Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

"אם זה נראה כמו ברווז, הולך כמו ברווז ועושה קולות של ברווז - זה ברווז"

ולמה צריך שניים שאחד זה יותר מדי.

פורסם (נערך)
ד"א, יש רק דבר אחד שאני באמת, אבל באמת טוב ואת זה כולם אמרו לי ואומרים מדי יום גם בעבודה: בלבלן שכל. או במילים אחרות , מזיין את השכל). אם היה מקצוע בזה, כנראה שזה היה שלי.[emoji38]

יש, נקרא איש מכירות/שיווק.

ד"א, הרבה פרילנסרים עובדים בזוגות ככה. אחד מתעסק בעבודה נטו, השני מתעסק עם זיוני שכל של לקוחות, ומתחלקים הכסף אחר כך.

רכב לא עושה את האדם.

)

בטח לא קורולה. התפקיד של האוטו הזה זה לשרת את בעליה, לספק תחבורה אמינה במינימום כאב ראש, ולעמוד עם עוד עשרות אחיותיה בפקק בדרך לבניין משרדים, בחניון של בניין משרדים, ובדרך חזרה מבניין משרדים לבניין דירות.

זה אוטו בלי אישיות, וטוב שכך. כשיהיה לי כסף, זמן ועצבים לאוטו עם אישיות, אקנה אוטו עם אישיות. אבל שיהיה אמין קודם.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כן, אבל שיש לך אסמכתה ואתה עובד במקום , אתה יכול לתקן לאנשים ולהרוויח כסף. כמו שירות לקוחות כזה.

תראה, להוציא תעודה בשם התעודה רק בכדי האסמכתא ולעבוד במקום, אתה יכול לתקן לאנשים ולהרוויח כסף. כמו שירות לקוחות כזה.

אושריקו אתה סוטה מהנושא, האם אתה מעוניין להרוויח כסף טוב ללא לימודים?

תעשה קלטת ילדים, יובל המבולבל כבר נהיה פרוייקט, אתה יכול להתחיל בקטן, אושריקו זה כבר שם מצחיק, יש לך בפורום מספיק אנשים שיעזרו לך, פרק בתחנה המטאורולוגית של סטיו (אושריקו והמשקעים), באותו היום תוכל לצלם גם קליפ על הפולו GTI (מטוס קטן), יש לך את באגירה שיספק לך שלל חיות לצילומים, ילדים יקרעו מצחוק אם ינשכו אותך עקרבוטים בוידאו.

אפילו דיסקו יצטרך לקנות את הDVD שלך.

אני שם כסף בהדסטארט ברגע שתיקח את הרעיון ברצינות.

קלטת ילדים של אושריקו,

מכיר את "שיר אהבה בדואי"?

זה אחלה שם לשיר על הקשר שלך לקורולה

haters will hate

פורסם

כן, כמו הבחור הזה:

עדיין יותר חכם מכל התוכניות ריאליטי של היום.

כשטראמפ יגמור עם אמריקה, עוד יראו את אידיאוקרטיה בתור סרט אוטופיה. לפחות לנשיא שם אכפת מהאזרחים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

טוב, העבירו לגיבוב אז זה נהיה פחות רציני :)

בכל מקרה אושריקו, אני חושב שלא הבנת כל כך *למה* אתה צריך לעבוד ומה אתה משיג+נותן בזה.

כל אותם בעלי המקצוע דרושים כי הם עוזרים לבנות חברה (society) בדרך כלשהי. כל בעל חנות עצמאי, אופה לחם, חשמלאי, מהנדס, רופא - כולם תורמים את חלקם לבניית החברה שאתה לוקח כמובן מאליו כשאתה מסתכל מסביבך בחוץ.

מכיוון שלעשות כל דבר שהוא מצריך אנרגיה, כמובן שהמצב שיראה לך הכי נוח יהיה להיות עם מליונים בבנק ולשבת על התחת.

בהנחה ש*לא* זכית בלוטו, אתה צריך להבין שאתה חלק מהעולם ולכן רצוי שתתרום משהו משמעותי בדרכך. בתמורה, תקבל חברים, כסף, ידע, סיפוק ועוד, תלוי מה אתה עושה.

אחת הדוגמאות שקרובות אלי אישית הינה הוראה בבית ספר. לימודים של 4 שנים, פלוס סטאז' עם שכר מגוחך ואז משכורת רעב במשך שנים. עדיין באורח פלא אנשים עושים את זה - וללמד זה לא קל בכלל. בחינוך מיוחד, בכלל בכלל לא קל. למרות כל זאת אנשים משקיעים את הזמן ואת הכסף כי זה משהו שהם רוצים לעשות וזה נותן להם הרבה סיפוק.

אתה רוצה לצאת ממעגל ה"5K ולגרבץ על האוטו"? שפר את מה שיש לך להציע לעולם ויחד עם זאת חפש כיוון שמושך אותך ואתה יכול להצליח בו.

אה, הכי הכי חשוב: אין ארוחות חינם.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש חלוקת מזון לנזקקים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה עולה לך בכבוד עצמי. חוץ מזה, מישהו משלם על זה כדי להרגיש טוב עם עצמו.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

פורסם

בישראל יש בעיה רצינית של צורך בהשכלה גבוהה כתנאי, תנאי אישי, מה שיוצר הצפה בשוק ותמורה פח.

אני מכיר הרבה אנשים טיפשים בעלי תארים, מבחינתי השכלה אינה ערובה לחוכמה אלא למסירות, אם אושריקו יואיל בטובו לתעל את האנרגיות שלו לכיוון שיש בו ביקוש כגון שרברבות, חשמלאות או כל מקצוע אחר שמצריך עבודת כפיים, התמקצעות באותו התחום יכולה להניב פירות בצורה טובה יותר מהשכלה גבוהה.

השאלה היא אושריקו, איפה אתה רואה את עצמך בעוד 5 שנים?

Sent from my Alcatel 6055U using Tapatalk

haters will hate

פורסם

בנצי אתה מחפש בועלים ? נראה לך שאושריקו יכניס את היד שלו לא פתח של צינור עם קקי ?

מהכנסת אצבע אפשר להנות אבל את כול היד...:shock:

איזה כייף לי :)

פורסם

דווקא בארץ הדרישה דיי חלשה. יש הבדל בין על הנייר לדרישה אמיתית בפועל.

פשוט תארים מאוד זולים.

בארהב אתה תראה הפרש עצום ביכולת השתכרות עם או בלי תואר באיזור שלי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...