Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני עושה טרייד אין עם הרכב הקיים שלי, מיצובישי כריזמה 2002 ומחפש לרכוש רכב בעלות של 35-40 אלף ש"ח

הרכב עושה הרבה בעיות בהנעה, כך שללא בדיקה יתנו לי עליו 50 אחוז מהמחירון, באזור ה-7,500 ש"ח.

לאחר שכמעט עבדו עלי (עסקה של מאזדה 3 שנת 2005, 188,000 קילומטר ורצו שאני אוסיף עליה לאחר הטרייד 29 אלף ש"ח)

אני קיבלתי פה קצת שכל, בעיקר בזכות הפורום והחברים הפועלים בו, תודה! ואני חוזר מחר לאותו סוכן במטרה להשיג עסקה טובה יותר ( סוכן מכירות בטרייד מובייל חולון )

האופציות שהצבתי לעצמי הן:

פורד פוקוס 2008 ( יש מספר רכבים שהקילומטרז' הממוצע הוא באזור ה-100,000 קילומטר )

מאזדה 3 שנת 2007 ( יש מספר רכבים שהקילומטרז' הממוצע נא בין 80 אלף ל-100 וקצת )

סיטרואן C4 שנת 2008 ( יש מספר רכבים שהקילומטרז' הממוצע נא באזור המאה אלף קילומטר )

השאלות שלי לכם הן כאלה...

1. לדעתכם אני יכול להשיג בתקציב של 40 אלף ש"ח את הרכבים בשנתונים שציינתי? (לאחר מכן יורידו לי מהמחיר את המיצובישי) ככה שאני אוסיף באזור ה-33 אלף...

2. במידה וכן... איזה רכב מאלו שציינתי אתם ממליצים לי לרכוש ?

אודה לכם מאוד על עזרתכם, תודה רבה מראש !!!

פורסם

מידע על שלושת הרכבים האלה יש בשפע.

בשבוע שעבר חיפשתי וניסיתי לקנות פוקוס/מאזדה 3. המסקנה שלי היא שאפשרי לקנות אחת במצב סביר בתקציב הזה, אבל זה לא כל כך פשוט. מצד אחד, השוק מוצף. מצד שני, אקזמפלרים טובים צריך לחפש בפינצטה.

כך בחשבון שהמחירון של המאזדה, לפני הפחתות, נע בין 51 ל-59 אלף שקלים (2007 או 2008 בהתאמה). רכבים ב-40K ש"ח ומטה באים עם היסטוריה....

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
שלום לכם,

לאחר שכמעט עבדו עלי (עסקה של מאזדה 3 שנת 2005, 188,000 קילומטר ורצו שאני אוסיף עליה לאחר הטרייד 29 אלף ש"ח)

אני קיבלתי פה קצת שכל, בעיקר בזכות הפורום והחברים הפועלים בו, תודה! ואני חוזר מחר לאותו סוכן במטרה להשיג עסקה טובה יותר ( סוכן מכירות בטרייד מובייל חולון )

למה לחזור למי שניסה לעבוד עליך?

ולגוף העניין, כל הרכבים הם בצמרת הקטגוריה ויש היצע רב.

אל תתפשר על דגם עם היסטוריה בעייתית/ קילומטרז' מנופח.

Now : Renault clio sport 2009

In the past : Peaugeot 106 xs 1998

פורסם

הפעם קיבלתי שכל, עשיתי שיעורי בית, ואין לו שום סיכוי לעבוד עלי.

הייתי שם היום, פורד פוקוס 2008, יד ראשונה מליסינג, 110,000 קילומטר = תוספת של 33 אלף ש"ח

( על הכריזמה יתנו לי 50 אחוז מהמחירון, יש בה לא מעט בעיות ולתקן אותה ממש לא שווה לי )

מה אתם אומרים ? משתלם ?

בכל זאת לנסות להשיג מאזדה 3 ? או שהפוקוס עדיפה ?

• תוכן חדש...