Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תכלס אפשר לצאת בפחות אם לא לוקחים חבילות אבל הכרטיסים הרגילים נמכרים תוך 20-30 דקות אז הסיכוי לקבל אותם נמוך מאוד.

סנסיישן עולה בערך 80 אירו לכרטיס כניסה (לפחות ככה אני זוכר). אז כמה שלא תעלה לך טיסה+ מלון...אגב סנסיישן יש בכמה מוקדים כולל אגב בבנקוק

פורסם

שתעשה לייק לגברת שהוא מנסה להשכיב (אגב בנצי, תמונה של איבר שלך או שלה ?)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מנסה להשכיב..... אהבתי, אני לא בקטע של לנסות להשכיב, יש כמה דברים שמונעים ממני לעשות זאת.

רופני., תדאג שיהיו לה הכי הרבה לייקים ואני כותב לה עם טוש על התחת- גיוס נעים רופני! ומצלם בשבילך.

haters will hate

פורסם
רופני, רארhyhasyja.jpg

מתי אנחנו עושים תמונה כזאת ?

אני עייף ושאני עייף אני יורה בלי לחשוב.

האמת שיש מתחרות די חזקות, אבל התחת נראה נחמד אז אני אנסה בכל זאת, אני פותח שרשור ייעודי לעניין (אם לא היו עושים את זה לפני לא הייתי עושה את זה)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בנצי, אם אני אעשה לייק אני אשן בסלון שבוע. לא שזה כזה רע אבל השבוע קיבלתי מזרון חדש של סימנס ולא זכורים לי כאלה לילות מתוקים מאז הגעתו.

היה בזמנו פייס של גיבוב, הוא חי?

החיים הם כמו....

פורסם

מה אתה מקבל? יש לך רק חבר אחד בפייסבוק... עכשיו יהיו לך 2 .

רק 61 לייקים, היא חייבת לקחת את התחרות... אני אשים את הפורום על המפה

haters will hate

פורסם
בנצי, אם אני אעשה לייק אני אשן בסלון שבוע. לא שזה כזה רע אבל השבוע קיבלתי מזרון חדש של סימנס ולא זכורים לי כאלה לילות מתוקים מאז הגעתו.

היה בזמנו פייס של גיבוב, הוא חי?

אתה אומר שזה למטרה נעלה.

haters will hate

פורסם
כמה ?! אתה יכול לפרט את העלויות ? (כרטיס, טיסות, שינה, רווח)

V כמה עולה הדבר הזה באמסטרדם ? (איך קוראים לזה ?)

כרטיס למסיבה עולה בין 80-100 יורו וכמובן יש את הוי.אי.פי שעולה לרוב בסביבות 200-250. כמו ש-zx כתב זה סבב אירופאי אבל לפי דעתי אמסטרדם הכי שווה. 100+30 על "אבטיח" + 120 על המלון + 350 על הטיסה ונוסיף 200 לבזבוזים יוצא 800 יורו ואתה מסודר :-)

החיים הם כמו....

• תוכן חדש...