Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מדברים על בן אדם עצלן שעד גיל 40 לא עשה עם עצמו כלום ונשאר לגור אצל ההורים, לא על מישהו עם מזל רע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בעיות נוירולוגיות/פסיכולוגיות? עצלנות? זה אנשים שפשוט יותר מדי נוח להם. האפס בעיטה בתחת מהחיים כמו שרק הם יודעים וכול עצלן הופך לחרוץ.

עצלנות זה פשוט זה - עצלנות. הפתרון לזה הוא פשוט, לקום ולהתחיל לעשות. התרופה הכי טובה.

מתעצל להתאמן? קום תתלבש וצא להליכה/ריצה. אין פתרונות קסם, הלוואי.

זה קצת חבל לקחת עשרות שנים של מחקר, כולל מציאה של תרופה שאשכרה עובדת, ולזרוק הכל לפח כי אתה החלטת מפוסטים של מישהו שאין שום דבר בבסיס העצלנות שלו. זה לא שהוא לא עצלן, אבל יכול להיות שהוא נהיה עצלן כי משהו שלך היה נורא קל היה לו נורא קשה עד בלתי אפשרי. וגם יכול להיות שאפשר לעזור לו בצורה כזו או אחרת להיפטר מהעצלנות הזו. אני רק מקווה שאם הילד שלך חס וחלילה יהיה "עצלן", לא תמנע ממנו טיפול מוכח (אם זו הבעיה, כמובן. זה לא פיתרון קסם). זה שאתה יכול להבין משהו ולפעול לשינוי, לא אומר שכולם בנויים בצורה זהה ומסוגלים לפעולה הזו בלי עזרה חיצונית מפעם לפעם.

הפרעות נפשיות ? כן , שאני נקשר מהר לנשים. נראה לי שזה באמת הפרעה חמורה.:-(

צא כבר מהסטיגמה הזו, לטובתך. לקות למידה לא מחייבת אותך לשבת שנים על הספה אצל הפסיכולוג ולדבר על אמא. אם יש לך "מזל" ויש לך הפרעת קשב וריכוז, יש לרוב המקרים טיפול תרופתי פשוט. יש לו תופעות לוואי, אבל הוא יכול לשנות לך את החיים. וגם בבעיות אחרות אפשר (חלקית) לטפל.

בכל מקרה, אני שוקל ברצינות את העניין של הקורס טכנאי PC.

מישהו יכול להגיד לי האם אפשר לעבוד תמורת שכר יותר גבוה ממינימום עם תעודה של דבר כזה?

לדעתי הלא מקצועית, זה תחום שהביקוש לו קצת דועך. פעם לכולם היה מחשב בבית שכל טכנאי היה יכול להחליף לו חלקים, וגם התוכנות היו הרבה פחות אמינות. היום לאנשים יש טלפונים, טאבלטים וניידים, לאף אחד מהם לא תוכל להחליף חלקים, ובעיות תוכנה הן הרבה יותר נדירות.

כמובן שעדיין יש עבודה בחברות גדולות, אבל שם לרוב תהיה דרישה לקצת יותר הבנה בתחומים נוספים, לדעתי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

2017777777 יוווווהווווו תיכף הגיבוב עובר את השנה שבה אנחנו נמצאים.

פו הדוב, איזה מחקרים על איזה עצלנות ואיזה טיפול מוכח יש בזה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

תחפש קצת על הפרעת קשב וריכוז (ADD) או על הגרסה ההיפראקטיבית שלה (ADHD). ועל ריטלין ונגזרותיו. להבנתי הצנועה, זה ממזמן בקונצנזוס.

אצל הרבה ילדים בבית ספר זה נראה בדיוק כמו עצלנות, כי הם לכאורה מבינים את החומר (כאמור, הם בכלל לא טיפשים) אבל מתפזרים לגמרי כשהם נדרשים לעקוב אחר הוראות של יותר משלב או שניים, כמו גם לא מסוגלים להקשיב יותר מכמה דקות ברצף, בייחוד בנושאים משעממים.

