים לשמוע על איך דוד עשה את הבחורה הזאת - אבל לא, האמת שאני לא יודע למה לא, אבל לא- חזרתי הביתה ברגל (הליכה של חצי קילומטר) , הלכתי לישון , התעוררתי , הקאתי קצת קליפות בוטנים עם מים וחזרתי לישון. זאת הייתה הפעם האחרונה בחיי שבאמת באמת השתכרתי בה.

באותו שבוע ירדתי עם חבר על בקבוק גים בים לבן, גם שם הקאתי למוות למרות שלא הייתי כול כך שיכור (ציינתי שהיה לי שבוע קשה עם הבטן).

מאז במשך שני המשכתי לשתות כול יום אבל לא הייתי משתכר למוות, הייתי שותה הרבה יותר מהלקוח הממוצע והייתי בסדר , הייתי בראש טוב , לא מתנדנד ולא שום דבר.

גם הייתה תקופה שבא הגיע אלינו ברמן חדש שהיה מכר , הוא היה מתנסה עלי בקוקטיילים / שילובי שוטים מוזרים ומה לא בעצם, אני לא זוכר אם חבר א' היה אז עובד איתי או שהוא פשוט היה בא כול יום אבל היינו שותים ביחד הרבה והייתי יותר צלול ממנו.

פאסט פורוורד כי חפרתי: לדוד נגמר בקבוק במטבח, שכחתי להזמין חדש והחלטתי שאני לא אשתה באותו הערב, זה לא עבר טוב, ניהיה לי קשה והגעתי למסקנה שאני מכור. לא יודע למה, אבל החלטתי להפסיק לגמרי עם האלכוהול. הפסקתי די מהר , כשכולם היו מרימים צייסרים הייתי שותה צייסר מים.

במקום להיות מכור לאלכוהול התמכרתי לספרייט , עברתי לעבוד בבית המרזח ושם שתיתי את האלכוהול האחרון שלי , שליש אדלוויס ששתיתי מתוך עצבים ומנה גדושה של אייריש מיסט (שהסכמתי לעצמי לשתות כי כאב לי הגרון).

כשהייתי עם המנת אייריש מיסט היה לי רצון עז לדפוק את כולה בשלוק, סיימתי אותה לאט לאט ומאז לא שתיתי אלכוהול, לפחות לא במודע (יש סיכוי שבטעות דפקתי כוס של ספרייט וודקה ביום הולדת של מישהו).

פאק 882 מילים...

- By lifting money bags

פורסם

הדבר שאני הכי אוהב בחורף הוא גולדסטאר בטמפרטורת החדר. היא מסתדרת עם זה מצויין, וגם אני. זה בול. כאן בצפון היא אפילו קצת קרה מדי, אבל עדיין נהדרת. עם השנים אני חושב יותר ויותר שבירה טובה נמדדת בטמפרטורת החדר, כי בירה קרה ביום חם תמיד תבוא טוב.

עבור לאיילים (לא העראק, Ales), הם עובדים יופי בטמפרטורת החדר.

עריכה: RIP Phillip Seymour Hoffman, עוד גאון דרמטי עזב אותנו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

אני לא יודע אם זה מחמיא או מעליב.

מחמיא - כי אולי מישהו מתעניין ברכב שמור :)

מעליב - חנייה של בערך 200 כלי רכב ורק אני ויונדאי גטס חבוטה קיבלנו כזה.

DSC00036.jpg

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מורן זה שם מבטיח, כמו קרן.

דוגמא לשם לא מבטיח: שמרית.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

דויד תודה, גיבובירה לעניין. נראה כאילו אתה אדם של "הכל או כלום" , או שותה הרבה או בכלל לא. הייתי מקדיש לך שיר אבל כבר יש לנו שתי הטמעות בעמודגיבוב הזה, זה יותר מדי.

אנלוגי בדקתי, אין בעיה להחליף ידיים, זה סתם מרגיש מוזר ואיטי יותר וכל מעבר כלי הידיים מנסות להתחלף.

פורסם
נראה כאילו אתה אדם של "הכל או כלום".

לא יודע לגבי זה, לא הכול אני עושה ככה, אני עדיין לא באמת יודע מה פתאום נכנס בי, אבל אני די מרוצה מזה.

ד"א אתה פעם אמרת שיש לך גיבוב לגבי עירום במדיה או משהו בסגנון...

- By lifting money bags

• תוכן חדש...