Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחרונה שידרגתי את ה-HU המקורי בסוזוקי SX4 החדש שלי למכשיר PIONEER AVH2450 דאבל דין.

אך ישנה בעיה עם קליטת הרדיו:שומעים לא נקי,עם הפרעות ורעשים. כאשר הרכב תוך כדי נסיעה,ההפרעות מתגברות.

כמו כן,באיזור ת"א הקליטה יותר טובה,באיזור ראשל"צ-פחות.

חזרתי למתקין כמה פעמים-הוא לא הצליח לאתר מה הבעיה.לדבריו ,יש לי אנטנה רגילה(מותקנת על הגג) ולא צריכה להתחבר ל-REMOTE.הוא אך ניסה להחליף את המכשיר,את האנטנה -לא עזר.אליו אני כבר לא אחזור.

שאלתי גם במוסך של סוזוקי איזה סוג אנטנה יש לי-הם לא מבינים על מה אני מדבר,מה שבטוח שיש רק כבל aerial אחד שיוצא מהאנטנה

אל המכשיר.

פניתי גם למתקינים אחרים-אחד אמר שיש בעיה במתאם אנטנה,השני שצריך לחבר את האנטנה ליציאת REMOTE של HU,אך אף אחד לא פתח להסתכל ולא רצה לתקן "טעיות של אחרים".

האם מישהו מכיר את האנטנה של סוזוקי SX4(5 דלתות)?האם בכל זאת צריך לחבר אותה ליציאת REMOTE?אולי יש עוד רעיונות?

תודה רבה.

פורסם

תפעיל את הרדיו בתדר AM תתניע את הרכב תפיל את הוינקר תהבהב עם האורות הגבוהים . אם אתה שומע את הוינקר או האורות דרך הרמקולים יש בעיה באנטנה אם כן תתקשר 077-3232812

פורסם

עכשיו בדקתי כמו ש-ronirock2010 אמר.אין לי שום צלילים דרך הרמקולים ,לא של ווינקר ולא של האור הגבוה.

האם יש עוד רעיונות?

תודה רבה

פורסם
עכשיו בדקתי כמו ש-ronirock2010 אמר.אין לי שום צלילים דרך הרמקולים ,לא של ווינקר ולא של האור הגבוה.

האם יש עוד רעיונות?

תודה רבה

אני באותו המצב כמוך, רק עם סוזוקי ספלאש 2012

החלפתי רמקולים קדמיים לקומפוננטות של מורל ומאז יש לי המון רעשים כאשר אני שומע רדיו. פשוט מבאס לגמרי.

כמובן שחזרתי למתקין והוא לא ראה שום בעיה מכיוון שבדקנו את הרמקולים עם CD והמוזיקה הייתה נקיה לגמרי מרעשים - הבעיה ברדיו, ולא ברמקולים.

בלי קשר לעניין שלמעלה, החלפתי את המערכת המקורית (אצל אותו המתקין) לקנווד DDX4021bt שהוא ממש מעולה, אך עדיין יש בעיות של קליטה ברדיו.

אני חייב לציין שהמתקין שלך וגם שלי לא אשמים במצב וחבל לבוא אליהם בתלונות. ציינת שהוא בדק והחליף רדיו וניסה לאתר את התקלה וכל הכבוד לו על זה..

בכל מקרה, כפתרון אחרון אני קבעתי עם המתקין שאני אבוא אליו עם מגבר אנטנה כמו שבלינק הבא ושהוא יתקין כדי לראות האם יש שיפור. הוא חושב שלא יהיה כי כמו שציינת, יש לנו אנטנה רגילה ולא כמו ברכבים גרמניים. אבל שווה לנסות..

http://www.ebay.com/itm/151061872983?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

כנראה שהקליטה שלנו בארץ ח*א וכאשר מחליפים לרמקולים טובים או מערכת טובה, שומעים עד כמה הקליטה גרועה .. :roll:

אני חייב לציין שמחוץ לעיר ההפרעות יורדות.. אך עדיין יש (בחלק מהתחנות)

למרות שהשבוע ההפרעות גם בתוך העיר (ראשל"צ) היו ממש מזעריות..אבל זה לא תמיד ככה

אני אעדכן :mm_yeah:

Suzuki Splash 2012 ידנית

פורסם

אכן כן,גם אני התקנתי זוג רמקולים קומפוננט מקדימה מסוג hertz 165,ממש אחרי כמה ימים לאחר קבלת הרכב מהחנות..

אפילו לא זוכר מה היה מצב עם הרדיו לפני ההתקנה,בכלל לא חשבתי על הכיוון הזה,שזה בגלל השדרוג.תליתי את כל האשמה על האנטנה וההתקנה.

אבל איך אפשר להסביר את התופעה?האם קומפוננט מפרק את הצליל לתדרים וכך בעצם נוצר רעש שהרמקול המקורי לא מסוגל להוציא?

פורסם

כנראה שכן..יש לי אפילו השוואה מייצגת לתופעה!

.לאבא שלי יש את אותו הרכב בדיוק, אותה שנה ועם הרמקולים המקוריים ואצלו לא שומעים כמעט בעיות קליטה כי הרמקולים ממש זבל וחסרי עוצמה..

Suzuki Splash 2012 ידנית

• תוכן חדש...