התוצאה היא ילד שהמורה משוכנעת שמבין על מה מדברים, אבל לא מצליח לעשות שיעורים ולהשלים מבחן כמו שצריך. מהר מאוד זה מוביל להאשמות בעצלנות ו/או חוסר מוטיבציה, ומכאן משליך על ההערכה העצמית של הילד ותחושה של חוסר מסוגלות שממשיכה איתו לכל חייו, ע"ע הערכה עצמית נמוכה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אתם מדברים על ילדים וצעירים אבל אני ראיתי את זה בן 60.

הוא עצמו אומר שזה כמו נס מבחינתו.

מדובר על קונסרטה.

כמובן, לא כל דבר יתאים לכל אחד אבל מי ששולל- שולל בעיקר מעצמו והיקרים לו.

פורסם

הם לכאורה מבינים את החומר (כאמור, הם בכלל לא טיפשים) אבל מתפזרים לגמרי כשהם נדרשים לעקוב אחר הוראות של יותר משלב או שניים, כמו גם לא מסוגלים להקשיב יותר מכמה דקות ברצף, בייחוד בנושאים משעממים.

.

אני דווקא אוהב נשים שיש להם בעיות מהסוג שציינת.

איזה כייף לי :)

פורסם
אני עוד מעט לא אתחבר לפורום לכמה זמן,

בכל מקרה ירון, אבל ללמוד לבד זה בעצם להיות ללא תעודה\ ללא הדבר הזה שמופיע בקריירה שלך , שלמדת והוצאת תעודה בX Y Z ולמיטב ידיעתי במחשבים זה יתרון וחשוב.

ללמוד לבד טכנאות PC בעברית יהיה לי בסדר לדעתי מכיוון שמן הסתם כל אחד בתקופתו היה ילדון מחשבים ויודע דבר או שניים בסיסיים.

אושריקו,

להתקבל לעבודה במקומות גדולים צריך תעודה, לרוב (תנאי הכרחי אבל לא מספיק).

מקומות קטנים (חנויות מחשבים שכונתיות וכד' ) לא יסתכלו על זה אלא יראו כיצד אתה עובד , וידעו להחליט מהר אם אתה מתאים או לא.

להשאר בעבודה גם במקומות גדולים וגם במקומות קטנים, צריך לדעת ללמוד לבד. אחרת תשאר מובטל תוך מספר שנים (אלא אם התברגת לשירות הציבורי וקיבלת קביעות )

לכן לפני שאתה משקיע סכום כסף שהוא משמעותי מבחינתך , כדאי לבדוק עם עצמך , וכדאי שלא תרמה את עצמך כי זה יתנקם בך בהמשך.

יש לך את היכולת והרצון ללמוד לבד ? אם כן , לך על זה אתה תצליח.

אם לא , לדעתי חבל על הכסף.

כל תחום היי-טק הוא תחום שמשתנה כל הזמן ומי שלא רץ קדימה מהר מאוד נשאר מאחור.

ואז שומעים על אנשים בני 45 שלא מוצאים עבודה בתחום.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

משתנה לא משתנה, אבל אנחנו חיים את היום ולא את המחר.

פעם אחת רציתי לקבוע עם אזרח עובד צה"ל פגישה לעוד שבוע. הוא התעצבן וטען שאשתו לא יודעת מה הוא עושה למחרת, אז שהוא ידע?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המראה עצמה, בית מראה כולל מנוע חשמלי או הכיסוי שלו?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גיבוב יקר,

מישהו יודע איפה ניתן להשיג שקיות זבל לא ריחניות? מסתבר שתחום שקיות הזבל עבר שדרוג וכל השקיות היום הן כאילו "מבושמות" ע"מ שהזבל יסריח פחות אבל בתכלס מדיפות ריח שמגעיל את בת זוגתי. אני תתרן אז על הז' שלי אבל היא משפיעה על בריאות הנפש שלי ולכן גם אני ניזוק מהתופעה.

נשאר יצרן שעוד מייצר שקיות זבל עם אמת פנימית ויושרה מקצועית לבצע את מטרה היחידה שלהן ולא מתיימרות להיות גל הדרך מחלקת בשמים בדיוטי-פרי?

תודה לכם.

פורסם

לא ידעתי שיש שקיות זבל מבושמות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...