Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 ספיריט 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לקבל חו"ד על הרכב

הבנתי שהוא בהרבה יותר מוצלח מגרסת 1.6

בנוגע לדלק אני מודע ,

אשמח לדעת ייתרונות וחסרונות מלבד זה.

תודה רבה

דרך אגב, בין השנים 2004-2008.

פורסם

תגדיר מתאים לרווק,

כמה אתה נוסע בשנה, עלויות ביטוח נהג צעיר הן לא כל כך זולות לרכב הזה

לפי השאלות שלך אתה נעול ככל הנראה על המאזדה, אז כן ה1.6 הרבה פחות מוצלח מה2.0

גם באבזור, גם בכוח

יתרונות - יש הרבה פחות דגם ספיריט מה1.6 הרגילות, מה שמאפשר לך להיות יותר ייחודי וכמובן גם לעזור במכירה העתידית

חסרונות - זו עדיין מאזדה, ועלויות התחזוקה השוטפת יהיו יותר יקרות מה1.6

הייתה בבעלותי ספיריט 2008 שנמכרה לפני כשבועיים, תוך 6 שעות מרגע הפרסום היא כבר נמכרה כשהעברת הבעלות התרחשה כ72 שעות לאחר מכן.

הרכב היה 6 שנים בבעלותינו, ממליץ כרכב אם כי יש אלטרנטיבות הרבה יותר טובות וזולות יותר

בהצלחה

Confidence In Motion

פורסם
תגדיר מתאים לרווק,

כמה אתה נוסע בשנה, עלויות ביטוח נהג צעיר הן לא כל כך זולות לרכב הזה

לפי השאלות שלך אתה נעול ככל הנראה על המאזדה, אז כן ה1.6 הרבה פחות מוצלח מה2.0

גם באבזור, גם בכוח

יתרונות - יש הרבה פחות דגם ספיריט מה1.6 הרגילות, מה שמאפשר לך להיות יותר ייחודי וכמובן גם לעזור במכירה העתידית

חסרונות - זו עדיין מאזדה, ועלויות התחזוקה השוטפת יהיו יותר יקרות מה1.6

הייתה בבעלותי ספיריט 2008 שנמכרה לפני כשבועיים, תוך 6 שעות מרגע הפרסום היא כבר נמכרה כשהעברת הבעלות התרחשה כ72 שעות לאחר מכן.

הרכב היה 6 שנים בבעלותינו, ממליץ כרכב אם כי יש אלטרנטיבות הרבה יותר טובות וזולות יותר

בהצלחה

תודה רבה

בשנה לא מגיע ל 5000-6000 קמ...

אשמח לשמוע איזה אלטרנטיבות קיימות?

אני לא בדיוק נעול,אני פתוח לשינויים,

חשוב שיהיה אמין,לא מיני,יהיה בו את מעט הפוזה שצריך,חלקים זמינים ולא יקרים ואם אפשר להוסיף,התקציב מוגבל לעד 40,000₪.

תודה רבה

• תוכן חדש...