Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מגבר שאני שם מתחמם וניכנס לפרוטקט שמתי קאבל 3.5F לא עוזר החלפתי 3 סאבים החלפתי רדיו דיסק ניתקתי קומפוננטים כלום לא עוזר

יש לי מגבר של MB QUART 4.125 סאב של JBL GTO 1202 קומפוננט של JBL

תודה..

פורסם

כל מגבר אמור להתחמם.

בעת הגברת אות, יש בזבוז אנרגיה שמתבטא בחום.

כמו כמעט כל דבר, זה שהמגבר מתחמם דווקא מצביע על תפקוד טוב שלו, שכן מה שאתם מרגישים כלפי חוץ זה גוף הקירור שלו שמושך את החום במקום שהחום יישאר בלוח עצמו של המגבר.

בקשר לפרוטקשין, יעזור אם תיתן את הדגמים של הסאב והמגברים שהחלפת זה יכול מאוד לעזור, יכול להיות שההתנגדויות שם לא טובות.

קבל לא קשור בכלל לעניין.

פורסם
כל מגבר אמור להתחמם.

בעת הגברת אות, יש בזבוז אנרגיה שמתבטא בחום.

כמו כמעט כל דבר, זה שהמגבר מתחמם דווקא מצביע על תפקוד טוב שלו, שכן מה שאתם מרגישים כלפי חוץ זה גוף הקירור שלו שמושך את החום במקום שהחום יישאר בלוח עצמו של המגבר.

בקשר לפרוטקשין, יעזור אם תיתן את הדגמים של הסאב והמגברים שהחלפת זה יכול מאוד לעזור, יכול להיות שההתנגדויות שם לא טובות.

קבל לא קשור בכלל לעניין.

מצטרף לניסיון עזרה...

איפה פיזית נמצא המגבר? יש לו אויר?

אולי הכיוונים שלך במגבר לא נכונים? הגיין פתוח עד הסוף?

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

גם אני חשדתי בגיין עד שפותח השרשור ציין כי זה קרה עם כמה מגברים.

יכול להיות עדיין שזה זה, אבל לדעתי יותר סיכוי שזו ההתנגדות הסופית שהסאב מחווט.

הוא מגיע עם 2 סלילים של 2 אוהם, ויכול להיות שפותח השרשור מחבר אותו בהתנגדות של 1 אוהם למגברי 4 ערוצים וזה מה שמפיל אותם.

פורסם

אין מצב שזה לא משהו שקשור להתקנה/כיוונים.....

לא יכול להיות 3 סאבים ו3 מגברים וכולם בפרוטקשיין....

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

יש לך בעייה בחשמל, או שההארקה לקוייה או שההתנגדות של הסאב לא מתאימה למגבר כמו שאמרו לך או שאחד הרמקולים מקצר או שסיבה אחרת שלא עולה לי לראש כרגע. אתה לא הראשון ולא האחרון שעובד בווליום גבוה וכניסה של המגבר לפרוטקשן על בסיס קבוע מצביעה על בעייה. אני מציע שתפסיק להחליף מגברים וסאבים כי כנראה לא בהם הבעייה תגיע לאחד המפגשים וככה נוכל לבדוק מה העניין. הייתי ממליץ לך לעשות את זה בהקדם לפני שתגרום נזק לציוד שלך.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

תנסה להחליף את הארקה, לחבר אותה למקום אחר

קרה לי גם ככה וברגע שחיברתי את הארקה למקום אחר כל הבעיות ניפתרו

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Celestra da2k | Comp Hertz Mille mlk165 | Sub DC Audio Level 4

פורסם

נשמע לי כמו נקודת הארקה לא טובה. רצוי מאיזור שמחובר ישירות לשלדה. לא לנקודות של החגורות ולא על בורג של הבולם.

פורסם

1+ לבעיה במתח ברכב.

תבדוק טוב את החיווט, ששום דבר לא רופף במגעים במצבר.

תבדוק מתח שיוצא מאלטרנטור ומהמצבר.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• תוכן חדש...