Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה שמתי לב לתופעה מוזרה שהרבה מאוד מכוניות חונות במתחם הבורסה באדום לבן או באדום צהוב. יש למישהו מושג למה?

בתמונה המצורפת ממאזדה 6 בצד ימין על המאזדה 3 בצד שמאל הכל אדום לבן או אדום צהוב

IMG_1688.JPG

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אתה שם לב למכוניות שחונות שם? (במקרה שצילמת זה עוד ממש בקטנה) לא מדובר בפיאט אונו או בסובארו פשע 1992. באשר לשאר המכוניות, הקטנים לומדים מהגדולים

פורסם

כשהבאתי את הרכב שלי מנתניה טעיתי באחת הפניות והגעתי למקום שבתמונה, אכן היו הרבה רכבים שחנו באדום לבן, ביניהן פרארי קליפורניה חומה ופורשה, לא נראה לי שאלה אנשים שמפחדים לקבל דו"ח "פעוט" על חניה במקום אסור.

פורסם

מי ידע שאנשי הבורסה יכולים להרשות לעצמם רכבים כאלו.

לעניינו, תתפלא כמה אנשים מתפשרים על חנייה באדום לבן באזור ת"א כדי לחסוך זמן ועצבים גם אם הם מסתכנים בד"ח. מה שמעניין אותי זה אם אותם אנשים חונים שם באופן קבוע, כי אז זה כבר באמת מוזר:|

אתה מהמעטים,שמצליחים להפוך חרא לקצפת,כל הכבוד.
פורסם
מה שמעניין אותי זה אם אותם אנשים חונים שם באופן קבוע, כי אז זה כבר באמת מוזר:|

חלק גדול מהם חונים שם קבוע.

לגבי בעלי מכוניות היוקרה, יש מסביב חניות בתשלום של 40-50 שקל ליום ובלי סכנת גרירה. לא רואה סיבה

לירן, המכוניות "הפשוטות" חונות שם גם כשאין פורשה וBMW מסביב

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

מדובר בשוכני אילנ׳ס שמול לאונרדו סיטי טאואר, ביניהם באופן די קבוע בעלי פרארי, מישהו מוכר למדי בעל לינקולן אספנות ועוד אנשים שבשבילם חוק הוא המלצה לא מחייבת.

מעולם לא ראיתי פקח נותן להם דוח, ואח״כ אומרים שיש במז׳ אירופה מאפיה....

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אתמול אותו בחור חביב בעל הלינקולן חנה שם

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

אני עובד לא רחוק ממך, בהמשך דרך בגין, לקראת סופו. מהכיכר מול ארקפה ועד הסוף זה אדום\לבן עד הסוף, ויש שם כאלה שחונים קבוע. מגדילים לעשות חברת הסעות שמחנים את המיניבוסים (לא כל כך מיני) על האדום\לבן בלי בושה וחוסמים את הפניה ימינה לביאליק.

אז לא, זה לא רק עשירים\מעושרים. כל מיני.

פורסם

היתה תקופה קצרה שגרר בליווי פקח היה מנסה לקחת משם רכבים. הגרר היה מאד סלקטיבי.

מיהו בעל הלינקולן?

si vis pacem, para bellum

פורסם

בטח סלקטיבי, נראה לך שהם יסתכנו בהעלאה של פרארי למשאית? אני לא חושב שהביטוח מכסה סכומים כאלו והם לא יסתכנו בפגיעה / הפיכה של רכב כזה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
היתה תקופה קצרה שגרר בליווי פקח היה מנסה לקחת משם רכבים. הגרר היה מאד סלקטיבי.

מיהו בעל הלינקולן?

אם איני טועה זה אחד שמפרסם תמונות של שר האוצר עם שפם אדולפי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אם איני טועה זה אחד שמפרסם תמונות של שר האוצר עם שפם אדולפי.

ברשת כותבים על זה גוף שלישי סביל בלי לציין שמות.. עוד רמז?

si vis pacem, para bellum

פורסם

בלי קשר לקפה אילנס,

החניונים בבורסה יקרים.

לפעמים משתלם להגיע עם הרכב לבורסה, להחנות איפה שמתחשק מול הבנין שאליו צריך להגיע, בלי לבזבז זמן על חיפושים

ואחכ לקחת מונית לחניון הגרירה של העיריה לשחרר את הרכב.

הקנס על החניה + הוצאות הגרירה + נסיעה במונית לשחרר את האוטו - יוצא יותר זול מחניון.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
מיהו בעל הלינקולן?

לא מכיר אותו אישית, אני ראיתי אותו ולא חושב שזה מישהו שכדאי להסתבך איתו

Renault Clio RS EDC 200

• תוכן חדש...