Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מגובבים יקרים אני צריך עזרה.

מחר אני צריך להגיע לראש העין בבוקר, יש לי שתי אפשרויות או שאני יוצא באיזה 6 מהבית ותופס אוטובוס לתל אביב (לא סומך על הרכבת) ומשם באים לקחת אותי לראש העין או שאני יוצא ב8-8:30 באוטו של סבתא שלי (יאריס, נסעתי עליה פעם אחת ולא אהבתי אבל סבתא שלי ישבה לידי ובא לי לראות איך האוטו מתנהג בכביש מהיר).

האם אני יספיק לצאת ב8:30 ולהגיע עד 9:30 לראש העין עם כל הפקקים בבוקר ?

אני מעדיף את היאריס גם כי בא לי לנהוג וגם כי בא לי לנהוג בה וגם כי אני מעדיף להתעורר בשעה נורמלית קצת יותר (בשבילי בזמן האחרון נורמלי זה 13:30)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מחיפה לראש העין ביום חול פירושו כביש 6. תתחיל עם העומס שמצפה לך בין יגור ליקנעם, ובהמשך אנשי המרכז יספרו לך על הפקקים באיזור שלהם.

אישית הייתי לוקח מקדם היסטריה משמעותי, אלא אם ה-9:30 גמיש מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין אפשרות לקחת מקדם כ"כ כי הסוכן ביטוח קצת עצלן ורק מחר ב8-8וחצי הוא יואיל בטובו לעשות לי את הביטוח הזמני (אין לי מושג למה כל המשפחה מבוטחת אצלו עדיין) אז עד שהוא לא ייתקשר להגיד שהוא עשה (אה, אופס שחכתי).

יש התכנסות מ9:30-10 ואני אוהב להגיע בזמן אז זה לא גמיש.

אני יכול להתקשר לסוכן ביטוח ולהגיד לו שיזיז את התחת ויעשה עכשיו (היום בערב) כבר את הביטוח או שבאמת יש איזה מגבלה על השעות שבהן אפשר לעשות את הביטוח ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אם זה פח אשפה אז אני חתול אשפתות מבסוט.

אשפה של אחד היא אוצרו של אחר.

מנבירה באשפה אפשר ללמוד הרבה על המסעדה.

אתה יודע לוקו, כמה דברים מצאתי בזבל ומשמשים אותי ?

זה מה אני מנסה להסביר לאשתי, שלא צריכים לזרוק כל דבר.

נוסף על כך - כל מיני דברים שאתה מוצא (שלאחרים זה זבל) - עבורך זה לא זהב אלא לפעמים פלטינה.

מנבירה באשפה ניתן ללמוד הרבה על יוצרה ( הא דגושה). תשאלו את החבר'ה מהמוסד.

מעניין מה ניתן ללמוד מהריח של המיץ של הזבל.

זה כבר משהו רציני יותר.

alfa 156 2.5.

פורסם

אולי יוכלו לאסוף אותך מתחנת הרכבת ראש העין צפון? ואז רכבת מחיפה לראש העין צפון זה באיזור שעה ורבע עד שעה וחצי, בלי פקקים בכלל.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

רבותיי, מאחר ונשבר לי סופית מהפרסומות של יומדרוב, אני הולך לעשות דבר מה שמנוגד לכל האינסטינקטים שלי כבעל עסק ומפרסם בעצמי, ולומר לכם מה ניתן לעשות כדי להתנקם, לפחות טיפה.

פשוט להקליק על הפרסומת. וזהו.

כל הקלקה עולה למפרסם כסף, ועולה לו במידע של ניתוח יעילות מסע הפרסום.

אני רוצה לראות ווידאו, לא פרסומת. אני גם מקווה שהפרסומות שלי לא מועלות ביומדרוב, מעולם לא ניסיתי לפרסם שם אבל לא יודע אם הגוגל אדוורדס עובד ביומדרוב בעצמו או שמצריך הגדרה מיוחדת לזה.

אני מקליק ללא רחם על הפרסומות בכל פעם שאחת מופיעה לי, כי נשבר לי מזה כבר. אני רוצה לראות סרטון, והפרסומות המחורבנות האלו חוסמות לי את שדה הראייה. לפעמים מדובר בדיוק על החלק שאני מנסה לראות, בסרטון טכני כזה או אחר. ולפעמים אלו סתם פרסומות של "המתן 5 שניות כדי לדלג", או שצריך להתדיין כל ה-30 שניות על מנת לראות את מה שאני רוצה לראות. אז אני מקליק. הנקמה הקטנה שלי.

אני לא בא ליומדרוב כדי לראות פרסומות. יומדרוב, אנא תפנים את זה.

קפטן דרעק קייקים ימיים, בבקשה תפנים את זה גם אתה ותפסיק להפריע לגולשים עם פרסום ביומדרוב באמצע החורף. זה ממש מה שיגרום לי לזרוק מעליי את המעיל, לרוץ לירקון ולשכור ממך קייק, הפרסומת שמפריעה לי באמצע הסרטון. ממש עכשיו אני זורק הכל.

למעשה, תגיד תודה שעוד לא זרקתי הכל מהידיים ובאתי לחפש אותך. למה יש לי כמה רעיונות יצירתיים לגבי איפה אתה יכול לאכסן את הקייקים שלך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תעבור לכרום ותתקין את התוסף ADBLOCK. אין מנוס.

אמרו את זה קודם לפני, זה לא משנה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא מבין איך יש אנשים שעדיין לא גולשים עם Adblock. אין לי מושג מה זה פרסומת ביוטיוב, או בכלל.

דוד, תזכיר לי מדי פעם שהבטחתי לכתוב על ניו זילנד, אני מבטיח גיבוב מושקע אבל אין לי השראה לכתיבה כרגע.

חזרתי מטיול השלג, היה קצת מאכזב אבל שלג זה שלג. כיף!

לוקו הטיילור עוד רלוונטית, אני מתפתה לדפוק נסיעה לב״ש, אם אבין איך מייצרים מזומן.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אין אפשרות לקחת מקדם כ"כ כי הסוכן ביטוח קצת עצלן ורק מחר ב8-8וחצי הוא יואיל בטובו לעשות לי את הביטוח הזמני (אין לי מושג למה כל המשפחה מבוטחת אצלו עדיין) אז עד שהוא לא ייתקשר להגיד שהוא עשה (אה, אופס שחכתי).

יש התכנסות מ9:30-10 ואני אוהב להגיע בזמן אז זה לא גמיש.

אני יכול להתקשר לסוכן ביטוח ולהגיד לו שיזיז את התחת ויעשה עכשיו (היום בערב) כבר את הביטוח או שבאמת יש איזה מגבלה על השעות שבהן אפשר לעשות את הביטוח ?

באזור ראש העין אין פקקים (בטח לא אחרי 9) אבל מאזור נתניה עד ראש העין יכולים להיות עומסים (לא נוסע שם יותר מידי אבל מהפעמים הבודדות שכן אז זה מה שהיה).

אגב אם אתה בראש העין אני גר בפ"ת אם תבוא עלייך המוזה (והזמן) אפשרי ליצור קשר ולהכיר (לא ככה סוטים!:lol: )

• תוכן חדש...